< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 11 Aralık 2017; 11:18:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 11 Aralık 2017; 11:18:14 > |
Bimden su al sat
|
Arkadaşım hepsini okudum o mesajımı yazmadan önce. Eğer hiç birşey bilmiyorsan 2 yılın boşa gitmiştir zaten şimdi elinde diploman var en azından kendi çabanla programlama dillerini öğrenip bir yerden başlaman lazım .
|
Birşey oğretmediler değil oğrenmedim diyeceksin.
Birşey bilmediğin için işe girmeyi bekleme. |
Adam konuda yazanlara ters bir şey mi söylemiş ?
|
HanKaĞaN demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Yav millet gayet mantıklı cevaplar vermiş bi format atmayi bile bilmiyorsanız niye uni okudunuz boşuna biz lisede öğrenmiştik format atmayi bi internet cafe ac demisler onu bile yapamayiz diyosun bilgisayarin power tuşundan açıldığını biliyorsundur inşallah. Internet cafe dediğin olayda cocuk 50 kurus verip abi 30 dk acarmisin dicek sende onundeki pc den tıklayarak açacaksin bence kendinize yazik etmişsiniz gecmis olsun bir fabrikaya girip asgari ücretle ise başlamanızi öneririm |
Dil öğren php asp vs web tasarım işine başla,elinde öyle veya böyle diploma var elbet çalışacak bir yer bulursun ve iyi ücret alırsın tecrübene göre.
|
dukkan ac pc malzeme sat format at ınt kafe ac mahalle cocukları cok olur
|
Ben de 90'lıyım. 4 yıllık üniversite bitirdim. Hangi bölümü bitirdiğimi yazmama gerek yok.
Senin gibi tembellik yapıp, iyi üniversite kazanamadım. Sonra tembelliğe devam edip İngilizce bile öğrenmedim. Hala filmleri Türkçe altyazılı izliyorum. Bir meslek dalı da seçmedim. Ama artık yeter. Haftalık, aylık, yıllık plan yaptım. Web yazılımı dillerini öğreneceğim. 70 yaşında olup sağlıklı bir şekilde yaşayan ve hala çalışan insanlar var. Donald Trump 71 yaşında mesela. Adam 71 başında hedefine ulaşabildi. 25 yaşına gelince pes etmedi. Ben de 70 yaşına kadar yaşasam önümde 43 yıl var. Eğer şimdi pes edersem vasıfsız insan olarak kalırım. Düşük maaşlı, yorucu ve sevmediğim işlerde emekli olana kadar çalışmak zorunda kalırım. İnternette binlerce e-kitap var. Kişisel gelişim kitapları indirip okumanı öneririm. Zaman yönetimiyle ilgili kitapları da tavsiye ederim. Ne öğrenmek istiyorsun? Yazılım, tasarım, network vs.. Alanını belirle. Sonra o alanla ilgili iş ilanlarına bak ve öğrenmen gereken konuları belirle. Bu konularla ilgili okuman gereken kitap listesini hazırla. "Bu kitapları 5 yılda bitirip, işlere başvurabilirim" gibi hedefler belirle. Ve bu hedeflerini yıllara, aylara, haftalara böl. Değil 5 yıl, 15 yıl kitap okuman gerekse bile pes etme. 15 yılın sonunda çok yüksek maaşlı işlere girebilecek seviyeye ulaşırsın. Ülkenin çöpçüye, fabrika işçisine de ihtiyacı var. Küçümsemiyorum ancak bu ülkede işçiler geçinemediği için kendimizi geliştirmeliyiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 10 Aralık 2017; 22:7:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|