Şimdi Ara

OP OP OP OP OP OP OP OP OpP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaww OP ne demek arkdaşlar???? Kafayı yicem bu radyo dalgasınla iligili bişiler ama ne demek...! bi kaç kişiye sordum yok cvp alla allah söelyn birisi yaaa

• op bi çok manada kullanılıyo.en yaygın olarak op ; operatör,yani yönetici,sahip,kullanıcı anlamına geliyo ayrıca op argoda durak veya stop anlamına da geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sselamlar_

op bi çok manada kullanılıyo.en yaygın olarak op ; operatör,yani yönetici,sahip,kullanıcı anlamına geliyo ayrıca op argoda durak veya stop anlamına da geliyor

Kardeş radyola ilgili bişi olması lazım
  • mesela IRC olayında çok kullanılır @ işareti olanlar op'tur yani o kanalın yöneticisi bide ~ vardır o ayrı
  • yani diyoki adam sana;opp orda dur bakalım..yani o radyo istasyonunda..opp birader bi dur bakalım.dinle bizi..

attım.çok belli
  • hımmm wala kızın tekiwww.radyolar.org da op oldum dio.. anlamadım ondan
    Kızada soramadım resil olcas ne demek die
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysf_joseph

quote:

Orjinalden alıntı: sselamlar_

op bi çok manada kullanılıyo.en yaygın olarak op ; operatör,yani yönetici,sahip,kullanıcı anlamına geliyo ayrıca op argoda durak veya stop anlamına da geliyor

Kardeş radyola ilgili bişi olması lazım

radyo sahibi veya o anda dj lik yapan kişi veya programın ya da yayın akışının yönetmeni olabilir.radyoyla alaka kurma sadece atıyorum bir online okey sitesinde masa sahiplerine de op denir.chat kanallarında kanal sahibine de op denir.hızla sana doğru gelen arabanın aniden fren yapıp sana çarpmasına ramak kala da op denir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    dota team fight lag
    9 ay önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.