Şimdi Ara

Opel 0 KM Araç Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Reklamlarda görüyoruz yeni kasa Astra Sedan 22 Bin TL peşin 20 Bin TL kredi imkanıyla ayda 250 TL taksitle satılıyor.
    Geçmiş dönemlerde Corsa içinde böyle kampanyalar vardı araç fiyatının %54 üydü sanırım peşin verip geri kalanını 250 TL taksitle ödenebiliyordu.
    Acaba böyle bir kampanya Astra Classic III yada Corsa için tekrar olur mu? Bu konuyla ilgili herhangi bir duyumu/fikri/yorumu/düşüncesi olan var mı :)

• UP UP
  • Toplam Kaç Taksik Olmuş Oluyor.
  • Toplamda 60 aya kadar vadelendirilebiliyor, 4.aydan itibaren her 3 ayda bir taksit miktarı %6 artıyor.
    4.ay 265 7.ay 280 ..... bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 19 Şubat 2013; 0:14:44 >
  • Hocam toplamda kredi geri ödemesi kaça geliyor acaba?
  • konu takip

• Valla bilmiyorum bir örnek ödeme planı oluşturmamışlar ama kredinin geri ödeme şekli yukarıda anlattığım gibi. Yılda 4 kere %6 artış ile bir yılda ilk taksitten %26daha fazla ödüyorsunuz. 2011 Ekimde Corsalar için böyle bir kampanya vardı internetten örneği bulunabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat295

Valla bilmiyorum bir örnek ödeme planı oluşturmamışlar ama kredinin geri ödeme şekli yukarıda anlattığım gibi. Yılda 4 kere %6 artış ile bir yılda ilk taksitten %26daha fazla ödüyorsunuz. 2011 Ekimde Corsalar için böyle bir kampanya vardı internetten örneği bulunabilir.

Valla böyle bir örnek tablo yaptım.Ama bilmiyorum doğru mudur?

• Bir bilgim yok ancak merak etmedim desem de yalan olur:)

Takipte kalalım...
  • Hem 20 bin peşin, hemde 60 ay vadeli araç. İlk başlarda gıdıklanıyorum dersin, ikinci senede acıtmaya başlar
  • quote:

Selamlar,
    Reklamlarda görüyoruz yeni kasa Astra Sedan 22 Bin TL peşin 20 Bin TL kredi imkanıyla ayda 250 TL taksitle satılıyor.
    Geçmiş dönemlerde Corsa içinde böyle kampanyalar vardı araç fiyatının %54 üydü sanırım peşin verip geri kalanını 250 TL taksitle ödenebiliyordu.
    Acaba böyle bir kampanya Astra Classic III yada Corsa için tekrar olur mu? Bu konuyla ilgili herhangi bir duyumu/fikri/yorumu/düşüncesi olan var mı :)

Gecen yil buyuk bir hevesle gidip sordum uc ayda bir belli bir miktar artis oluyor 5.yil oyle bir hale geliyor ki 700kusur 800kusur lira oduyorsunuz.

Sonra tum hevesim kavip eve geri donmustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

quote:

Valla bilmiyorum bir örnek ödeme planı oluşturmamışlar ama kredinin geri ödeme şekli yukarıda anlattığım gibi. Yılda 4 kere %6 artış ile bir yılda ilk taksitten %26daha fazla ödüyorsunuz. 2011 Ekimde Corsalar için böyle bir kampanya vardı internetten örneği bulunabilir.

Hocam aynen sizin yaptığınız gibi, toplam ödeme için 27.661 TL yazmıssınız Yeni Astra Fİyatı (1.6 115BG) 42Bin küsür.22Bİn peşin ve 27Bin Taksitle toplamda 49Bin liraya geliyor. Aslında piyasadaki diğer finansmanlarla fiyat ve oran olarak hemen hemen aynı bugün banka,VDF yada Koç Finans da 20 Bin liraya 60 ay için 28-30Bin civarı geri ödeme istiyor. Aslında piyasadaki diğer rakamlarla bir farkı yok ama bence taksitlerin sabit olmasındansa çoğalarak devam etmesi sabit maaşı olan benim gibi kamu yada özelde çalışanlar için mantıklı geliyor. Ben maaşıma 6 ayda bir 70-80 TL zam alıyorum 5 senede toplamda 700-800 civarı yapar buda beni geri ödeme açısından biraz rahatlatıyor. 20 Bine 36 ayda 700 ödeyene kadar 250 ile başlar 750 ile bitirir 60 ay öderim. Aradaki fark çok değil bence. Hani 30-40 bini arabaya verip geri ödeme planında faizli miktar için 1-2 Bin lira fark olabilir bunun içinde değişik fikirler olabilir ama ben vade geniş olduğu için açıkcası pek önemsemiyorum. Herkesin düşüncesi değerli tabi, saygılar.

Edit: İmla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

quote:

Hocam aynen sizin yaptığınız gibi, toplam ödeme için 27.661 TL yazmıssınız Yeni Astra Fİyatı (1.6 115BG) 42Bin küsür.22Bİn peşin ve 27Bin Taksitle toplamda 49Bin liraya geliyor. Aslında piyasadaki diğer finansmanlarla fiyat ve oran olarak hemen hemen aynı bugün banka,VDF yada Koç Finans da 20 Bin liraya 60 ay için 28-30Bin civarı geri ödeme istiyor. Aslında piyasadaki diğer rakamlarla bir farkı yok ama bence taksitlerin sabit olmasındansa çoğalarak devam etmesi sabit maaşı olan benim gibi kamu yada özelde çalışanlar için mantıklı geliyor. Ben maaşıma 6 ayda bir 70-80 TL zam alıyorum 5 senede toplamda 700-800 civarı yapar buda beni geri ödeme açısından biraz rahatlatıyor. 20 Bine 36 ayda 700 ödeyene kadar 250 ile başlar 750 ile bitirir 60 ay öderim. Aradaki fark çok değil bence. Hani 30-40 bini arabaya verip geri ödeme planında faizli miktar için 1-2 Bin lira fark olabilir bunun içinde değişik fikirler olabilir ama ben vade geniş olduğu için açıkcası pek önemsemiyorum. Herkesin düşüncesi değerli tabi, saygılar.

Edit: İmla

Hocam bence avantajlı gibi ama diğer finans kurumlarının verdiği krediler ne kadara geliyor onun araştırılması lazım ama dediğiniz gibi ilk 250 tl den baslaması ve yavaş yavaş artması iyi olur sonuçta 3.yılın sonunda normal bir kredi kıvamına geliyor taksitler bilmiyorum 20 bin tl ye 7500 tl faiz yüzde kaç faize geliyor ama bana iyi gibi geliyor.Hocam zaten eger tam olarak böyle ise kampanyanın sloganı herkes araba sahibi olacak gibi bir şey olduğu için birazda bir şey aramıyor insan siz birde bayiiye gidip konuşursanız heralde bir OPEL sahibi olursunuz hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPmax -- 20 Şubat 2013; 11:32:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.