Şimdi Ara

Opel Astra arka silecek suyu bagaj kapağına verme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar Astra enjoy active araç var arka silecekleri calisiyor fakat resimde goruldugu gibi su fiskirtmiyor bagaj kapagindan sular geliyor arkadaş aracı yeni aldı arkada su fiskiye memesi gozukmuyor sanırım iptal edilmis takılma imkanı var mı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kablosu kopmuş bagaj menteşelerinin olduğu yerden geçer genelde onu bir kontrol edin
  • Cevap için teşekkürler ancak su atacak yer yok gibi arkada

• astra j'yi pek bilmem ama bazı markalar fıskiyeyi sileceğe de gizleyebiliyor genelde tabi arka tepe lambasının oralarda olur, sileceğin içini kontrol edin isterseniz.. bana kablo kopmuş gibi geliyor kopmadıysa sileceğin memesi içeri kaçmış döşemenin altına da olabilir öyle bir şey muhtemelen...
  • Bu resim başka bir araca ait fıskiye memesi siyah nokta sanırım benim araçta yok bu anlamadım

• Hocam benzeri bir durum başıma gelmişti. Bagaj döşemesini söküp hortumu takmıştım. Sizinde sorununuz o, bagaj döşemesini söküp orayı kontrol edin su tesisatı olmasa bagaj ıslanmaz o konuyu geçin 3. Stop lambasının oradaydı benim aracımda. Diğer aracımda sileceğin üstünde idi. Dediğim gibi bagaj döşemesini söküp kontrol edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler hocam aracın spoileri boyanmış o yüzden fıskiye memesi yok diye şüpheleniyor um çünkü hiç bir yerde bulamadım su atacak yeri birde bu bagaj döşemesini kendim sokebilirmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 3 silecek arızası...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.