Bir süredir beklediğimiz Resmi Güncelleme Gelmiş Bulunmaktadır hayırlı olsun diyelim Buradan indirebilirsiniz
eğer yüklediyseniz deneyimlerinizi paylaşırmisiniz, eski sürüme göre stabil calisiyormu negibi artıları eksileri var eski acılan konularda agırlaştırdıgı yönunde bilgiler var
eski sürüme göe çok daha başarılı hiç düşünmeden yükleyin farkı görün
yüklemesini / güncellemesini nasıl yapıyoruz ? yardımcı olursanız, memnun olurum....
quote:
Orijinalden alıntı: freezer80
eski sürüme göe çok daha başarılı hiç düşünmeden yükleyin farkı görün
teşekkürler bakalım en kısa zamanda uyguluycaz nasıl olacak
quote:
Orijinalden alıntı: multiturk2008
yüklemesini / güncellemesini nasıl yapıyoruz ? yardımcı olursanız, memnun olurum....
eğer bu marka modelse elinizdeki onyonun sitesine girin ve hemen anasayfada yazıyor iyice inceleyin önce kullanım kılavuzu var nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili onu inceleyin.anlayın.
buldum, güncellemeyin başardım, güzel görünüyor...
iki sorum daha olacak : 1) vodafone mobil stick var bende, cihaza takdığımda, mobil cihazın ışığı kırmızıdan yeşile, sonrada devamlı maviye dönüyor.... ama internet e giremiyorum... özel başka bir ayarı varmı ??? 2) wifi üzerinden dışarıda / başka bir yerde bağlanabiliyor ve market e girebiliyor ve program indirebiliyorum, ama evdeki modem üzerinden, markete girdiğimde program indiremiyorum.... yüklüyorum diye takılıp kalıyor... acaba mode ayarında mı bir sorun ve "kitli" bir ayarmı mevcut ???? selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme