yaww OP ne demek arkdaşlar???? Kafayı yicem bu radyo dalgasınla iligili bişiler ama ne demek...! bi kaç kişiye sordum yok cvp alla allah söelyn birisi yaaa
op bi çok manada kullanılıyo.en yaygın olarak op ; operatör,yani yönetici,sahip,kullanıcı anlamına geliyo ayrıca op argoda durak veya stop anlamına da geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: sselamlar_
op bi çok manada kullanılıyo.en yaygın olarak op ; operatör,yani yönetici,sahip,kullanıcı anlamına geliyo ayrıca op argoda durak veya stop anlamına da geliyor
Kardeş radyola ilgili bişi olması lazım
mesela IRC olayında çok kullanılır @ işareti olanlar op'tur yani o kanalın yöneticisi bide ~ vardır o ayrı
yani diyoki adam sana;opp orda dur bakalım..yani o radyo istasyonunda..opp birader bi dur bakalım.dinle bizi..
attım.çok belli
hımmm wala kızın tekiwww.radyolar.org da op oldum dio.. anlamadım ondan Kızada soramadım resil olcas ne demek die
quote:
Orjinalden alıntı: ysf_joseph
quote:
Orjinalden alıntı: sselamlar_
Kardeş radyola ilgili bişi olması lazım
radyo sahibi veya o anda dj lik yapan kişi veya programın ya da yayın akışının yönetmeni olabilir.radyoyla alaka kurma sadece atıyorum bir online okey sitesinde masa sahiplerine de op denir.chat kanallarında kanal sahibine de op denir.hızla sana doğru gelen arabanın aniden fren yapıp sana çarpmasına ramak kala da op denir