Şimdi Ara

Önlisans KPSS bitti. Herkes için hayırlısı olsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kendi adima konusayim tarih cok zordu bana. Sayisal tabanliyim. Yanlis yapmamak adina genel kultur bolumunde baya bosum vardi. Gerci umitsizlik var bende. Cunku dayisi amcasi olanlar zaten bos kadrolari dolduruyor. Umarim istedikleriniz olur. 3 ay sonra lisans mezunu olacagim. O yuzden pekte bir hedefim yoktu onlisansta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözelciler için de matematik çok zordu 10 tane yapabildim ancak.
  • lisans'ta aynı kardeş, tanıdığın yoksa 90 alsan yerleşemezsin, açık ve net. Tarih ve coğrafya banada çok zor geldi genel kültürü neredeyse esgeçtim diyebilirim. Bide panik atak ilacımı içmeyi unuttum sınav benim faciaya dönüştü malesef. Yine 20 türkçe 20 mat yaptım benim için büyük başarı idi. Bir şeyi merak ettim ya kara delik kitabını yazan herif hawking miydi beyler
  • Ráise kullanıcısına yanıt
    İki tarafa da hakim olanlarin sinavi olmus biraz. Acaba puanlar nasil sekillenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

lisans'ta aynı kardeş, tanıdığın yoksa 90 alsan yerleşemezsin, açık ve net. Tarih ve coğrafya banada çok zor geldi genel kültürü neredeyse esgeçtim diyebilirim. Bide panik atak ilacımı içmeyi unuttum sınav benim faciaya dönüştü malesef. Yine 20 türkçe 20 mat yaptım benim için büyük başarı idi. Bir şeyi merak ettim ya kara delik kitabını yazan herif hawking miydi beyler

Gecmis olsun hocam. Valla o soruyu bende bilmiyordum es gectim. Ama bana zor geldi sinav. Gerci bu hak hukuksuzlukta isin icinden nasil cikarim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 16 Ekim 2016; 12:53:40 >
  • 120 soruyu 120 dakikada yapana helal olsun, cumhurbaşkanı olacak vatandaştır benim gözümde.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    hawking
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diger konuya attım burayada atıyım

Begum onbası

İsvec

Irak

stephen hawking

Guney amerika
  • Türkçeyi yaptım sora matematik sorularıkolay gibi gorundugu için salak gibi onlarla uğraştm 1 tane yapamadım. sora tarihi yapayım diye sondanbaşa doğru geldim. Tarih çok detay sorular yine yapamadım.Cografya ya geldiğimde süre bitmiş cografya soruları kolaymış
    Çıktığımda herkes cografya kolay diye konusuyorlardı. Dahada sinirlerim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 16 Ekim 2016; 13:10:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tm xiyim matematkle aram hiç yok ama mat ve türkçe çok kolaydı. Yani sayısalcı bırının yanlıssız yapması lazım. Tarıh falan zordu.

Lısans mezunu oldum agustosta. Umarım sorun cıkartmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennnes58 -- 16 Ekim 2016; 13:09:11 >
  • mustafasadık kullanıcısına yanıt
    yav he he

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Mesajını değiştirmişsin ama kımse sayısalcıyım matematık zordu demedi. Sana gelecek olursak hocam, her zaman bildiğin yerden başlayacaksın. Ben matematikten basladım , türkçe yaptım , coğrafyada yapabildiğimi yaptım , tarihe baktım. Tarih bana cok zor geldi baktım sorulara ama cevaplamadım yanlıs olacak diye. 2014 netleri ile daha yüksek puanlar gelebilir. Benim düşüncem bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

yav he he

Kızdınmı hocam doğaçlama yazdım saçmaoldu farkındaym. Kusura bakma

Yok hocam estağfurullah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Mesajını değiştirmişsin ama kımse sayısalcıyım matematık zordu demedi. Sana gelecek olursak hocam, her zaman bildiğin yerden başlayacaksın. Ben matematikten basladım , türkçe yaptım , coğrafyada yapabildiğimi yaptım , tarihe baktım. Tarih bana cok zor geldi baktım sorulara ama cevaplamadım yanlıs olacak diye. 2014 netleri ile daha yüksek puanlar gelebilir. Benim düşüncem bu yönde.

Haklısın hocam 14 te girdiğimde mat. Hiç işaretlemedim. 68 aldım bu sınavda 68 in üstüne birşeyler eklerim düşüncesi ile mat yapmayacaım halde ugrastım bukez diğer yapacaklarıma zamakalmadı muhteelen 40-45 puan ancak gelir. O yüzden kendime kızyorum.

• tarih bölümü bu zamana gördüğüm en saçma tarih bölümüydü
  • Hakikaten tarihteki sorular aşırı saçmaydı.
  • 10 kisi
    her biri birer kitap almıs.tarih matematik kimya kitabı

• Beyler ne zaman açıklanır acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.