Şimdi Ara

Opel astra 2009 108binkm 1.3 tdi enjoy elegance 37.500tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel astra 2009 108 bin km 1.3 turbo dizel 90 enjoy elegance dedi ama bence tam bilmiyor. Elegance olabilir. .  Sol ön kapı boya. Renk metalik gri. 37.500 tl diyor arkadaş. Ne dersiniz alınır mı. 1.3 motor rampada bırakmasım bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naim@gop -- 15 Eylül 2015; 17:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pug 308 1.6 dizel dururken alınmaz.

• Opel astra pug dan çok daha kalitelidir. Yanlız fiyat fazla biraz. 34 e falan bırakıyosa alınır.

• 1.3 motor o kasada gitmiyor. 308 almak çok daha mantıklı.
  • pasa_ kullanıcısına yanıt
    En fazla kaça çıkalım hocam.

• naim@gop kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz butceyi arttirirsaniz su arac cok temiz gibi geldi bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sedan-astra-59-000-km-de-servis-bakimli-dizel-231080150/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noestekno -- 15 Eylül 2015; 19:14:27 >
  • rampada falan bırakmaz zaten dizel araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Performans beklentiniz yoksa alınır. Uzun yol ağırlıklı kullanıyorum ben, şehiriçi ağırlıklı kullanırken megane daha iyi geliyordu ancak uzun yolda 6.vitesin de etkisiyle sorunsuz gidiyorsunuz (6 vites olduğundan rampalarda vites düşürmeyi biraz daha erken isteyebiliyor diğer araçlara göre). Araç kalkışlarda biraz hantal kalıyor ancak çıkamadığı yer olmadı bugüne kadar (0 aldık, 130binde şu an). Fiyatta yüksek değil bu piyasada. Bizde 2007 modeli var (enjoy+spor paket) 2 sene önce piyasası 30 gibiydi, bugün 35e vermem arabayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.