Bildirim
opel astra
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Enjoy paket. 1.3 motor, dizel. HB kasa. Km'si 210 binde. Sağ taraf ile ön kaputun yarısı boya görmüş. Otomatik+manuel vites. Full paket. Tıkı yok. Darbe yok. Temiz, öğretmen arabası.
Parça parça toplamda 20 bin küsur tl hafif kusurlu hasar kaydı vardır.
İlginç. Öğretmen arabasıymış. Ne öğretmeni acaba? -
Vay arkadaş ben 2013 model arabayı 45e veremedim. Adam 37000 demiş 2008e.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
duruyorsa alabilirimquote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Vay arkadaş ben 2013 model arabayı 45e veremedim. Adam 37000 demiş 2008e. -
Neyi merak ettiniz ben de onu merak ettim.Branşa görw mi yorumlayacaksınızquote:
Orijinalden alıntı: TahaKaradenizquote:
Enjoy paket. 1.3 motor, dizel. HB kasa. Km'si 210 binde. Sağ taraf ile ön kaputun yarısı boya görmüş. Otomatik+manuel vites. Full paket. Tıkı yok. Darbe yok. Temiz, öğretmen arabası.
Parça parça toplamda 20 bin küsur tl hafif kusurlu hasar kaydı vardır.
İlginç. Öğretmen arabasıymış. Ne öğretmeni acaba?aracın durumunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pm attım.quote:
Orijinalden alıntı: bekemyigit
duruyorsa alabilirim
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Mesela müzik hocası ise araç alınır demeyi düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Neyi merak ettiniz ben de onu merak ettim.Branşa görw mi yorumlayacaksınızaracın durumunu
Alıntıları Göster
Yarı otomatik yerine otomatik+manuel vites demesi değişik geldi. 20 bin hasar kaydı da çok 38 binlik araç için. Sağ çamurluktan darbe almış galiba. Bu Astralarda en üst paket Cosmo değil miydi?
-
aracı ustaya göstermeden alınmaz. -
Bende kendi aracım ucuz diye düşünüyordum
bu daha mantıklı sanki
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-130-binde-opel-astra-h-1.4-essentia-602054292/detay/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X