Şimdi Ara

Opel Astra Classic III için Brc mi yoksa Landi Renzo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar, bayramdan sonra lapg taktıracağım.Bu iki marka arasında kaldım.Önerisi olan arkadaşlarımızın önerilerini bekliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

• opel servisleri landi renzo takıyor ama bu uyumdan mı yoksa anlaşmadan mı onu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

opel servisleri landi renzo takıyor ama bu uyumdan mı yoksa anlaşmadan mı onu bilemiyorum.

Zaten serviste taktıracağım,servis aynı zamanda Brc yetkili servisi Brc 'de monte ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2

quote:

opel servisleri landi renzo takıyor ama bu uyumdan mı yoksa anlaşmadan mı onu bilemiyorum.

Zaten serviste taktıracağım,servis aynı zamanda Brc yetkili servisi Brc 'de monte ediyor.

bende BRC dusunuyorum..gercekten ama halen ızmırde en ıyı yer ve usta konusunda bılgım yok
  • Aracım Ford Fiesta 1.6 otomatik. üzerinde Atiker var ama araştırma yaparken, BRC, Landi aynı anda montajı yapan bütün yerler Landi taktırmamı önermişlerdi, ancak tam bilmiyorum aracımla uyumlu olduğundanmı yoksa gerçekten bir bildikleri olduğundanmı çünkü Landi 200 tl daha ucuz en son montaj günü landi taktıracakken arkadaşımın tavsiyesiyle Atiker taktırdım ve şu ana kadara bir problem çıkmadı 9000 km yol yapıldı P.tesi günüde tataile gidecem 2000 km daha yapacam inşallah sorunsuz devam eder..
    Sana tavsiyem acele etmeden iyi bir montaj istasyonu ve ustası referansı al ondan gerisi hikayeymiş usta montajı iyi yaptıktan ve montaj istasyonuda yaptığı işin arksında durduğu zaman sorunlar olsa bile ortadan kalkıyor ben LPGli araç kullanınca ayda bunu öğrendim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2

quote:

İkiside iyi markalar.Müşteri memnuniyeti olarak brc çok iyi,fakat landi renzoda da sorun yaşayacağınızı sanmam.Servisdeki ustanında fikrini alın derim.Son kararı,mantığınıza hangisi elveriyorsa seçiminizi ona göre yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.