Şimdi Ara

opel astra classic iii tüp uyumlulugu için bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AstraHB Classic III 1.6 i 16V (115HP) HB Essentia 36.000
    AstraHB Classic III 1.6 i 16V (115HP) Easytronic HB Essentia 39.000
    AstraHB Classic III 1.6 i 16V (115HP) HB Essentia (Konfor paketli) 40.000
    AstraHB Classic III 1.6 i 16V (115HP) Easytronic HB Essentia (Konfor paketli) 42.000

Şuan için sıfır alınabilecek en makul donanımı yüksek araç diye düşünüyorum. Bu fiyatlara dahada indirim yapacaklarını söyledi bazı firmalar.

Bu araçlara tüp takılma konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

Otomatik viteste için vites geçişlerinde sorun yaşarmıyız yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

• bu araçlar euro 5 ve lpg uyumlu. garanti bozulmuyor, ancak landi renzo kit taktırmak şartıyla. serviste 1700, dışarda bir bayide de 1500-1600 aralığında takılıyor. serviste ya da bayide takılması garanti açısından fark etmiyor.

şu anda piyasada bu fiyatlara alınabilecek en makul araçlardan biri. otomatik vitesi hakkında bilgim yok.
  • Subapları magnezyum alaşımlı çelik subaplara göre erken eriyor. Ama yakıt tüketimi lpg taktırmayı gerektirecek kadar yüksek değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 liralık lpg ile 350-400 km yol gidiyor. 400 giderseniz 20 kuruş yakmış oluyorsunuz ki lpg taktırdığınıza değiyor. ( tabi şehir içinden bahsediyorum. uzun yolda sakin kullanımda daha iyi gideceğine eminim. )

yakıt tüketimi maalesef lpg taktırmayı gerektirecek kadar YÜKSEK. Benzin ile 30 kuruşları geçer.

Bu arada biz lpg ile 20 bin km yol yaptık 3 seneyi geçti herhangi bir sorun yok.
  • kesokulu kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler..
  • PeaceForTurkey P kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: endem15

Çok Teşekkürler..

rica ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2011 in 6 ncı ayından itibaren üretilen tüm astralar euro5 motor.yanı magnezyum alaşım.yanı ortalama 50-70 bin arası subabları eritecek demek.o landirenzo felan hikaye.bana güvenın.mümkün mertebe astra alıcaksanız 2011 öncesi alın.bakın ben hususı gittim 2010 aldım.sıfır alçağım yerde.
  • kaanacarcan K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.