Şimdi Ara

opel astra 1.6 enjoy plus % chevrolet aveo 1.3 ltz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır araştırma yapıyorum..forumlardan da takip ettiğimce aveo herkesin gözünde epeyce beğeniliyor...ama opel in son kampanyası da hiç küçümsenecek düzeyde değil...özellikler olarak birbirine yakınlar...yakıt olarak aveo önde görünsede astraya lpg eklediğimizde hem fiyatları eşitlenir hemde yaktıkları miktar...esas konu belkide astranın yeni üretime geçiyor olması belkide...ama 2.el de nasıl etkilenir bilemiyorum....bana yardımcı olursanız sevinirim...kafam çok karışık :(

• yokmu cevap verecek kimse ??
  • güncel...
  • Aveo şekil olarak daha guzel daha guvenlikli ve guzel bir araba donanımı çok iyi motoru zaten multijet motor aveo deri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt ve donanım farkı haricinde her yönden astra daha iyi.
  • astra c sınıfı bir araç aveo ise b sınıfı. birbirlerine rakip araç degiller. tabiki astra. aveonun rakibi opelde corsa olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhonathan

arkadaşlar uzun zamandır araştırma yapıyorum..forumlardan da takip ettiğimce aveo herkesin gözünde epeyce beğeniliyor...ama opel in son kampanyası da hiç küçümsenecek düzeyde değil...özellikler olarak birbirine yakınlar...yakıt olarak aveo önde görünsede astraya lpg eklediğimizde hem fiyatları eşitlenir hemde yaktıkları miktar...esas konu belkide astranın yeni üretime geçiyor olması belkide...ama 2.el de nasıl etkilenir bilemiyorum....bana yardımcı olursanız sevinirim...kafam çok karışık :(

b ve c sınıfı arabaları kıyas ediyorsun,önce hangi sınıf alcağına karar ver,astra bu durumda c sınıfı olduğu için üstün duruyor
  • haklısınız birisi C sınıfı öteki b sınıfı...yakıt olarak ta farklılar...karşılaştırma yapmak yanlış görülebilir...ama sıfır araba almak isteyen bir kişi olarak donanım olarak baktıgımızda çok benzerler...ikisini de ilk defa kullanıcam,o yüzden yorumlarınızı almak istedim...önceden kullananlar bilirler diye düşünüdm...bir de kafama çok takılan astranın kasayı değişecek olması...
  • haklısınız birisi C sınıfı öteki b sınıfı...yakıt olarak ta farklılar...karşılaştırma yapmak yanlış görülebilir...ama sıfır araba almak isteyen bir kişi olarak donanım olarak baktıgımızda çok benzerler...ikisini de ilk defa kullanıcam,o yüzden yorumlarınızı almak istedim...önceden kullananlar bilirler diye düşünüdm...bir de kafama çok takılan astranın kasayı değişecek olması...
  • astra c sınıfı. doğal olarak astra aveodan iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.