Şimdi Ara

Opel astra 1.4 t yakıt tüketimi 10.2 lt (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
39.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Sakin kullanımda üzmez. Uzun yolda 110 km hızı gecmezseniz 5 buçuk litreyi asla geçmez yakıt 90 ile sabit 4 buçuk 5 arası yakıyor

Alıntıları Göster
    10 ay ş.içi görecek yazın Edremitten Samsuna gidecek.. ş.içi 7-8 e razıyım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvalıkk

10 ay ş.içi görecek yazın Edremitten Samsuna gidecek.. ş.içi 7-8 e razıyım...

Alıntıları Göster
    Sehirici 8 altı çok çok zor sakin kullanımda ve trafiğin olmadığı yerde mümkün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Astra j ağır bir araç tam otomatik bi şanzımanla birleşince şehir içi fazla yakar ancak uzun vites oranları ve küçük hacimli turbo motorun etkisiyle uzun yolda 100km sabit 4.7-5 litre civari yakıyor 120 km hız ile 2.300 devir civarı seyrediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 30 Mayıs 2020; 22:55:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayvalıkk A kullanıcısına yanıt
    Yalnız bir yanlış anlaşılma var sanırım; kardeşimde şuan güncel kasa Astra 1.4 var; Astra K 1.4 150Hp otm.
    Bende 2011 de eski nesil olan Astra J 1.4 vardı; Astra J 1.4 140Hp manuel.

Astra K eski Astra'dan hem daha güçlü, hem daha torklu hem de daha hafif, ş.içinde tüketim aşağı yukarı ortalama 2-2.5 litre daha az.

Siz J kasa düşünüyorsanız Ayvalık içinde sakin bir kullanımla 8.5 en fazla 9 civarı bir ortalaması olur çünkü Ayvalık içi trafikte ortalama hız düşük oluyor, ş.dışında ise sakin ve stabil kullanırsanız 6 litreyi geçmez diye tahmin ediyorum ama bu konularda kesin rakam beyanı imkansız tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 31 Mayıs 2020; 0:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Yalnız bir yanlış anlaşılma var sanırım; kardeşimde şuan güncel kasa Astra 1.4 var; Astra K 1.4 150Hp otm.
    Bende 2011 de eski nesil olan Astra J 1.4 vardı; Astra J 1.4 140Hp manuel.

Astra K eski Astra'dan hem daha güçlü, hem daha torklu hem de daha hafif, ş.içinde tüketim aşağı yukarı ortalama 2-2.5 litre daha az.

Siz J kasa düşünüyorsanız Ayvalık içinde sakin bir kullanımla 8.5 en fazla 9 civarı bir ortalaması olur çünkü Ayvalık içi trafikte ortalama hız düşük oluyor, ş.dışında ise sakin ve stabil kullanırsanız 6 litreyi geçmez diye tahmin ediyorum ama bu konularda kesin rakam beyanı imkansız tabi.
    Evet benim dediğim astra j 1.4 t otomatik...Edremitte olacak araba çoğunlukla Ayvalık ı ara sıra görecek ya 5 10 fazla verip dizel 1.6 alıcam 3 4 yıllık 1.4 e vereceğim yakıt parasını peşin vermiş olacağım 1.6 ya ya da 1.4 alıp duruma göre lpg taktıracağız...

• Ankara-Aydın arası 526km, 88km/h ortalama ile 4.5lt ile klima açık geldim. Kullanıma, trafik tahmine ve ivmelenmeye doğrudan bağlı yakıt tüketimi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.