Şimdi Ara

Opel Astra HB YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben opel astra hb yeni kasa 2004-2005 model 1.6 almayı düşünüyorum ancak bir çok çeşiti var enjoy, njoy, essential gibi bunların arasındaki fark nedir??? lütfen yardım edin bir de önerileriniz nedir??

• 1- Essential ( Baz model )
    2- Enjoy
    3- Elegance
    4- Cosmo ( En yüksek model )

• Tesekkur ederim arkadasım peki motor bakımında güç bakımından enjoylar nasıl dersinn??
  • 1.6 105 Hp'dir. Bu motordan çok da performans beklemeyin. Donanım olarak Enjoy işinizi görür.

Aklımda kalan donanımlar :

Manuel klima , 4 hava yastığı , Abs , cd çalar (mp3) , yol bilgisayarı , 16'' alaşım jant , merkezi kilit , 4 cam elektrikli , sis farı , elektrikli ayna , hidrolik direksiyon , 2 tekerlekte disk fren , kumaş koltuklar , manuel sürücü ve yolcu koltuk ayarı bulunmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 22 Mart 2009; 16:06:44 >
  • Elegance bir paket, ENJOY'a ekleniyor. Park ve yağmur sensörü, yol bilgisayarı, çelik jant, sis farı var içerisinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdascac

Elegance bir paket, ENJOY'a ekleniyor. Park ve yağmur sensörü, yol bilgisayarı, çelik jant, sis farı var içerisinde.

2004 ve 2005 yıllarında Elegance diye bir versiyon vardı paket değildi . Paketi 2008 yılında çıktı
  • Sonunda anlaştık

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
    2004 ve 2005 yıllarında Elegance diye bir versiyon vardı paket değildi . Paketi 2008 yılında çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdascac

Sonunda anlaştık

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.