Şimdi Ara

Onur Air'den Rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelecek hafta cumartesi günü için kardeşime internet üzerinden bir uçak bileti aldım. Hemen ardından gördüm ki internet üzerinden başkasına bilet alamıyormuşuz. Yani kimseye bilet hediye edemiyorsunuz. Fakat ne kadar komik ki telefon ile yapabiliyorsunuz. Neymiş, ses kayıtları olduğu için güvenli oluyormuş.

Rezaletin ikinci perdesi ise bilet iptalinde yaşandı. Vermedikleri hizmet için 8 YTL kesinti yapacaklarmış. Neyin kesintisi ne yapıyorlar ben anlamakta zorluk çekiyorum. Her türlü görüşmemi yaptım. Gerekirse yasal haklarımı kullanacağım. Çünkü sistem başkası adına bilet alınamayacağını bildiği halde onay veriyor. Alın size Onur Air'e bedava haksız kazanç. Ne kadar hoş. Ne güzel.

Bunun başıma gelmesinin tek sorumlusu benim, biliyorum. Çünkü Onur Air'den bilet almak gibi bir hata yaptım. Hata bende.

Siz siz olun aynı hataya düşmeyin.

• onur air ile pegasus çok dandik THY DEN şaşmayın pegasus ta komik bişey daha uçakta poğaca bile parayla
  • kesinlikle katiliyorum benim peder İstanbul'dan Adana hava limanina indikten sonra saat gecenin 1.00 ı aradı dedi servis çıkarmamışlar... taxi ile geliom.. madem o kadar geç saate uçağın var nediye servis çıkarmazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

onur air ile pegasus çok dandik THY DEN şaşmayın pegasus ta komik bişey daha uçakta poğaca bile parayla

onur air hakkında aynı görüşteyim fakat pegasus ile ilgilidüşüncen çok yanlıs adamlar zaten seni en ucuz şekilde en hızlı ve güvenli ucurmayı amaclıyolar ve yapıyolar.senden sadece ucus ucretini alıyolar eger ikram istiyorsan thy ile uc ucuz istiyosan pegasus ile.kimse seni pegasusla zorla ucurmuyo
  • aslında bilmeliydin başkası adına bilet alınamayacağını... kesinti yapılma durumuda genelde iptal edilme süreleri dışındaysa mesela uçuşun olmasına 1 hafta kala veya 1-2 gün kala olması durumunda kesinti yapılır normaldir.

telefonla olması güvenlik içindir mesela her banka veya türk telekom gibi kuruluşlar kişilerin gizliliğine önem verirler buda güvenli olmasını sağlıyor.

demek istediğim yasal hakkını kullan istersen ama eline hiçbişey geçmez.Kurallar çerçevesinde senin parandan kesinti yaparlar yada yapmazlar.

kesintinin ana sebebini söyleyim; aslında hava yollarında uçuş fiyatları dinamiktir mesela anlık diye tabir edilen aylık haftalık günlük saatlik değişimler gösteren bir sistemdir.dün ağustos ayı için sorduğun uçuş bugün daha pahalı olabilir.Her an değişir demek istediğim.

kolay gelsin

• pegasus thy yarısı 45 dk pohaca yemeyiz
  • Valla low-cost demek bakımsız uçak demek değil diyorlar ama ben pek inanmıyorum açıkcası poğçayla falan çözülecek iş değil bunlar zaten petrol fiyatları sonrası zamlar yolda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uçakta yemek yiyenlere uyuz oluyorum ben stresten yiyemiyorum ya yanımdaki adam alıyo kutuyu kıtlıktan çıkmış gibi meyva suyunu sonuna kadar içiyor bide sonunda höpürdetiyor ya çok uyuz oluyorum ya.
  • @lion_koc : Hayatınızda hiç bilet almadınız sanıyorum. THY ve diğer tüm havayolları şirketleri -onur air haricinde- başkası için uçak bileti alımına izin verir. Örneğin Türk Hava Yolları bu tip bir işlem için kartınızı ibraz etmenizi ister.

Tekrar dikkatinizi çekmek isterim ki Onur Air bileti satıyor fakat kullanmanıza izin vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliyet -- 25 Mayıs 2008; 18:48:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

uçakta yemek yiyenlere uyuz oluyorum ben stresten yiyemiyorum ya yanımdaki adam alıyo kutuyu kıtlıktan çıkmış gibi meyva suyunu sonuna kadar içiyor bide sonunda höpürdetiyor ya çok uyuz oluyorum ya.

Niye mesela ben çok yerim herkez gidiyim iniyim yemek yiyim zamanı yokki babamda çok seyahet ediyor uçakte veya otobüste yemek verilmese aç kalıcak neredeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

quote:

uçakta yemek yiyenlere uyuz oluyorum ben stresten yiyemiyorum ya yanımdaki adam alıyo kutuyu kıtlıktan çıkmış gibi meyva suyunu sonuna kadar içiyor bide sonunda höpürdetiyor ya çok uyuz oluyorum ya.

Niye mesela ben çok yerim herkez gidiyim iniyim yemek yiyim zamanı yokki babamda çok seyahet ediyor uçakte veya otobüste yemek verilmese aç kalıcak neredeyse

Biz yemeği falan da geçtik.

İnternetten yaptığımız alışverişin neticesinde sorgusuz sualsiz cayma hakkımız varken almadığımız hizmetin bedelini ödemek çok can sıkıcı.

• quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

quote:

Hakkaten sonuna kadar katılıyorum sana.Gemide falan da öyle.1 saat gidicen inince yersin be adam dünyanın sonu mu geliyor.Ama olur mu denize karşı fantazi yapcak...Bunun da Fan Club'ını kursak mı?

• Şimdi incelediğim kadarıyla çok garip bir şekilde Onur ile birleşen Pegasus'da bu uygulama yokken AtlasJet de bu saçma uygulamaya katılanlar arasında.
    Yine incelediğim kadarıyla THY'de yine bu tarz bir saçmalık yok!
  • Ne Varsa THY'de Var.
  • pegasusu bilmiyorum da, onurair bana dandik geliyor.
  • THY'larinda da internet uzerinden bilet alirken kendi kartinizdan baskasina alamiyorsunuz. Bombalama mevzularindan sonra bu olay cikti. guvenlik acisindan kismen guzel olsada kredi karti ile birbaskasina bilet alamamak sıkıntı yaratabiliyor.

NOT: telefondan bilet almayi bilmiyorum bana cok komik geldi ses kaydi vs. acisindan. ya sesi taklit edeb biri cikarsa
  • Yanlış bilgilendirmeyin. THY'de başkası için bilet aldıktan sonra THY bürolarına gidip kartı ibraz edip bileti teslim alıyorsunuz. Seyahat edecek kişi de sadece kimliğini göstererek uçağa binebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.