Dün 69 lvl wariorumuz tt_tunahan 62 lvl asasianı arenaya çaırdı ve kesti tabi chitinli ve zannedersem en fazla +7 mirageliydi asasda dur sana denk birini getirem diye Calamitiyi çagırdı ve geldi.Calamity tt_tunahana ve yanındaki completteli mage semiramis lvl 65 ikiniz bir gelin dedi. Sonrada ikisini birden en üç defa kesti TT_Tunahan dan gelen pm "onun lvl 70 benimki 69" bir lvl açıgı 65 lvl semiramis kapatamıyormu yada 62 lvl asasa arena atarken bu fark yokmuydu ey Allah'ın eziği adam zannetmeyin tunahanı değil Hala bir bebe
Çok haklısın. Kaldıramaz ama bu nooblar. noobluk lvle bakmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: baracuda__
Dün 69 lvl wariorumuz tt_tunahan 62 lvl asasianı arenaya çaırdı ve kesti tabi chitinli ve zannedersem en fazla +7 mirageliydi asasda dur sana denk birini getirem diye Calamitiyi çagırdı ve geldi.Calamity tt_tunahana ve yanındaki completteli mage semiramis lvl 65 ikiniz bir gelin dedi. Sonrada ikisini birden en üç defa kesti TT_Tunahan dan gelen pm "onun lvl 70 benimki 69" bir lvl açıgı 65 lvl semiramis kapatamıyormu yada 62 lvl asasa arena atarken bu fark yokmuydu ey Allah'ın eziği adam zannetmeyin tunahanı değil Hala bir bebe
asıl eziq sensin senin lvl kaçta konuşuon 1lvl açıkda howlingsword var dnglk herif
howling sword diye birşey var
eii etmişsin o zaman fark yoktu item farkı yoktu hiçbirşey yoktu 70 mi fark diyor bence item we kullanıcıya fark demeli ^^
calamity iyi combo yapar
howling sword var matchness var, 5 stat var
izzet abi ( TT_Tunahan ) iyi biri bizim oralardaki bi cafeye takılıo :D
quote:
tt_tunahan... Tambir şerefsizlik abidesi.. Humanların yüz karası.. Yalaka bi clana sahip.. Ayrıca millet lvlı 69 die yalanmaya calısıo uyuz oluorum.. tt_tunahan şerefsizi her zaman aposa ks yapar.. spotu alır partydekileri bosaltıp clanındakileri doldurur.. bi kere deil bi kac kere basıma geldi.. o şerefsize o kadar uyuz oluorumki içimde birden calamity sevgisi olustu..
quote:
Orjinalden alıntı: IKnow
Çok haklısın. Kaldıramaz ama bu nooblar. noobluk lvle bakmıyor.
lem olum çok gıcık bi imzan var dayanamadım bastım Ctrl+W ye
quote:
Orjinalden alıntı: delimanyak3333
quote:
asıl eziq sensin senin lvl kaçta konuşuon 1lvl açıkda howlingsword var dnglk herif
Bak şimdi embesil herif ks ci yalaka bir tt_tunahana bir yalaka daha cıktı lan dallama! adam gibi konuş 65 lvl kompletteli "nick semiramis online clanından" howlingsword açığını kapatmazmı ayrıca slotuna ks yapıp küfür edip arena attıgı 62 lvl asasla arasında ne var dnglk herif(iade)
Bu oyunda spotuna ks yapmadıgı adammı kaldı savunma bana o adamı yaşasın calamity
LvL önemli değil kasılır, önemli olan tekniktir.
teknık ve ıtem dır (onemlı olan)
bende calamitiy i baskında kestim(onun lvl 70 benim 58)
calamıty saolsun ii yapmıs o mage de tam bir noob mus canım zaten biliyorum tt_tunahanın ks ci oldugunu demekki 69-70 arası en az 66 lwl le dolduruluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme