Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. bende GOLF 4 2001 1.9 TDI var model yükseltmek maksadıyla aracımı satılığa çıkardım düne kadar golf 5 düşünüyordum ama bugün arkadaşn biri bana GTC leri gösterdi ve araçlar çok hoşuma gitti. aracın iç hacminin küçük olması benim için farketmiyor zaten tek başıma yaşıyorum. ama bu araç hakkında hiç bi bilgim yok aranızda bilen varsa yardımcı olabilirmi. eksiği nedir fazlası nedir. özellikle yakıt konusunda. Golf çok az yakıyor mesela sehir içi 180 uzun yolda 130 binlira yakıyor. bu araç aynı ortamda ne yakar acaba. şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: FeNeRLee_1
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. bende GOLF 4 2001 1.9 TDI var model yükseltmek maksadıyla aracımı satılığa çıkardım düne kadar golf 5 düşünüyordum ama bugün arkadaşn biri bana GTC leri gösterdi ve araçlar çok hoşuma gitti. aracın iç hacminin küçük olması benim için farketmiyor zaten tek başıma yaşıyorum. ama bu araç hakkında hiç bi bilgim yok aranızda bilen varsa yardımcı olabilirmi. eksiği nedir fazlası nedir. özellikle yakıt konusunda. Golf çok az yakıyor mesela sehir içi 180 uzun yolda 130 binlira yakıyor. bu araç aynı ortamda ne yakar acaba. şimdiden teşekkürler
hocam golfu kaça veriyosun?
quote:
Orijinalden alıntı: 666
quote:
Orijinalden alıntı: FeNeRLee_1
hako hocam golf temizmiş , özellikle içindeki beyaz döşemeyi beğendim , 1.9TDi motorla 20.000TL nin altına düşme derim , eski kasa passatlara bile 40.000TL isteyip de satan var bu ülkede
bu arada yakıt sizin için önemliyse 1.6 tdci focus sportlar var
Eywallah üstad bunlarıda bi inceleyeyim bi gelişme olur inşallah
selam, ben 2005 ten beri astra gtc kullanıcısıyım (1.6 benzinli 105 beygir)bu arabayla ilgili bilgi istemişsin,dilim döndüğünce özetleyerek bişeyler anlatmaya çalışayım,,, benimki şu an 206 bin km.de, daha 10 sene kullanmayı düşünüyorum, yeni araba alsam bile bunu satmayı düşünmüyorum, birçok araba kullandım ama bunun kadar elime ayağıma oturan,sürüş keyfi vereni görmedim,,,, içinin darlığından bahsetmişsin kesinlikle dar değil, hele arkası yayla, ben 1.80 boyundayım arka koltuğa oturunca 20 cm diz mesafesi kalıyor ve inanki arkada gitmesi daha ferah daha zevkli (bundan önceki arabam astra klasikti, arkaya oturunca dizim koltuğa değiyordu),,, arabaya 160 bin km. de tüp taktırdım, normal hızlarda yakıt tüketimi gayet ekonomik ama 140 ı geçersen çok yakıyor haberin olsun...benimki 1.6 motor 105 beygir olmasına rağmen otobanda çok rahat 200 vuruyor (araba 260 kadran, 200 de otomatik hız kesme devreye giriyor) arabada en ufak zorlanma yok, güvensizlik hissi yok, araba resmen yola yapışıyor,, (gerçi artık 140 ı nadiren geçiyorum),, bu arabanın en sevdiğim özelliği yol tutuşu,dengesi ve kaya gibi frenleri,,, bunlar hayati önemi olan özellikler... arıza konusuna gelirsek; 180binde ateşleme bobini değişti, 200binde silindir kapağı ve katalitik konvertör cortladı, yani 6 yılda bana extradan toplam 2150 tl masraf çıkardı, arabamın canı sağolsun şimdi aldığım günkü gibi,ustanın dediğine göre bir 200bin km daha başımı ağrıtmazmış,rahat ol dedi,, neyse sormak istediğin soru olursa sorabilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme