Şimdi Ara

Opel Astra J, 1.4 Turbo 140HP, Cosmo, Flexride Kullanıcı İncelemesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
22
Favori
199.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkadaşlar merhabalar.

2012 1.4T Cosmo Sedan araç aldım 54 Bin km de ve 54000 TL ye aldım sizce fiyatı nasıl.

Diğer sorularım ise yardımcı olurmusunuz bilmiyorum ama Megane 2 den gecince farklı geldi bana sorularım şu.

1-Örneğin bazı 2012-2013 modellerde içerden bağaj açma tuşu yok benimnkinde var bu neden?
    2-Bazı modellerin bağajı katlı benimki tek kat altında stepne var.
    3-Lastik basınç gösterir yer var mı ?
    4-Bu akünün gücünü ıvır zıvırı gösterir yer varmış bide onu nerden bulabşlirim yol bilgisayarında.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Hayırlı olsun güzel fiyat

1- Bagaj açma tuşu sadece sedan araçta var
    2- O dedgnzde sedanda yok, hb de var
    3- Lastik basınç yok
    4- opcom diye bir cihazla açmanız gerekiyor akü göstermesi için yolbilgisayarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevaplar icin.

• 42bin de astra j 2015 cosmo kullanıcısıyım. haftalık 500 km yol yaptığım için lpg takılı. 10bin km de takıldı 32 bin kmdir kullanıyorum. Landi Evo kit takılı. 10bin km de bir bakımdan başka bir olay yok lpg'de. 20 tl filtre parası veriyorum o kadar. 15 bin'e bir de aracın bakımı o kadar.

32 lt lpg ile 360 km yol yapıyor. Oldukça seri ve sert kullanıyorum. Uzun yol yapıyorum %80 ve hızı 130-140 aralığında.

Araç keyifli ve güvenli. Şimdiye kadar da hiç bir sorun yaşamadım. Bakımlarını düzenli yaptırın bir de lpg'yi kaliteli yerden alın sorun yok. Ucuz gaz alınca araba çekmiyor. ideali Shell
  • Merhaba. Bugün DOD'dan aldığım 25 bin km'de, 2011 model Opel Astra 1.4 Cosmo aracım e-5'te giderken vites küçülterek yavaşladığım sırada yolun ortasında stop etti. Bunu gün içinde düşük hızlarda birkaç kez daha yaptı ama bu sonuncusu çok tehlikeliydi.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Bu araçta buna benzer kronik bir sorun var mı? Turbo araçların özel bir kullanımı mı var? Nasıl bir şeyle karşı karşıyayım? (Araçta lpg yok ve daha önce takılmadığını söylediler.)

• quote:

Orijinalden alıntı: rabeti

Merhaba. Bugün DOD'dan aldığım 25 bin km'de, 2011 model Opel Astra 1.4 Cosmo aracım e-5'te giderken vites küçülterek yavaşladığım sırada yolun ortasında stop etti. Bunu gün içinde düşük hızlarda birkaç kez daha yaptı ama bu sonuncusu çok tehlikeliydi.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Bu araçta buna benzer kronik bir sorun var mı? Turbo araçların özel bir kullanımı mı var? Nasıl bir şeyle karşı karşıyayım? (Araçta lpg yok ve daha önce takılmadığını söylediler.)

1.4 t cosmo araç sahibiyim bahsettiğiniz problemle hiç karşılaşmadım ve karşılaşanıda duymadım şimdiye kadar.
  • rabeti R kullanıcısına yanıt
    DOD un garantisi olan araçlardan ise başvurun baksınlar yoksa bir Opel servisine gösterin..Allah korusun çok tehlikeli bir durum..ertelemeye gelecek birşey değil gibi gözüküyor.
  • levyons kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öyle ki az önce gece gece yine e-5'e çıkıp test ettim aracı. Bu kez olmadı. Bununla birlikte düşük hızda ara sokakta özellikle stop ettirmeye çalışıp başardım(!) Araca yabancı olduğum, debriyaj-gaz denklemine alışık olmadığım için mi acaba diyorum... Umarım böyledir, ancak yine de bu kadar kolay stop etmemeli diye düşünüyorum. Birkaç gün daha denemeliyim sanırım harekete geçmeden önce.

Bunun dışında araçla yeni tanışıyorum ama oldukça etkileyici izlenimlerim oluşuyor.

Yanıtınız için yeniden teşekkürler.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Evet garantili tabii. Ama tam olarak ne olduğunu kavrayamadım. Kullanıcı (ben) hatası olabilir mi, bunu anlamalıyım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabeti -- 28 Şubat 2017; 23:51:31 >
    3 yılı aşkındır Astra J turbo otomatik kullanıyorum hiç böyle bir şikayetim hatta hiç şikayetim yok..Kullanıcı hatası ile böyle sıkıntı çıkmaz .Tabi araç manuel ve ilk kez araç kullanıyorsanız o zaman iş değişir, belki vites değiştirirken aracı stop ettiriyorsunuz diyeceğim ama o da zor?? DOD 101 nokta testi yapıyor araçlarına ve piyasanın üzerindeki rakamlara satıyor..Onlar aracın bütün geçmişini bilirler ..Çıkartsınlar bakalım verdikleri araç raporunu
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ancak manuel araçlar acemilik edilirse gayet stop edebilir. Bunu ben de yapmış olabilirim. Araç biraz erken kavrıyor sanırım. Belki de biraz alışmam gerekiyor.

bence temkinli olmakta fayda var.

2013 astra 1.6 edition kullanıyorum. Benim başıma geldi, özellikle motor soğukken ısınana kadar geçen zaman zarfında stop ediyordu. Tabi direksiyon kitleniyor, fren sertleşiyor tehlike arz ediyor. Çok şükür yüksek hızlarda olmadı. Ben ustaya götürdüğümde,

1. Boğaz kelepcesi kirlenmiş olabilir dedi temizlediler.
    2. sorun devam etti subap erimesi var bu stop etmeler artacak artınca getir dedi gerçekten öyle oldu ve değiştirdim sorun ortadan kalktı.

bilginize
  • J kasalara çok sıkıntı çıkarıyor diyenler var ama genelde kullananlar memnun sanki. Biraz abartıyor herhalde millet.

• foollowme kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Seyir halindeyken stop etmedi. Durmaya çalıştığım, vites küçültüp yavaşladığım sırada oldu birkaç kez. Hem temkinliyim hem takipteyim.
  • Arkadaşlar otomatik bir araç arıyordum. Bütçe 45 ti baka baka 65 e çıktı. Corsa fiesta polo derken astra oldu.

Astra nın bu fiyatlara hangi model hangi kasasını önerirsiniz? 2015 model sıfır gibi arabalar var.

Yalnız donanımları çok farklı. Yakıtı önemsiyorum lpg olmazda lpg taktırmayı da düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar;

Ben astra 1.6 200 hp opc line düşünüyorum da. Sizce alınır 6-7 sene binilir mi ? Kmde ne kadar yakar karma tüketimde ? Ne zaman makyaj yiyor bu astralar ? 1 seneye falan makyajlanıcak mı ?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Arkadaşlar otomatik bir araç arıyordum. Bütçe 45 ti baka baka 65 e çıktı. Corsa fiesta polo derken astra oldu.

Astra nın bu fiyatlara hangi model hangi kasasını önerirsiniz? 2015 model sıfır gibi arabalar var.

Yalnız donanımları çok farklı. Yakıtı önemsiyorum lpg olmazda lpg taktırmayı da düşünüyorum.

Cosmo ya da sport bakın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Arkadaşlar otomatik bir araç arıyordum. Bütçe 45 ti baka baka 65 e çıktı. Corsa fiesta polo derken astra oldu.

• Banko cosmo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanakyar

dün bayrampaşa odak da body kitli 18 janlı hem sedan hem de hb araçlar vardı ve kampanyalı dedi sedan da çok güzel duruyordu önden arka taraf abartılıydı arka tarafa çok bişey yapmamak lazım ince spoiler bagaj üstü tamamdır resimleri de var hatta yüklerim
     Opel Astra J, 1.4 Turbo 140HP, Cosmo, Flexride Kullanıcı İncelemesi Opel Astra J, 1.4 Turbo 140HP, Cosmo, Flexride Kullanıcı İncelemesi

aman yarabbbi yiğidim ne kadar güzel bir body kit. Bende de bu araçtan var 1.6 136bg at . bu body kite nereden nasıl ulaşırım ve nekadara patlar ? Benim model edition plus 2016 krom çerçeveler yok bu kadar güzel durur mu bilmiyorum ama bagaj üstü, ön arka yandaki kitler çok iyi. İnt. üzerinden bulup yapmak sağlıklı oluır mu yoksa bayide yaparlar mı bu şekilde? Birde arkadaki abart egzozlar gerçek mi yoksa görüntü amaçlı mı acaba . ne olursa olsun güzel olmuş bende istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunfb -- 3 Nisan 2017; 14:36:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

3 yılı aşkındır Astra J turbo otomatik kullanıyorum hiç böyle bir şikayetim hatta hiç şikayetim yok..Kullanıcı hatası ile böyle sıkıntı çıkmaz .Tabi araç manuel ve ilk kez araç kullanıyorsanız o zaman iş değişir, belki vites değiştirirken aracı stop ettiriyorsunuz diyeceğim ama o da zor?? DOD 101 nokta testi yapıyor araçlarına ve piyasanın üzerindeki rakamlara satıyor..Onlar aracın bütün geçmişini bilirler ..Çıkartsınlar bakalım verdikleri araç raporunu

Merhaba, ben de sizin 3 yıldır kullandığınız araçtan almayı düşünüyorum. 2015 veya 2014. Memnun musunuz? Önerir misiniz? Sorun çıkartıyor mu? Otm. vites ile performansı nasıl? İmzamdaki aracı kullanıyorum 3.5 yıldır. Bana bunu aratır mı? Ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.