Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazarlık yapın derim 2012 modeline 43.500 isteniyor ama aynı birebir araba sıfır/garantili/2015 model yıl sonu kampanyasıyla 50.000 TL'ye satıldı 1.4 T fiyatlarınıda gözden geçirin astra j piyasasında 1.6 atmosferikle - 1.4 Turbo garip bir şekilde çok yakın fiyatlara satılıyor denk gelirse turbosu tadından yenmez
  • Astra F kullandım Şuan Astra H kullanıyoruz abimde var ben Volkswagen e geçtim ama ne diyim Astra konusunda böyle 2. eli tutan başka araç görmedim H için birisi geçen sanayii de yapıştı zor kurtuldum 39 bin TL ye kadar çıktı 2011 model Siyah ilk sahibiyiz hatasız araba 170.000 KM de ve bütün bakımları eksiksiz tık demiyor düzgün bakarsan araca. Servis çok samimi tanıdığım J kasalar için al 10 yıl arkana bakmazsın o kadar iyi araba çıkardılar diyor eğer o kadar limit var ise J kasa derim kesinlikle çok tarz bi araba Volkswagen kalite olarak daha iyi olmasına rağmen bu kadar çok 2. el müşterisi görmedim. Opel başkadır J kasaya ben bile geçmeyi düşünüyorum kesinlikle J kasa tavsiye ederim.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Hocam kişi ile görüştüğümde 44.500 den 43.500 e indi. Belki 43.000 gibi bir rakama anlaşabiliriz. Öyle olursa mantıklımıdır?

1.4 leri de inceliyorum yalnız 50.000 den aşağı bulamadım :) yakın fiyata bulunursa 1.4 daha mı avantajlı olur sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtdoganci kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ben de birçok araç baktım ams ikinci el piyasası söz konusu olduğunda Opel açık ara birinci oldu. J kasa düşünüyorum, muhtemelen bugün içerisinde karar veririm.

• Şimdiden hayırlısı olsun diyelim.

Bu arada nacizane bir tavsite Astra'nın hakkı 1.6 dır bence 1.4 lere bulaşmayın millette bi algı var yarın bir gün satmaya karar verdiğinizde 1.6 yı daha kolay çıkarabilirsiniz elden ben bunu F kasa da yaşadım 1.6 olsaydı 10 kere satacaktım 1.4 olduğu için baya bekledim. 43 bin TL de uygun bana göre
  • mtdoganci kullanıcısına yanıt
    Evet buna katılıyorum tutulan modelleri 1.6 bunu bir kaç kişiden daha duydum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

H kasayı uzun süre kullandım.ben olsam 40 Bİni yüzü eskimiş ve el altına düşmek üzere olan kasaya bağlamazdım.j kasa baz donanım zaten H kasaların en dolusu gibi birşey.kaldı ki j kasanın tasarımı bugün bile harika.1.3 baz donanım j kasa almanızı tavsiye ederim.belki o fiyata enjoy da düşer.1.3 gitmiyor diyenlere aldanmayın 1.6 motora göre iyi yürüyor.

1.6 motora gore iyi mi yuruyor?

Dalga mi geciyorsun. Yalan yanlis bilgilerle insanlari yanlis yonlendirme lutfen.

Arada 20 beygir gibi azimsanmayacak bi fark var. 0-100 hizlanmalari 15 saniyelere kadar olan, 1.3 motorlu h ve j kasa, donemin en talihsiz kombinasyonlarindan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araclara gelince degil 3 bin 7-8 bin liralik fark olsa bile astra j almaya deger. Sonucta daha guzel bir tasarim ve yeni nesil.

Otomobilin agirligi ve kotu donus capi haricinde j kasanin bir sikintisi yok bence.

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Kötü dönüş çapı derken hocam? Ne gibi bir dezavantajı var?

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Bu araçları hiç kullandın mı?ben epey bir süre kullandım.kasayı gayet güzel taşıyor 1.3 dizel.tabi 1.6 dizel gibi keyifli değil orası ayrı konu.1.6 motorlu astra Nasıl yürüyorsa 1.3 dizelde o şekilde yürüyor.J kasa astrada ise 1.4 t>1.3 dizel>1.6 şeklinde sıralayabilirim.1.6 turbo efsanesini saymıyorum.1.6 motor H kasada klima açmazsan iyi ama j kasa hiç gitmiyor be kardeşim.nasıl yaktığını saymıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 11 Ocak 2016; 13:53:40 >
  • quote:

Bu araçları hiç kullandın mı?ben epey bir süre kullandım.kasayı gayet güzel taşıyor 1.3 dizel.tabi 1.6 dizel gibi keyifli değil orası ayrı konu.1.6 motorlu astra Nasıl yürüyorsa 1.3 dizelde o şekilde yürüyor.J kasa astrada ise 1.4 t>1.3 dizel>1.6 şeklinde sıralayabilirim.1.6 turbo efsanesini saymıyorum.1.6 motor H kasada klima açmazsan iyi ama j kasa hiç gitmiyor be kardeşim.nasıl yaktığını saymıyorum zaten.

Ya guzel kardesim isim gucum yok binmedigim araclar hakkinda yorum mu yapicam burda.

1. 2011 den 2013 e kadar 50.000 km astra h 1.3 cdti kullandim.

2. Zamaninda isim geregi, b segmentinden e segmentine kadar neredeyse binmedigim arac kalmadi.

3. Sen 1.3 dizel motorun neye gore iyi gittigini soyluyorsun? Ondan onceki aracin serce, sahin falansa hakli olabilirsin.

Yahu b segmenti tum araclarin bile icinden gectigi bi arabadan bahsediyoruz. b sinifi palio, corsa, punto gibi araclar icin uretilmis bi motoru, neredeyse 1.5 tonluk araca yerlestirmisler. Hala iyi performans diyorsunuz ya sasiyorum cidden.

Hangi rakierinden performansli bi yaz hadi bekliyorum allah askina?

Su tork iluzyonuna kapilip gidiyorsunuz. Araci yurutenin tork degil, beygir gucu oldugundan haberiniz yok. Gerci tork da pek yok arabada da neyse.

136 hp 116i den ornek veriyim sana;

Su an 116 hp 116d var. 0-100 olarak 116i 2 saniye fark atmasina ragmen, 116d koltuga yapistirip daha da hizli gidiyormus gibi hissettiriyor ama 116i boy boy fark atiyor.

Sen de boyle hissediyorsun iste.

Aslinda bosa anlatiyorum. Google dan 2 dkda ulasabilirsin performans verilerine.

Eger hala itiraz ediyosan, 1.6 astrayi, dizel gibi degil de devir cevire cevire kullanmayi dene. Performansi onun da kotu ama 1.3 h ve j den kat be kat iyidir. Kalkis, roll her seyi dene 1.3 cdti h,j hic bir sekilde 1.6 h.j yi ge-çe-mez.

1.3 cdti astra en kotu motor sasi kombinasyonlarindan biridir. Siradan bi 100-110 hplik dizel bi c segmenti arac kullanirsan ne dedigimi anlarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Kötü dönüş çapı derken hocam? Ne gibi bir dezavantajı var?

Hocam ornegin, muadili bi arac bi caddede tek turda u donusu yapabiliyorsa, astra da tek turda donemiyorsunuz.

Dar park yerlerine giris ve cikislarda biraz daha ugrastiriyor, fazladan manevra yapiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

quote:

Ya guzel kardesim isim gucum yok binmedigim araclar hakkinda yorum mu yapicam burda.

1. 2011 den 2013 e kadar 50.000 km astra h 1.3 cdti kullandim.

2. Zamaninda isim geregi, b segmentinden e segmentine kadar neredeyse binmedigim arac kalmadi.

3. Sen 1.3 dizel motorun neye gore iyi gittigini soyluyorsun? Ondan onceki aracin serce, sahin falansa hakli olabilirsin.

Yahu b segmenti tum araclarin bile icinden gectigi bi arabadan bahsediyoruz. b sinifi palio, corsa, punto gibi araclar icin uretilmis bi motoru, neredeyse 1.5 tonluk araca yerlestirmisler. Hala iyi performans diyorsunuz ya sasiyorum cidden.

Hangi rakierinden performansli bi yaz hadi bekliyorum allah askina?

Su tork iluzyonuna kapilip gidiyorsunuz. Araci yurutenin tork degil, beygir gucu oldugundan haberiniz yok. Gerci tork da pek yok arabada da neyse.

136 hp 116i den ornek veriyim sana;

Su an 116 hp 116d var. 0-100 olarak 116i 2 saniye fark atmasina ragmen, 116d koltuga yapistirip daha da hizli gidiyormus gibi hissettiriyor ama 116i boy boy fark atiyor.

Sen de boyle hissediyorsun iste.

Aslinda bosa anlatiyorum. Google dan 2 dkda ulasabilirsin performans verilerine.

Eger hala itiraz ediyosan, 1.6 astrayi, dizel gibi degil de devir cevire cevire kullanmayi dene. Performansi onun da kotu ama 1.3 h ve j den kat be kat iyidir. Kalkis, roll her seyi dene 1.3 cdti h,j hic bir sekilde 1.6 h.j yi ge-çe-mez.

1.3 cdti astra en kotu motor sasi kombinasyonlarindan biridir. Siradan bi 100-110 hplik dizel bi c segmenti arac kullanirsan ne dedigimi anlarsin.

aziz kardeşim şu an 110 bg dizel c4 kullanıyorum,1.3 astra ile kıyaslayınca c4 roket gibi kalıyor.zaten yazdığımı okusan bana hak vereceksin.hala bana 116d bmw örneği veriyorsun.ben zaten motor 1.6 dizel ünitelere göre epey zayıf dedim.ama klasik düz atmosferik ve hayvan gibi yakan 1.6 litrelik motor yerine 1.3 tercih etmek daha mantıklı bence.ha 1.4 turbo benzinli astra alırsın o 1.6 atmosferik ve 1.3 dizelin içinden geçer.

• @cbascan

Arkadaş 1.6 Ecotec benzinli motordan bahsediyor sanırım.
  • Astra j ile chevrolet cruze ayni platforma sahip araçlar. Biri peynir ekmek gibi satılıyor diğerinin piyasası yok

• J

• mayıs 2015 te aldığım şuan 13.000 km de hatasız pasifik mavi lpg li 1.6 j kasaya yeni astra takas kullanmak için kaç sayarsınız dedim. 45.000 dediler. j kasayı aldığım yerdi burası.
  • yolda giderken gazı kesip tekrar gazladığınızda çıkan o ses harika. modifiye olmadığı halde araba kükrüyor sanki.
  • Yeni kasa.
    Zaten h kasa 2 kasa onceki konumuna dustu cok eskidi.

• H kasaya o kadar para vermek saçma geliyor j kasayla arasında fark kalmamış hem de

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.