ben olmpiyada oyuncuyum TALASBULBA denilen kişi önüne gelene report atmaktadır bunun biri icabına baksın be warriorum bana bile attı artık gerisini siz düşünün....
ne yani warirorlara atılmaz mıymıs peh ks yaparsın genede alırsın reprtunu ama onu atanda serefsizlik yapmıs acıkcası
quote:
Orjinalden alıntı: desperr
ben olmpiyada oyuncuyum TALASBULBA denilen kişi önüne gelene report atmaktadır bunun biri icabına baksın be warriorum bana bile attı artık gerisini siz düşünün....
dur duk yere report atanlara
quote:
warriorum bana bile attı artık gerisini siz düşünün....
warrior ler banlanmıyor mu sanki
quote:
ne yani warirorlara atılmaz mıymıs peh ks yaparsın genede alırsın reprtunu ama onu atanda serefsizlik yapmıs acıkcası
bana da maradonda atmıslar dı ne pm attım hemen ne atıyon flan dedim diyo bana da attılar
evet banada olimpiada ezik chara report attı ::1903:: die biri
quote:
banada aynısı oldu birinin yanından geçiyordum baktım bana report attı deli olacaktım bunlar nasıl bunu yapıyorlar gm falanmıdırlar deli ediyorlar insanı
report aktif değil yani dikkate alınmıyor sadece kafanızda yazı oluor başka bişi değil
bu report aslında japko için uskoyadafire drake geleceğini bilselerdi koymazlardı tahminimce çünkü japkoda oynayanların %90 ı yetişkin insanlardan oluşuyor yani uskonun tam tersi %90 ı çocuk bizim uskodada bu report u bişi sanıp atıyorlar böyle işde adı üstünde çocuk walla ben logosda clan kuracam cafe clan cafe harici clan a alacağım adamlardan tc kimlik no isteyecem vermezse almayacam verirse girip bakıcam yaşı kaç diye 17 yaş üstüyde alıcam yoksa ßß diyecem böyle olmaz oyun veletler işgal etmiş her yeri hele şu aga diyenlere ayrı bir kıllığım var ne demekse artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme