arkadaşlar ben de anneme GS paket + pure panel pro+k.ş+ kırmızı renkli olarak şubattan kalan aracı bu ay başı kapora vererek bağlamıştım. 21 mart gibi gümrüğe girecekti ama hala faturalandırılmadığını söyledi Satış temsilcisi. Ödeme talep edilenler var sanırım, sizlerin de aynı mıydı süreç? belki aynı gemidedir de listeye zam gelmeden inşallah alabiliriz diye sorayım dedim |
OPEL ASTRA L 2022 (8. sayfa)
-
-
Hocam ez evvel biraktim araci ery ye. Bahsettigi malzemeyi begenmedim. 190 micron tpu ppf icin anlastik 23.000 e. Cam filmlerini hediye edecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Yaptırmakta kararsızım, seramik pek bi işe yaramıyor deniyor. Yaptırmışken full PPF yaptırmak lazım, o da çok pahalı. Taşı izlerinin filan kendi kullanımımda gözüme çok batacağını sanmıyorum. Satarken de PPF varsa 20-30 bin fazla verirler mi o düşündürüyor.
-
Seramik ben pek bir faydasini gormedim diger araclarimda. En azindan kaput ve farlara yaptirmak gerekir diye dusunuyorum. Satarken de kolaylik saglar bence
Satarken kaputun boyasına bakılması için sökülmesi gerekmiyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni tip olcum cihazlarinda gerekmiyormus. Ppf ile birlikte toplam micron veriyormus.
Peki ufak tefek sürtmelerde nasıl oluyor bu iş ? Kaplama koruyor mu yoksa yenilenmesi mi gerekiyor ?
Ufak surtmelerde koruyor, tabi ppf in kalinligi ve kalitesi de onemli. Sonrasonda o parcayi sokup yeniliyorlar
Merhaba, 10 şubat gibi kapora verdiğim aracımın komple faturalanıp ödenmesi bu hafta gerçekleşti. İlden ile ve bayiden bayiye fark etmekle beraber dönemden döneme bile fark edebiliyor. Gümrük yoğunluğu vs. gibi etkenler var maalesef. Umarım zam gelmez aracınıza, gelse dahi kur korumasına tabii olursa aracınız harika olur. O biraz şans işi sanırım. Zaten opel harici markalar bunu asla yapmıyor, opel de her araca yapmıyor sanırım.
-
Hayırlı olsun, bu süreçte fiyat artışı oldu mu? Olduysa ne kadar oldu merak ettim. Genelde Opel bayileri gelen zammı müşteriye yansıtmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 29 Mart 2023; 19:56:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, bizim serüvende kapora verdiğimiz fiyatla şu an listede olan fiyat hala aynı dolayısıyla bir artış olmadı. Ama tüm opsiyonları hesapladığımda bizim araç bir tık daha uyguna gelmiş gibi oldu liste fiyatından sebebini anlayamadım. İskonto da uygulanmadı oysa ki. Teslim alıp aracı gördüğümde daha detaylı açıklarım yine hem burada hem de facebook sayfasında.
Evet bu zam mevzusunda koruma yaptıran tek marka Opel. Dedikleri tarih gecikirse ve zam gelirse koruma kararı yollayabiliyorlarmış. Bayi insiyatifi değil sanırım marka merkezinden gelen kararlar. Bu arada 3-4 ay öncesine kadar yokmuş bu koruma. 2-3 aydır uygulanıyormuş sanırım.
-
bugün satış temsilcisi aradı. aracınız önümüzdeki aya kaldı dedi. şubattan kalan araç taa nisana sarktı.. fiyat koruması olması garanti değil maalesef. bu ay da araçlara zam gelmemişti, nisanda kallavi zam gelir diye tahmin ediyorum....
-
Opel tr yi arayip biraz israrci olup magduriyetinizi belirtirseniz fiyat sabitleme hatta ikame arac bile edinebilirsiniz.
Hangi bayi hocam sizinki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 30 Mart 2023; 17:38:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım hızlıca zamsız şekilde alırsınız hocam araç gerçekten iyi olmuş diyebilirim. Arkadaşların da dediği gibi belki fiyat koruması alabilirsiniz.
-
opel müşteri hizmetlerini aradım koruma istiyorum :D dedim bakalım. Allah inşallah herkesin gönlündekini versin. bu ay iyi zam bekliyorum martta zam yapmamıştı opel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.civanim -- 31 Mart 2023; 1:16:6 > -
Bir ara yasal duzenleme yapilacakti. Musteri kaporasini verip siparis olusturdugunda, arac teslimi 1 ayi gecerse yapilan zamdan muaf tutulacakti. Zamanin ticaret bakani atti-tuttu, fos cikti tabi. Bizim gibi tuketiciyi koruyacak yararli bir sey cikmaz keselerinden.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bu araç gerçekten de geniş mi? Ölçülerde belirtildiği gibi mi yoksa sadece tasarımdan kaynaklı bir durum mu? Muadil araçlarla kıyaslama yapabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. 31 Mart gümrüğe giriş yapması beklenen araçlar vardı. Herhangi bir bilgi sahibi olan var mı bu konu ile ilgili?
Dün St ile görüştüm şimdilik bir problem yok planlandığı gibi 31 mart gümrükte gözüküyor dedi. Yarın veya Cumartesi arayıp net bilgi vereceğini söyledi. Zamdan etkilenmemek için 31 Mart gümrükte olması önemli diye düşünüyorum. Olmazsa ben de fiyat koruması ümidi ile bekleyeceğim artık.
-
Opel tr nin bayiye fatura kesmis olmasi gerekir. Gerci o hususta yine de bayinin insafina kalmis bir durum. Opel tr yi arayip fiyat sabitleme hususunda israrci olun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X