opel astra j , resimdeki özellik nedir?
-
-
Hocam her gün binlerce kişinin girdiği şu forumda bu konuya bir kişinin dahi cevap yazmamış olması üzücü. Belki aracı çoktan aldınız, belki de almaktan vazgeçtiniz ama konuyu görünce cevaplamadan edemedim.
Fotoğrafta görünen iki parça hareket sensörü. Kapılar kilitlendikten sonra alarm devreye girdiğinde çalışmaya başlar. Araç içinde hareket oluşursa veya birisi aralık kalan camdan elini içeri sokarsa bu sensörler algılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FerreciousHocam her gün binlerce kişinin girdiği şu forumda bu konuya bir kişinin dahi cevap yazmamış olması üzücü. Belki aracı çoktan aldınız, belki de almaktan vazgeçtiniz ama konuyu görünce cevaplamadan edemedim.
Fotoğrafta görünen iki parça hareket sensörü. Kapılar kilitlendikten sonra alarm devreye girdiğinde çalışmaya başlar. Araç içinde hareket oluşursa veya birisi aralık kalan camdan elini içeri sokarsa bu sensörler algılıyor.
Teşekkürler, dediğiniz gibi baya zaman geçti aradan. bu araca sahip olan arakadaşa da sormuştum bilememişti, başka bir araç sahibide bluetooth olduğunu söyledi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X