Bildirim
OPEL AGİLA YARDIM!...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Suzuki vagon r+ ın opel versiyonudur ve suzuki bazında üretilmiştir .Kokpit ve iç mekan armalar dışında aynıdır tabi motor ve şanzımanlar markalara özel kullanılmıştır.Fiyat uygunsa zaten değer kaybı çok olacağı için para olarak zarar etmezsiniz tabi satarken biraz zorlanırınız. -
opelin tutulmayan araçlarından. aşırı şekilde az var piyasada. benim bir tanıdığımda var yıllardır biniyor. çok fazla birşey beklemiyorsanız araçtan sizi yolda bırakmaz temizini bulduktan sonra. sonuçta opel... -
Teşekkürler, ancak bunları bende araştırdım. Benim beklediğim sürüş, yakıt tüketimi , arıza çıkarma vb... açılardan ne gibi özelliklere sahip olduğudur...
Kullanıcı deneyimi bekliyorum açıkçası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sponger -- 14 Nisan 2009; 12:26:49 > -
Hakikaten piyasada kullanan yok galiba... -
keşke yeni agila yı TR piyasasına sunsalar..
ama corsa'nın satışlarını etkiler dolayısıyla bunu yapmıyorlar..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- opel corsa 1.2 kronik sorunlar
- opel zafira kronik sorunlar
- opel corsa paket sıralaması
- tümsekten geçerken gelen gıcırtı sesi
- opel insignia 1.6 cdti grand sport excellence yorum
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel rocks e
- opel mokka 2024
- opel corsa elektrikli fiyat
- 2024 opel grandland fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X