Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.918
Cevap
138
Favori
269.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ararlar yarın hocam, gümrükte şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şuan nereden Astra bulabilirim sıfır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracım henüz gümrüğe girmemiş maalesef. 2. haftası girebilir bu ay içinde teslim ederiz dedi st. Ama zamdan etkilenmediğini söyledi.

• goldengatesf G kullanıcısına yanıt

bence de etkilenmemesi gerekiyor ama tam belli olsun bakalım bizim bayinin diyeceğini bekliyorum.

• beni de bugün aradılar, ödemenin yarısı alındı. koruma kapsamına girip zamdan etkilenmediğimi ve bayramdan önce teslim ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi st.

• ben de haber bekliyorum . siz hangi şehirden almıştınız .

• applev kullanıcısına yanıt

istanbul

• kkebo K kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim .

Sizinki gümrüğe girmiş o zaman değil mi? Teyit edebildiniz mi?

• applev kullanıcısına yanıt

rica ederim

• goldengatesf G kullanıcısına yanıt

evet, fikir vermesi açısından da, 8 Mart'ta kaporası verilmişti. 21 Mart gümrük girişi bekliyorduk, 24-25 Mart oldu, sonra ay sonu oldu. Ama bugün gümrüğe girdi bilgisi geldi sonunda. Gün içinde vekaletnameyi de istediler. Artık teslimatı bekliyoruz bakalım.

• st tekrar aradı,12 bin aksesuar parası istiyor

araca 1084 fatura kesecekmiş kalan kısma aksesuar faturası kesecekmiş. kabul etmedim şikayet oluşturdum bakalım ne çıkacak.

Teşekkür ederim .

Benim de 31 mart gümrüğe giriş bekleniyordu. Demek ki 15 günlük bir gecikme oluyor ortalama. Bayramdan sonraya kalacak benim araç büyük ihtimalle. Elimdeki aracı da satmadım iyi ki bunlara güvenip.

• özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt
    Araç paket içeriği nedir hocam? Gs değil mi? Ekstra opsiyonlar neler? Totalde ne kadar isteniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 5 Nisan 2023; 13:40:29 >
  • Gs paket kablosuz+pure panel+siyah tavan+alcantra koltuk 1084 anlaşmıştım,zam geldi dedi ama zammı aksesuar olarak size yapalım 12 bin dedi aracfarurası+aksesuar istiyor yani

Hocam al geç bence diretme, daha doğrusu almaktan vazgeçme

Metalik renk var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 5 Nisan 2023; 14:1:24 >
  • renk sarı,aracı şubatta kaporalarken birçok bayide araç vardı hem sarı hemde ful opsiyonlu olsun diye hazırda araç bulmama ragmen o zaman bekledim.

burda görüyorum ki fiyat farkı verilmeden alan arkadaşlar var. o zaman ben neden fark vereyim mantıgına giriyorum.

sonuçta dün kapora vermedim şubattan bekliyorum.

bakalım fiyatın ne olacagını bayi dönüş yapacakmış.

En güzel renk, hayırlısı olsun bastırın biraz ama baktonız olmuyor bence seçim öncesi bu işi bitirin derim.

• bakalım hocam henüz arayan olmadı bayinin aramasını bekliyorum fiyatla ilgili bugün belli olur

herkese hayırlı olsun araçlar o kadar beklenildi neredeyse 2 ay olacak kapora verileli.

hayırlı olsun inşallah , gelişmeler konusunda bilgi verirseniz sevinirim . Selamlar .

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.