Şimdi Ara

Opel astra h ederi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilanda olan araç için pazarlık yaptım sahibi 2 parça da boya olduğunu söyledi uzakta olduğu için telefonda görüştüğümüz de son fiyat olarak 36 000 belirtti sizce nedir ederi tesekkur ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2.sahibinden-otomatik-242668800/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dedikleri dogruysa bu araba 41-42 milyar degerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet_emre

Dedikleri dogruysa bu araba 41-42 milyar degerinde

+1

2013 model 50binde hatasız beyaz olan modelini 5 ay önce 40.500e aldı arkadaşım.
    edit: 1.6 benzin +lpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 26 Kasım 2015; 17:48:42 >
  • Fiyat gayet iyi dediklerimden farklı bişey yoktur inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam tekrar görüştüm ısrar ediyor ve herhangi bir şey çıkarsa 5000 düşerim diyor fiyattan bu edition modeli hiç özellik yok galiba bende şaşırdım lpg ne kadar acaba bunlarda almayi iyiden iyiye düşünüyorum

• Aynı aracı 3 ay önce 42 ye sattım aynı model aynı donanım brc tüp vardı benimkinde ekstra
    Sonuç olarak doğruysa dediği çok iyi tabi 1-2 parça boyadan kastı ne onuda bilmek lazım

• Hocam on kaput yarısı ve sağ çamurluk boyalı hasar kaydı plaka sorgusu nda geçen gün cevap gelmedi bende aradım neden diye hala da gelmedi gerçi ama hasar kaydı yok dedi muayene daha gelmemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra H Sorunlu Mu?
    5 yıl önce açıldı
    Astra H-Golf 5
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RailFlexboost

quote:

Hocam tekrar görüştüm ısrar ediyor ve herhangi bir şey çıkarsa 5000 düşerim diyor fiyattan bu edition modeli hiç özellik yok galiba bende şaşırdım lpg ne kadar acaba bunlarda almayi iyiden iyiye düşünüyorum

Hocam bence dedikleri dogru degil cunku 8-10 gun olmus ilana koyali dedikleri dogru olsa galericiler ilk gunden kapardi bu araci ama yinede belli olmaz.

• İlginç değilim malum sitede bu araca 46 bile yazan varken bunum 36 yazması

• Vallaha aynen sizin dediklerinizi de söyledim satıcı diyor ki abi biz bunu ev karşılığı takas ta aldık ihtiyacimiz yok ama bedava değil arayanlar hep 34 35 diyorlar ben 36 altından asla vermicem diyor

• Bu arabanın ederi 3 aşağı 5 yukarı budur zaten. Fiyatlarına çok net bir şekilde vakifim. bu arac hatasiz olsa Comfort paketli olsa 42_43 eder Comfort paketsizse 39_40 eder kaput ta ve ön çamurluktada boya oluncada 36_37 eder zaten. Artı kaputta boya olunca ilde Hatay olunca (potansiyel musteri kitlesi sınırlı) hersey normal yani. Almayi düşünüyorsanız alınabilir bir fiyatta ama çok uzak bir yerdeyseniz takdir sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bu arabanın ederi 3 aşağı 5 yukarı budur zaten. Fiyatlarına çok net bir şekilde vakifim. bu arac hatasiz olsa Comfort paketli olsa 42_43 eder Comfort paketsizse 39_40 eder kaput ta ve ön çamurluktada boya oluncada 36_37 eder zaten. Artı kaputta boya olunca ilde Hatay olunca (potansiyel musteri kitlesi sınırlı) hersey normal yani. Almayi düşünüyorsanız alınabilir bir fiyatta ama çok uzak bir yerdeyseniz takdir sizin.

Hocam elimde 37 lira param var 36 si araba ya 200 300 devir vs parası desem yakıt vs lpg taksitle yaptirsam olur galiba bu elindeki paraya 2012 model 20000 binde sıkıntısız bulamam galiba

• Plaka değil, şasiden sorgulayın.
  • o jantlar h kasa ile satılmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RailFlexboost

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bu arabanın ederi 3 aşağı 5 yukarı budur zaten. Fiyatlarına çok net bir şekilde vakifim. bu arac hatasiz olsa Comfort paketli olsa 42_43 eder Comfort paketsizse 39_40 eder kaput ta ve ön çamurluktada boya oluncada 36_37 eder zaten. Artı kaputta boya olunca ilde Hatay olunca (potansiyel musteri kitlesi sınırlı) hersey normal yani. Almayi düşünüyorsanız alınabilir bir fiyatta ama çok uzak bir yerdeyseniz takdir sizin.

Hocam elimde 37 lira param var 36 si araba ya 200 300 devir vs parası desem yakıt vs lpg taksitle yaptirsam olur galiba bu elindeki paraya 2012 model 20000 binde sıkıntısız bulamam galiba

Hocam dediğim gibi fiyat ederi hatta belki ederinden 1000 lira ucuz gibi ama eğer uzak bir ildeyseniz gidip bakmak için kararı kendiniz verin. Bu piyasada çok ama çok kotu şeyler dönüyor. Kalkıp istanbuldan oraya gidersiniz bi expertise girer araç bakarsınız ki size söylendiği gibi değil adam bu sefer derki aaaa ben de bilmuyordum

• Hocam birazdan tekrar görüşmeyi düşünüyorum yukarda üstadlar dan birinin dediği gibi Şase den de sorgu yaparım eğer dediği gibi ise almayi düşünüyor um

• Fiyat olması gerektiği gibi, araç siyah renk zaten.

Ancak yine de "servise götürelim, dediğinizden başka sıkıntı çıkarsa siz ödersiniz" demeyi unutmayın. Servise götürün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.