Şimdi Ara

Önüne geleni yapacak robotumsu insanlar işletmeye laf atmasın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memur zihniyetinde fikirleri olmayan hedefleri idealleri sadece üniversite sınavına kadar olan kimseler böyle olmayan kimselerin işletme seçmesine laf atmasın lütfen.
    Türkiyenin en zengini işletme (boğaziçi) bitirmiş birisi doktorun erişemediği bir çok şeye erşiyoe hatta araba olarak erşemediği hiç bir araba yoktur. İşletme mezunu insan doktorun hayatını kaydırabilecek bir güce bile sahip olabilir (malesef) doktor gibi önüne geleni yapmaz yeni fikirler ile değer üretir. Yani işletme seçen birisini salak bu yaaa diye damgalamayın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimseyi salak diye dalga geçmiyoruz reis yanlış anlama ama merak ettigim bir kaç şey var izin verirsen sormak istiyorum.

Neyi işleticeksin babanın işletmesi fabrikası mı var yoksa sigorta şirketimi var ? İşletme okuyan arkadaşların 40 kişilik sınıflarında kaç tanesinin babasının işletmesi varda fakülte bittikten sonra yönetimi devralacaklar bunu da hep merak etmişimdir. Peki babasının işletmesi olmayanların kaç tanesi özelde işletme üzerine iş bulabiliyor ve geriye kalanların kaç tanesi wc de yada defaktoda kasiyer olarak hayatlarına devam ediyorlar.

Yani aslında bizim bilmedigimiz ama senin bildigin işletme okuyanların iş imkanlarından bahsetmeni rica etsek bizi kırmazsın diye düşünüyorum sonuçta konuya cahiliz lise okuyan kardeşlerimizle bayramlarda falan görüşünce abi işletme okumayı düşünüyorum dediklerinde onlara iş imkanı varsa anlatırım, anlatırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: latif.07

Kimseyi salak diye dalga geçmiyoruz reis yanlış anlama ama merak ettigim bir kaç şey var izin verirsen sormak istiyorum.

Neyi işleticeksin babanın işletmesi fabrikası mı var yoksa sigorta şirketimi var ? İşletme okuyan arkadaşların 40 kişilik sınıflarında kaç tanesinin babasının işletmesi varda fakülte bittikten sonra yönetimi devralacaklar bunu da hep merak etmişimdir. Peki babasının işletmesi olmayanların kaç tanesi özelde işletme üzerine iş bulabiliyor ve geriye kalanların kaç tanesi wc de yada defaktoda kasiyer olarak hayatlarına devam ediyorlar.

Yani aslında bizim bilmedigimiz ama senin bildigin işletme okuyanların iş imkanlarından bahsetmeni rica etsek bizi kırmazsın diye düşünüyorum sonuçta konuya cahiliz lise okuyan kardeşlerimizle bayramlarda falan görüşünce abi işletme okumayı düşünüyorum dediklerinde onlara iş imkanı varsa anlatırım, anlatırız.

İşletme kendini ne kadar gösterebilirsen ve kendini zorlarsan o kadar yükselirsin bölümü benim babamın işlermesi var ama bundan bağımsız olarak boğaziçi işletme gibi bir yerden üst düzey şirketlerin üst düzey yönetici olma şansım olacak. Ki adyon işletmeden mezun olan ve şuanda bizim marketlerinin ceosu olan hüseyin balcı benim tanıdığım bundan önce de türktelekomda ikinci adamdı. İşletme devletten bağımsız özel sektör işidir memur kafasında gideyim bazı zamanları boş geçsin eve geri döneyim tarzı önüne geleni yapma işi olmadığı için insanlar zor görür iş imkanı yok der korkar. Boğaz içi işletme ve diğer yüksek işletme mezunları üst düzey yönetici olarak yer bulurlar. Hatta kötü bir yeri bitirse bile değerli biriyse yükselir. Özel sektör diplomaya kısmen yeteneğe tamamen bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.