Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 turbo'nun 1.6 atmosferikden daha performanslı - daha maliyetli ve daha pahalı bir motor olduğunu biliyorsunuzdur umarım. bu yüzdende arkadaş 1.4 turboları 50 binin altında bulamıyor. bulaşmayacaksanız 1.6 atmosferiğe bulaşmayın derim kötü motoru olduğundan demiyorum 1.4 e göre daha az performanslıdır. F kasada durum farklı G kasada farklı H kasada farklıdır...
  • İmkan var ise 1.4 T alın. 1.6 benzinli 2015 kullanıyorum. Yakıt tüketimi pek iç açıcı değil Şehir içi 10.5 L altını göremedim
  • dizel olması iyi olur
  • Hocam yaklaşık 1,5 ay önce aldım. 1.6 Edition.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar şöyle bir şey sorayım. Opel Astra 1.6 J kasayı Toyota Corolla 1.33 life ile kıyasladıgınızda hangisi öndedir?
    Takas teklifi aldım 2014 model 30.000 km de Corolla 1.33. Mantıklı mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman arabasından inip japona bindiğinde diyeceğin ilk şey lanet olsun naptım ben daha sonra kağıt gibi geliyor toyota ben auris kullanmıştım 1 hafta kadar kendi arabam servisteyken. Sakın ha derim Hemde J kasa alıp biniceksen hiç bulaşma 30.000 de japona bineceğime 100.000 de Alman arabasına binerim.
  • tankir kullanıcısına yanıt
    F kasada durum farklı G kasada farklı H kasada farklıdır... Ama Türk mantalitesinde 2. ele düşünce araçlar 1.4 de o kadar da hızlı satış olmuyor. Ben ondan bahsettim yoksa 1.4 de güzel kaldırır o kasayı performans arabası olarak değilde aile arabası olarak kullanılacaksa 1.6 derim tabiki de sonuçta satış aşamasını da düşünmek lazım bunun. F kasadan verdiğim örnek bunu bir tutmak için değil sadece 2. elde alıcı kişinin araç motoruna anlamadan yaptığı muamele 1.4 bir arkadaşımda var 3 aydır satmaya çalışıyor arabayı daha da satamadı en sonunda vazgeçti. Ben bundan bahsediyorum sonuçta satarken de kolay satılmalı araç.
  • Sayın J kasa sahipleri birkaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim
    İlk önce sizce hangi motor 1.6 benzinli mi (onlarda da lpg ile sübap sorunu varmı onda da alüminyum sübap var diyorlar)

1.4 motor çok yakıyor diyorlar Bende 2015 Jetta BMT comfortline vardı 120 sabit hız ile düz yolda 5 lt yakıyordu chipli olduğu için performans canavardı 235 tork vardı

Kısacası yakıt ne kadar fark eder jetta ile ve tabi performans

Rüzgar sesi olayı (kapılardan) sadece 130-140 civarı mı başlıyor yoksa direk 90-100 mü

Birde donanım sizce hangisi edition yeter gibi ama satışı zayıf olabilir Benim Jetta da ki otomatik klima benim için gereksizdi mesela lastik basınç sensörü de ama CC olmazsa olmaz ekran güzel şey ama teli bağlar dinlerim zaten yada direk ekran taktırırım geri görüş güzel bişey

Lütfen samimi cevapları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 19 Eylül 2018; 14:22:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

Sayın J kasa sahipleri birkaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim
    İlk önce sizce hangi motor 1.6 benzinli mi (onlarda da lpg ile sübap sorunu varmı onda da alüminyum sübap var diyorlar)

1.4 motor çok yakıyor diyorlar Bende 2015 Jetta BMT comfortline vardı 120 sabit hız ile düz yolda 5 lt yakıyordu chipli olduğu için performans canavardı 235 tork vardı

Kısacası yakıt ne kadar fark eder jetta ile ve tabi performans

Rüzgar sesi olayı (kapılardan) sadece 130-140 civarı mı başlıyor yoksa direk 90-100 mü

Birde donanım sizce hangisi edition yeter gibi ama satışı zayıf olabilir Benim Jetta da ki otomatik klima benim için gereksizdi mesela lastik basınç sensörü de ama CC olmazsa olmaz ekran güzel şey ama teli bağlar dinlerim zaten yada direk ekran taktırırım geri görüş güzel bişey

Lütfen samimi cevapları bekliyorum
    subaplar magnezyum alaşımlı, dolayısıyla belli bir kilometreden sonra eriyebiliyor. değiştirmek gerekiyor.
    1.6 motorda turbo olmadığı için rampa yukarı hantal kalıyor, çünkü aracın ağırlığı fazla.
    1.6 motorda 1.4 motorda benzinde bayağı yakıyor ki zaten benzin fiyatları malum.
    Rüzgar sesi 90-100 kilometrelerde hissetmiyorum. yol tutuşu da bayağı iyidir.

• alistar A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Dizel tek çözüm gibi
  • quote:

Teşekkürler Dizel tek çözüm gibi
    dizel alabilecek paranız varsa tabi ki dizel daha iyidir.
  • Asarhaddon kullanıcısına yanıt
    1.4t 1.6 ya göre lpg ye daha uyumludur.hatta almanyada direkt lpgli olarak fabrika çıkışlı olarak satılıyor sebebi de atmosferik motora turbonun sonradan entegre edilmiş olması böylelikle hem direkt enjeksiyonlu değil hem de sıkıştırma oranı yüksek ki bu da lpg için olumlu bir durum.başka bir sorun olursa cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWalker -- 19 Eylül 2018; 18:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alistar A kullanıcısına yanıt
    Aslında var ama araca para bağlamak istemiyorum şu an elimde aynı zamanda otomatik punto var çift arabanın masrafı çok o yüzden jettayı sattım bunu da satsam çok rahat güncel kasa orta dolulukta bir D sınıfı araç alabilirim ama milletin keyif için araba çizdiği bir dönemde ve ortalıkta kaporta fetişistleri varken araclara 100k ve üstü para bağlamak pek mantıklı gelmiyor
    jettayı sıfır hatalı almıştım 10 bindeydi aldığımda ve sıfır hatalı sattım iki sene severek bindim ama kaç kere kaza atlattım bilmiyorum özellikle bayan ve genç şoförler tam bir tehlike
    Kısacası alıcam araç 50-70 bandında kesinlikle boyalı (hem ucuz oluyor hemde sakınma durumu olmuyor) ama yüreyini sorunsuz bir araç olacak bu aralıkta en çok hoşuma giden araçlar Astralar (Reno almam hatta Fransıza pek sıcak bakmıyorum) fordların doluları pahalı ama Astralar kalitesine ve donanımına göre ucuz duruyor (yakıttan dolayı tutulmadığı aşikar gibi bir de şu rüzgar sesiyle ilgili baya sıkıntı var herhalde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 19 Eylül 2018; 19:53:41 >

• WWalker kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Landirenzo sistem ile sorun olmadığını iddia ediyor bazı satıcılar ne kadar doğrudur acaba
    Çelik sübap taktıranlarda var bir tanıdığımızın Astrası sübapları yedi 4 bin tl masraf çıkmış Aslında tüple sıkıntısı olmasa 70 bandında çok güzel İnsignialar var ama kararsız kalıyorum (D sınıfı başka aynı zamanda bolca suberb kullandım)
    Çelik sübap + landirenzo ile sorun olmayacağını bilsem direk 1.4 140 lık alıcam cosmo donanımı çok iyi 2013-14 kasaları gayet uygun fiyatlara var
  • quote:

Teşekkürler Landirenzo sistem ile sorun olmadığını iddia ediyor bazı satıcılar ne kadar doğrudur acaba
    Çelik sübap taktıranlarda var bir tanıdığımızın Astrası sübapları yedi 4 bin tl masraf çıkmış Aslında tüple sıkıntısı olmasa 70 bandında çok güzel İnsignialar var ama kararsız kalıyorum (D sınıfı başka aynı zamanda bolca suberb kullandım)
    Çelik sübap + landirenzo ile sorun olmayacağını bilsem direk 1.4 140 lık alıcam cosmo donanımı çok iyi 2013-14 kasaları gayet uygun fiyatlara var
    Çelik subap maliyeti 2700 TL civarında şu an.

LPG kitinde önemli olan markası değil takan kişinin ustalığı. İyi takildiysa sıkıntı yaşanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alistar

Çelik subap maliyeti 2700 TL civarında şu an.

LPG kitinde önemli olan markası değil takan kişinin ustalığı. İyi takildiysa sıkıntı yaşanmıyor.

Alıntıları Göster
    Çelik sübapların cidden faydası oluyor mu peki
    Atiker gold tavsiye ederim benim kit atikerin atikfast kiti sıkıntı yok memnunum fakat goldun enjektörleri gerçekten çok hızlı 2 ohm enjektör kullanıyor piyasada çoğu kit 3 ohmdur ben de ilerde değiştirmeyi düşünüyorum.donanım paket olarak cosmoyu tavsiye ederim kesinlikle.benim aracım 2015 cosmo 1.4t otomatik.cosmo ile gelen afl farlar kesinlikle harika diğer donanımlara göre bir çok üstün yanı var.bunun yanında watt süspansiyon sistemine sahip yarış arabalarında kullanılan tipte bir süspansiyon.supap konusunda iyi bir ayarla sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.şehrinizde afl ayarı yaptırabiliyorsanız hele daha da sıkıntısız olacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Atiker gold tavsiye ederim benim kit atikerin atikfast kiti sıkıntı yok memnunum fakat goldun enjektörleri gerçekten çok hızlı 2 ohm enjektör kullanıyor piyasada çoğu kit 3 ohmdur ben de ilerde değiştirmeyi düşünüyorum.donanım paket olarak cosmoyu tavsiye ederim kesinlikle.benim aracım 2015 cosmo 1.4t otomatik.cosmo ile gelen afl farlar kesinlikle harika diğer donanımlara göre bir çok üstün yanı var.bunun yanında watt süspansiyon sistemine sahip yarış arabalarında kullanılan tipte bir süspansiyon.supap konusunda iyi bir ayarla sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.şehrinizde afl ayarı yaptırabiliyorsanız hele daha da sıkıntısız olacağını düşünüyorum
    Peki lpg ile yakıt ne kadar benim hafta içi her gün 80 km yolum var yarısı şehir içi yarısı dışı şeklinde

Açıkçası biraz da kullanım tarzınıza bağlı babam sürdüğünde 10-11 lt yakıyor şehir içinde bense biraz canlı kullanırım ben kullandığımda ise 13-14 civarı yakıyor tabi bunun sınırı yok çok agresif kullanırsan 20 de yakabilir.şehirler arası ise 7-8 litre civarı yakıyor.tabi bu değerler otomatik için manuel için direk 1.5lt düş...

• WWalker kullanıcısına yanıt
    8 lt LPG bence gayet uygun hakeza şehir içi 11lt benzinin yarışı fiyatta olduğunu düşünürsek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.