Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu şekilde bir de Honda Civic konusu açmıştım. Aynı konu altından fikir istemek gereksiz olacağından son olarak bu konuyu açmak istedim.. Bilgilerinize yorumlarınıza ihtiyacım var..

İlk olarak kafamdaki araç netleşti. Mümkünse yarın almak istiyorum. Olmazsa diğer gün. Kısacası bu haftaiçi halletmek istiyorum, yoksa araba falan alamayacağım. Araştırıp kurcalayınca Mercedes ten girdim, Suzuki den çıktım 😃

Şimdi; 2012 Opel Astra 1.6 Essentia 60.000 km de Siyah hata/boya yok-- 40.000 TL

2012 Opel Astra 1.6 Edition J kasa(yeni kasa) 19.000 km de Beyaz hata/boya yok -- 43.500 TL

Bu ikisi arasında kaldım. İlk seçenekteki araç hemen yakınımda aynı ilçede. Diğeri ise 800 km uzakta.. Tüm detayları paylaştım. Arkadaslar sizce hangisi alınmalı? 3 ay sonra satmaya kalksam hangisi zarar ettirmez hangisi tutuluyor?

Fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi de peynir etmek gibi tutuyor. Hatta astra h belkide piyasada 2004 te çıkması 2010 da bir takım değişiklikler yaşaması olsun piyasadaki en seçilen arabalardan. Astra J'ye gelince dış görünüş bence hoş, fakat araba ağır olduğu için sahibi olan arkadaşım da biraz şikayet etmişti. Alman olarak, donanım doluluğu, sağlamlık vs denince astra h/j iyi seçim.

Bende astra 2010 1.3 cdti essentia + konfor paket var, ben de şuan arabamı satmaya karar verdim, çok model düşündüm ama astra j de karar kıldım, bunu satıp üstüne biraz ekleyerek, ya da direk takasa girerek model güncelleyeceğim.

Astra h sahibi olarak fena araba olmadığını söyleyebilirim.
  • İkisi de peynir etmek gibi tutuyor. Hatta astra h belkide piyasada 2004 te çıkması 2010 da bir takım değişiklikler yaşaması olsun piyasadaki en seçilen arabalardan. Astra J'ye gelince dış görünüş bence hoş, fakat araba ağır olduğu için sahibi olan arkadaşım da biraz şikayet etmişti. Alman olarak, donanım doluluğu, sağlamlık vs denince astra h/j iyi seçim.

Bende astra 2010 1.3 cdti essentia + konfor paket var, ben de şuan arabamı satmaya karar verdim, çok model düşündüm ama astra j de karar kıldım, bunu satıp üstüne biraz ekleyerek, ya da direk takasa girerek model güncelleyeceğim.

Astra h sahibi olarak fena araba olmadığını söyleyebilirim.
  • NafirKeyh kullanıcısına yanıt
    Öncelikle fikir beyan ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

Evet ben de tasarımlarını çok beğendim ve ciddi anlamda piyasası olan araçlar. Şu 1-2 gün içerisinde netleştirip almak istiyorum.

Hocam peki belirttiğim fiyatlar nasıl? Muhtemelen bu fiyatlarla satarken zarar etmem diye düşünüyorum. Siz bir Astra h kullanıcısı olarak belirttiğim fiyatlara ne dersiniz? Alınabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa almak varken, hele hele J kasa gibi bir efsane dururken konu gereksiz olmuş. Adam h kasayı o zamanda 32-33 gibi bir fiyata almıştı sıfır
  • Fikir almak istedim hocam, özellikle fiyat konusunda bilgi almak istedim. Kullanıcıların ve sizlerin yorumları benim için önemli. Dolayısıyla konunun gereksiz oldugunu düşünmüyorum. Sadece düşündüğüm arscı bir de forumun değerlendirmesini istedim.

J kasa tartışmasız alınır diyorsunuz. Evet hoşuma giden bir araç. Fiyat hakkında ne düşünürsünüz?

• J kasa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA L
    2 yıl önce açıldı
    ASTRA J KASA LPG TÜKETİMİ
    9 yıl önce açıldı
    Opel Astra K - Ford Focus Tercih
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• tartışmasız J kasa
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz, gayet uygundur değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Teşekkür ederim. Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz, gayet uygundur değil mi?

Hocam opellerin 2.el fiyatlarını fazla bilmiyorum. Ancak bir aracın eski kasası ile yeni kasası arasında 3 binlik fark olsaydı kesinlikle yeni kasasını tercih ederdim. Yeni her zaman yenidir.
  • Ben j kasa sahibiyim g kasa aracimi sattiktan sonra hem modelli hem de dizel araç almam gerekiyordu, ilk baslarda h kasa bakiyordum sonra baktim ki h kasanin temizleri 40-45 bin olmus bende 50.000 e j kasa aldım.

Araçtan memnunum tek eksisi 1.3 cdti ve süspansiyonların biraz sert olması ama yinede malzeme kalitesi sorunsuzluğu tasarimi icin bile en alinasi arac kesinlikle tavsiye ederim.

• Chevrolet dusunurseniz, 2012 ltz(makyajli) 2.0d 6ileri otomatik 40bin civarina bulunuyor,arac full dolu sunroof una kadar var

ve astra j ile %95 ayni parca kullaniliyor.

• Annemde ilk ciktigi zamanlarda gri h kasa vardi 1.6 benzinliydi sanirim,cok gitmiyordu araba ama genelde iyiydi. Ben 2011 1.4 cosmoya takla attirdim,simdi 2014 1.4 sport kullaniyorum. Opel'den yana buyuk sikintimiz olmadi. Sizin seceneklerinize gelirsek j kasayi alin derim :-)

• H kasayı uzun süre kullandım.ben olsam 40 Bİni yüzü eskimiş ve el altına düşmek üzere olan kasaya bağlamazdım.j kasa baz donanım zaten H kasaların en dolusu gibi birşey.kaldı ki j kasanın tasarımı bugün bile harika.1.3 baz donanım j kasa almanızı tavsiye ederim.belki o fiyata enjoy da düşer.1.3 gitmiyor diyenlere aldanmayın 1.6 motora göre iyi yürüyor.

• Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaslar. Evet benim de aklımda olan J kasa. Yazmış oldugum fiyatlar da anladıgım kadarıyla uçuk rakamlar değil.

Muhtemelen yarın içinde karar vermiş olacağım. Çok teşekkür ediyorum tekrar.

• J kasa gibi daha donanımlı, geliştirilmiş her yönden daha verimli bir araba varken H kasa hemde clasic essentia modellerine 40+ fiyat isteyenlere sadece gülüp geçin
  • H kasa için çok fiyat istemişler, en tipsiz astra kasası
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ;) Peki fiyat hakkındaki düşünceniz nedir normal midir?

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. J kasa ile arada 3.500 TL fark kalıyor. Bu durumda en mantıklısı J gibi duruyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.