Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Önsipariş-Kelepir Zotac RTX 3090 Trinity OC
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben ürünü getirdikten sonra madencilere 40 liradan veririm hocam :) Bu önsipariş, bekleyip te almak isteyen oyuncular için açtım.
Yolda 8 parça kart var zaten hocam, param kalmadı ben de ihtiyacı olana vereceğim kart geldiğinde söylediğim gibi fiyat 40 bin tl.
Dikkat edersen ilanda paylaşılan ekran görüntüsünde Fransızca olarak ''ödeme yönteminizi düzenleyin'' gibisinden bir ibare yer alıyor. Yani ilan sahibi arkadaşın hesabında tanımlı kredi kartının limiti dolmuş. Önsipariş demesindeki amaç da sanırım birisinden parayı alıp parayı kredi kartına yatırarak kredi kartındaki limit sorununu ortadan kaldıracak. Ve böylece bu sallantıda olan siparişini kurtarmış olacak. Yoksa siparişi yaptığı ödeme yöntemine ayar çekmezse siparişi bir süre sonra otomatik olarak iptal edilecek. ))
Ha bir de bu kartın sipariş ekranında yazan teslimat tarihinden çok daha geç bir sürede gelme ihtimali var. Ödeme yöntemindeki sorunlar sipariş tarihlerinde gecikme yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna da dikkat etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustifyMyLife -- 23 Kasım 2021; 1:58:35 > -
kart LHR mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X