Şimdi Ara

opel astra 1.4 T cozmo otomatik & i30 gdi elite otomatik Hangisini almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba saygıdeyer arkadaşlar 2-3 aydır c segmenti araçlar inceliyorum en son bu iki araç arasında sıkışıp kaldım iki aracında artıları ve eksileri var.Otomatik ve benzinli olucak yılda en fazla 8000-10000 km.Lütfen yardım.

• Dostum kesinlikle astra ic dış tasarım yol tutuş ikinci elde daha az zarar cosmoda afl gibi bir avantaj beyaz veya kırmızı astra süper olur. İ30 guzel ama astra kadar değil her açıdan astra derim. Zaten kendime 1.4 t sport kullanıyorum almadan bende tüm modelleri inceledim ama astra gerek sürüş özellikleri gerek tasarımı ile on plana çıkıyor. Tavsiye eserim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR SİZLERE Bİ SORUM OLACAK.2010 MODEL ASTRA J 1.6 16 V ARACIM VAR.5.NCİ VİTESTE CRUS CONTROL DEVREYE GIRMIYOR.4 TE FALAN YESIL YANIYO.AMA 5 TE DENEDIGIMDE YESIL BI AN YANIYO HEMEN SONUYO.5 TE GECMIYOR MU ACABA BUNUDA BILMIYORUM.VE ARACIM 100 KM/H GECINCE MOTORDANMIDIR LASTIKTENMIDIR BI UGULTU GELIYO.100 KM/H DUSUNCE SES KESILIYO.CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM
  • alp___ A kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiniğiniz için size çok teşekkür ederim.Kasım ayında almaya düşünüyorum tabiki zam oranı fikrimi değiştirebilir.Dövizin yükselişi nedeniyle zam gelir diyor satış temsilcisi inş haklı çıkmaz.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnyrr

ARKADASLAR SİZLERE Bİ SORUM OLACAK.2010 MODEL ASTRA J 1.6 16 V ARACIM VAR.5.NCİ VİTESTE CRUS CONTROL DEVREYE GIRMIYOR.4 TE FALAN YESIL YANIYO.AMA 5 TE DENEDIGIMDE YESIL BI AN YANIYO HEMEN SONUYO.5 TE GECMIYOR MU ACABA BUNUDA BILMIYORUM.VE ARACIM 100 KM/H GECINCE MOTORDANMIDIR LASTIKTENMIDIR BI UGULTU GELIYO.100 KM/H DUSUNCE SES KESILIYO.CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM

100den sonra rüzgar sesi o çoğu opelde var serviste bir parça takıyorlar diyebiliyorum 5. viteste hiç denemedim hız sabitleyicisini belki 100kmhyi geçince güvenlikten açılmıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnyrr

ARKADASLAR SİZLERE Bİ SORUM OLACAK.2010 MODEL ASTRA J 1.6 16 V ARACIM VAR.5.NCİ VİTESTE CRUS CONTROL DEVREYE GIRMIYOR.4 TE FALAN YESIL YANIYO.AMA 5 TE DENEDIGIMDE YESIL BI AN YANIYO HEMEN SONUYO.5 TE GECMIYOR MU ACABA BUNUDA BILMIYORUM.VE ARACIM 100 KM/H GECINCE MOTORDANMIDIR LASTIKTENMIDIR BI UGULTU GELIYO.100 KM/H DUSUNCE SES KESILIYO.CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM

Yanlışlıkla ayağınız debriyaj üzerinde dururken basmaya çalışmayın sakın

Bu arada asıl sorunun cevabı elbette astra 2.el hızlı daha çok kat kat daha fazla donanım li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fico62 F kullanıcısına yanıt
    döviz uctuuu..fiyatlarda uctu. ne yaptınız aldınız mı ??ben astrayı takıp edıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.