Şimdi Ara

OPEL ASTRA J KASA 1.6 CDTI 110 /136 HP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.714
Cevap
57
Favori
424.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Agirlik tuketimi ve emisyon normlarini etkileyen bir faktor. Performanstan ziyade bunlar icin agirlik azaltmak istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar nedir yaş bunlar ne saçmalıyor ne yaptigini zannediyor ayiptir yaz yok boru

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Hocam senin dediğini çok iyi anladım. Benim demek istediğim her konuya gelip golfe 70bin verilir mi diyenler vardı. Piyasada 70 bin altına c sınıfı düzgün araba kalmadı ki.

İşte bu yüzden Honda diyoruz.

Adamlar en dolusunu + otomatik vitesi + LPG li modelini 60 binden sunuyor.

12-13 litre yakan hondadanmı bahsediyorsun yoksa fanatiklerinin 6-7lt yakıyor diyip kendilerini kandırdıkları hondadanmı ? hangisi :)
  • Opel çoğu markadan geride kaldı hızlanmada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 4 Haziran 2014; 19:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

quote:

Hocam senin dediğini çok iyi anladım. Benim demek istediğim her konuya gelip golfe 70bin verilir mi diyenler vardı. Piyasada 70 bin altına c sınıfı düzgün araba kalmadı ki.

12-13 litre yakan hondadanmı bahsediyorsun yoksa fanatiklerinin 6-7lt yakıyor diyip kendilerini kandırdıkları hondadanmı ? hangisi :)

En performanslı kullanımımda tam otomatik 4 ileri Civic'ime 13 litre yaktıramadım,

Hadi onu geçtim yeni kasa Accord ile aynı gün içinde 230 bastım, kilit iş trafiğine girdim; yine de 12 litre bile yaktıramadım.

Yaktıranların canı sağolsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

En performanslı kullanımımda tam otomatik 4 ileri Civic'ime 13 litre yaktıramadım,

Hadi onu geçtim yeni kasa Accord ile aynı gün içinde 230 bastım, kilit iş trafiğine girdim; yine de 12 litre bile yaktıramadım.

vala elin oğlu sakin kullanımda 12-13 litre yakıyor hacı haberin olsun senin araçlardaki honda motorları özel olmalı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vala elin oğlu sakin kullanımda 12-13 litre yakıyor hacı haberin olsun senin araçlardaki honda motorları özel olmalı :)

Elin oğlu ya hesaplamayı bilmiyor yada otomatik vitesi kullanmayı bilmiyor hacıııııııı

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Şimdi onlar düşünsün

Verdii italyan tacı verdii
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elin oğlu ya hesaplamayı bilmiyor yada otomatik vitesi kullanmayı bilmiyor hacıııııııı

12-13 lt/100 km. çok aşırı bir tüketim değil mi? Sanırım araçlarda problem var.

• hayırlısı be gülüm
  • Fiyata 5 bin daha ekleyelim. Türkiye fiyatları belli olmuş oldu böylece. :) Yine yok satar mı? Tabii ki satar. 1.6 dizel artık tıp literatürüne girmiş bir sendrom. Psikiyatriste gönderiyorlar acile gidince hiç bekletmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Fiyata 5 bin daha ekleyelim. Türkiye fiyatları belli olmuş oldu böylece. :) Yine yok satar mı? Tabii ki satar. 1.6 dizel artık tıp literatürüne girmiş bir sendrom. Psikiyatriste gönderiyorlar acile gidince hiç bekletmeden.

1.6 dizel talebi, isteği sorunlu değil. 1.6 dizel ile gerekli güç ve makul tüketim bir arada sağlanıyor.

SORUN. 1.6 dizele fahiş fiyat isteyen zihniyetde. hastalıklı olan onlar...
    Benzinli ile aradaki uçurum farka rağmen 1.6 dizel alanlara diyorum diceksiniz. ama işte satıcılarıda boş geçmeyelim dedim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Fiyata 5 bin daha ekleyelim. Türkiye fiyatları belli olmuş oldu böylece. :) Yine yok satar mı? Tabii ki satar. 1.6 dizel artık tıp literatürüne girmiş bir sendrom. Psikiyatriste gönderiyorlar acile gidince hiç bekletmeden.

1.6 dizel talebi, isteği sorunlu değil. 1.6 dizel ile gerekli güç ve makul tüketim bir arada sağlanıyor.

SORUN. 1.6 dizele fahiş fiyat isteyen zihniyetde. hastalıklı olan onlar...
    Benzinli ile aradaki uçurum farka rağmen 1.6 dizel alanlara diyorum diceksiniz. ama işte satıcılarıda boş geçmeyelim dedim...

Aynen katılıyorum 1.6 bir araç için en ideal hacimdir.Örnek verirsek 1.3 dizel astra 4.1 yakıyor yeni astralar 3.9 olacak.Mantık olarak tüketimin hacim büyüdükçe artması gerekiyor tam tersine düşüyor.Çünkü araç rahatlıyor.Böyle bir olay varken insanlar neden daha güçlü daha az yakan 1.6 motoru istemesin?Bence çokta kurcalamamak gerekir.

• Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Hangi motorun hangi araç için ideal olacağı konusunda aracın gücüne doğrudan etki edecek birtakım unsurları (ağırlık, hp, tork, turbo gücü ve sayısı, vs..) gözardı ederek 1.6 motorun bir araç için en ideal hacim olacağını iddia edemeyiz. Eğer bu mantıkla hareket edersek D segmentindeki araçlar için ise 2.0 lt hacimli motorların daha iyi olacağını söylememiz gerekecektir. Bugun BMW firması bile 5.20i ed modelinde 1.6 atmosferik çift turbolu 170 bg üreten bir motoru tercih ederek tasarrufa yöneldiyse, üst düzey mühendislerin geleceğin motorları ile ilgili olarak (başta downsizing)planlarının bulunduğu aşikardır. Neticede bugun itibariyle "en ideal" kelimesi otomobiller için geçerliliğini yitiren bir kavram haline dönüşmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

hayırlısı be gülüm

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

hayırlısı be gülüm

thank you :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu motor piyasaya hareket getirir orası bir gerçek. En azından artık vw'de sıra beklemek istemeyen insanlar için iyi bir alternatif olmuş olacak. Fiyatının benzer donanımlı golf'ten bir tık daha aşağıda olacağını tahmin ediyorum. Zaten astra'nın bu kasası çok beğeniliyor. Bu motorla çok tutulacaktır. Motorun verileri gerçekten tatmin edici. Bir de otomatiğini çıkarabilirlerse çok iyi olur. 1.3 sahipleri için kötü olacak ama. Fiyatlar anormal düzeyde düşebilir. Bence şimdiden yavaş yavaş elden çıkarmak gerekir.
  • motor ne durumda en son gecen ay almanya sitesinde satıştaydi 1.6cdti astra turkiyeye gelme tarihi ya da insigniaya 1.6cdti gelme tarihi belli oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

İç mekana, koltukların güzelliğine bak

Millet daha sofra beziyle uğraşadursun

OPEL ASTRA J KASA 1.6 CDTI 110 /136 HP

+1

• Bizim insanımız akıllanmaz arkadaş sorunlu Vw ve opel araçların en dandik modellerine krediyi çeker 60 - 70 binleri verir alır.. Acımıyorum artık müstehak böyle adamlara.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.