Şimdi Ara

Opel astra 1.6 essentia Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 modeli için 49k'ya anlaştım. Boyasız kazasız olduğunu söylüyor sizce araç nasıl iyi mi? Şimdi bu araç 8,7/5,2lt benzin yakıyor sizce lpg ile kaç yakar acaba?

Başka bir sorum devir teslim nasıl yapılıyor sizce parayla mı gideyim yoksa noterde havale mi yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfmd -- 20 Eylül 2017; 14:50:16 >

• 55 civarına 1.6 cdti alır paşa paşa binerim. Benzin tip o araba eşşek oluyor. Az daha bütçeyi sık dizel 1.6 al sonradan pişman olma. İkisini de test et zaten kendin karar verirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 2014 modelini 46ya almıstım, ama tabi değişken piyasa.

Kilometresi nedir hocam, hatasız ise fiyat çok da uçuk değil, alınabilir gibi duruyor. Yalnız 1.6 olduğuna aldanmayın turbo olmadıgı icin aşırı bir performans beklemeyin.

Devir teslim işi ise ; para banka hesabınızda kalsın. İnternet bankacılığı kullanıyorsanız arabanın ekspertiz işlemleri dahil tüm işlerini tamamladığınız zaman notere gidiyorsunuz, evrakları içeri veriyorsunuz. Evraklar işleme alındığı an parayı internet bankacılığı yoluyla havale yapın, bunu yaparken ( xxx plakalı aracın satış bedeli ) şeklinde bir not girin. Sonrası ise malum, imzalar atılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.7 fabrika sanırım millet o araca tüplü biniyo genelde yoksa şehiriçi 10dan aşağı yakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Essentia zaten boş paket. Arkadaşım satıyor 2010 enjoy 111.yıl özel seri 1.3 cdti olanını 80.000 km de 48 e verecek yani . Benzinli astra tam anlamıyla çöp
  • adamı 3 kere ben aradım ayrıca arkadaşlarım ve babam da aradı tertemiz sorunsuz dedi. o kadar sordum bak arabadan anlamıyorum anlayanlarla gelecez kazası vs var mı boşa gelmeyelim dedim yok gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz dedi. gittik aracı experden geçirdik ve son anda hasar aklımıza geldi sorgulattık 2 tane kazaya karışmış. terbiyesiz bi de ısrarla kazayı bana söylediğini ve yalan söylediğimi iddia etti. bey efendiye göre hasar kaydı olması bir sorun teşkil etmiyormuş!!

her neyse expertiz yol yemek vs tüm giden masraflarım haram zıkkım olsun. utanmadan dediklerim dışında sorun çıkarsa bana aittir die not düşmüş en temel hatam şaseyi isteyip sorgulatmamak oldu tabi ilk defa araba alacağımdan aklıma gelmedi

>>https://i.hizliresim.com/OyR9zD.png

• BOŞVER ALMADIĞIN İYİ OLMUŞ 2013 MODEL ARABA İÇİN 49MÇOK SIFIR COROLLA SATILIYOR 63 E
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.