Şimdi Ara

Önsipariş-Kelepir Zotac RTX 3090 Trinity OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Önsipariş-Kelepir Zotac RTX 3090 Trinity OC

Amazon Fransa'dan denk gelen 3090 model ekran kartını almak isteyen olursa diye ilan açıyorum. Tarih 15 aralık olarak gözüküyor.

Önsipariş-Kelepir Zotac RTX 3090 Trinity OC

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 33000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 31 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip, ürün teslim aldığınızda görüşmek isterim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ppobelter kullanıcısına yanıt

ben ürünü getirdikten sonra madencilere 40 liradan veririm hocam :) Bu önsipariş, bekleyip te almak isteyen oyuncular için açtım.

• L.Croft kullanıcısına yanıt
    Anladım fakat madencilik durumum yok zaten konu açtım bakabilirsiniz. Düşündüğünüz fiyatı belirtir iseniz sevinirim :)

Yolda 8 parça kart var zaten hocam, param kalmadı ben de ihtiyacı olana vereceğim kart geldiğinde söylediğim gibi fiyat 40 bin tl.

• L.Croft kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam takipteyim , görüşmek üzere :)

Dikkat edersen ilanda paylaşılan ekran görüntüsünde Fransızca olarak ''ödeme yönteminizi düzenleyin'' gibisinden bir ibare yer alıyor. Yani ilan sahibi arkadaşın hesabında tanımlı kredi kartının limiti dolmuş. Önsipariş demesindeki amaç da sanırım birisinden parayı alıp parayı kredi kartına yatırarak kredi kartındaki limit sorununu ortadan kaldıracak. Ve böylece bu sallantıda olan siparişini kurtarmış olacak. Yoksa siparişi yaptığı ödeme yöntemine ayar çekmezse siparişi bir süre sonra otomatik olarak iptal edilecek. ))

Ha bir de bu kartın sipariş ekranında yazan teslimat tarihinden çok daha geç bir sürede gelme ihtimali var. Ödeme yöntemindeki sorunlar sipariş tarihlerinde gecikme yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna da dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustifyMyLife -- 23 Kasım 2021; 1:58:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart LHR mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.