Şimdi Ara

opel astra classic 2 teyp?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracın üzrinde standart kaset çalar var. onun yerine pioneer deh 3100ub almayı düşünüyorum. bunun araca montajı hakkında bilgisi olan va rmı? mevcut kaset çalar cıkartılıp soketler takılıp yenisi mi konur? yoksa herhangi bir kesilme yda kablolarda değişim oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: emr0706mat

aracın üzrinde standart kaset çalar var. onun yerine pioneer deh 3100ub almayı düşünüyorum. bunun araca montajı hakkında bilgisi olan va rmı? mevcut kaset çalar cıkartılıp soketler takılıp yenisi mi konur? yoksa herhangi bir kesilme yda kablolarda değişim oluyor mu?

Eski teybin yerine taktıracaksan kablo kesme ya da kablo ekleme gibi bir durum olmaz. Arkadaki soketlere yeni teyp bağlanır. Ha ama orjinal teyp kalsın alttaki eşya rafına taktırayım yenisini dersen kablo eklemek falan gerekir. Ayrıca daha masraflı ve daha uzun zaman alır.
  • Ben de eşya rafına mp3 çalar monte ettirmek istiyorum. Orjinal kasetçaları çıkarmadan yapılan montajda sorun oluyor mu?? yapan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum
  • Ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar var. İşini iyi yapan bir elektronikçiye yaptırırsan sorun olmaz.
  • Bende de 2000 model astra cd hb otomatik var.
    Orjinal radyo/teypi çıkartıp yerine cd/mp3 player almak istiyorum. LG'nin bu modeli mesela

Bu model araca uyar mı ya da nasıl bir model uyar?
    Direksiyon kumandası ve arac bilgi ekranı iptal olur mu?

Sizce nasıl bir uygulama yapmak daha mantıklı olur?

Tecrübe eden arkadaş varsa bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.