Şimdi Ara

Opel Astra 1.6 Enjoy Twinport 2005 Otomatik LPG Taktırdım Bir sorun oluştu. Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 2005 Astra 1.6 Enjoy Twinport Triptonik vites var. gerçi triptonik mi easytronik mi onu da bilmiyorum. yeni aldım. 1 ay olmadı ama az hatta çok az gezmeme rağmen(230km) 100 tl yaktı benzinde. LPG düşünüyorum. Sizin fikirleriniz çok değerli. Prins öneriyorlar. Evim İstinye de. Maslak Oto sanayinde taktıracağım yer biliyor musunuz?
    Şimdiden teşekkürler.

Daha önce buna benzer konular açıldı. asıl şimdi o konuda yorum yapanlardan ve kullanıp deneyimi paylaşanlardan fikir istiyorum. Ustam taktırma sübap sorunu olur 40.000-50.000 km de üst kapak tamiri için 1500 tl civarı para harcarsın diyor. Lpg ustasını arıyorum o taktır sorun olmaz diyor. Sizlerin önerileri çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan3333 -- 8 Mayıs 2015; 13:00:50 >

• Lpg taktirirsan subap sorunu olacak hocam yanliz sunu bilmeniz lazim yaglama sistemi var artik zarar gelmiyor filan bunlar tamamen yalan 100 tl yukleyip 230 km gitmen bayabi kotu. prins cok pahali brc veya landrezo oneririm tabi ki paraniz varsa prins takin bende corsa var 1800 liraya brc taktirdim bir hafta oldu ama 1800 demiyorum 3200 e taktirdim diyorum cunku illa subaplar gidecek benzin bu kadar ucmusken hala benzine para vermek aptallik gibi geliyor 150 tl ye 300 zor yapiyordum simdi 75 tl lik gaz aldim 34 lt 380 km yaptim karini sen dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah ustam. Diğer görüşleri de beklerim.
  • Önerileri olanları bekliyorum. Davutpaşadaki Mengerler nasıldır. İşçiliği falan

• Kardeş o arabaya LPG taktirirsan sanayiden cikamazsin.İlla taktiracam diyorsan FS otogaz a uğra derim yada tel. Açıp LPG uyumu fiyatı hakkında bilgi alabilirsin.

• Arkadaşlar Prins te karar kıldım ve Mengerler Bosch servise taktırdım. İlgililer baya.

Benim araba triptonik. Şanzımanda bilya sesi geliyor vites geçişlerinde. Dün arabayı aldım mengerlerden. Tem den sarıyer kavşağına yakın yerde iken birden stop etti. Öncesinde devir yukarı aşağı 4-5 defa haraket etti. Sonra vites göstergesi tamamen gitti. Ama araba gidiyor vites atmaya devam ediyordu. Sonra gösterge geldi. Sonra yine gitti ve - - işareti geldi. Gitmeye devam ettin. Trafik durdu arba stop etti. Çalışmadı. Hatta marş bile basmıyordu. Vites göstergesi gelmiyordu. Bir iki kişi yardım etti. Sağa çektik. Sonra kontağı açtım çalıştı. Gittim tüpe aldım tekrar sorun yoktu. Sebebi nedir

• Hocam akunu kontrol ettir bence. Arac artik lpg li ve akunuz de zayif ise boyle bir sorun olabilir. Ayni araci 1 yil kullandim. Birkac kez cizgi isareti cikti ama hic yolda birakmamisti. Birde serviste eastronic kalibrasyon yaptirin. Ama akunuzu mutlaka kontrol ettirin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.