Bildirim
opel araçlarda bulunan BLAUPUNKT CD30 ,CD30 MP3 cihazlarının kendiliğinden açılması
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güncellll -
merhaba aracı yeni aldım combo 2005 ekranda display safe yazıyor burdaki teypçiler şifre olmadan olmaz dediler şifreyi ve aracı satın aldığım kişiyi bulamıyorum seri numarasından kodu bulabilirmiyim yada sadece kod yeterli mi yardımcı olurmusunuz aydın dayım ama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
araçla gelmenız lazımkı teyibi hamlayıp arabaya tanıtalım başka yardımcı olamam malesefquote:
Orijinalden alıntı: sedat0934
merhaba aracı yeni aldım combo 2005 ekranda display safe yazıyor burdaki teypçiler şifre olmadan olmaz dediler şifreyi ve aracı satın aldığım kişiyi bulamıyorum seri numarasından kodu bulabilirmiyim yada sadece kod yeterli mi yardımcı olurmusunuz aydın dayım ama -
peki teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X