< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 28 Mart 2023; 6:50:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
OPEL ASTRA L 2022 (7. sayfa)
-
-
K kasam vardı, bu kasa da çok güzel oldu ama satışlar yerlerde sanırım. 308 zibil gibiyken buna sadece 1 kez denk geldim.
-
Satış yerlerde diyemeyiz, getirdikleri her araba satılıyor. Daha fazla getirseler daha fazla satarlar. Araç olmadığı için golf ve leonun müşterisi de buralara kayıyor. Piyasa normale dönse satışlar yine de 308 in altında kalır tabi ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satış yerlerde değil de nakliye kısmında sıkıntı var,16 şubatta kapora verdiğim mart ilk hafta teslimli araç bu hafta gümrüğe girecek nisan 10-15 gibi teslim olacak herşey yolunda giderse.
-
Bu ay dediğiniz fiyattan bulundu ama mart stoğu bitti, Nisan'da farklı fiyattan bulunur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mokka ve astra çok az geliyor, kara borsa.
Mokkanın daha fazla görülme sebebi ise 2021 den beri satışta olması.
Opel'de mokka ve astra en az gelen az gelen modeller.
Satışlar yerlerde değil hocam merak etmeyin, gelenler kapış kapış gidiyor.
Ayni oranda elegance da zam gorecek ama. Birazdan soracagim nisan stoklarini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Elegance zam görmeyecek demedim ki, şuanki fiyatlar mart başında satıldı, Nisan'da değişecek.
Nisan stoklarını şuan kime sorsanız bilmez. 4-5 nisan gibi belli olur.
Şuan sadece bu ay fatura bakiyeyi kapatamayan, alımdan vazgeçen olursa şansa bulunabilir. Onun dışında nisan başını beklemek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 28 Mart 2023; 12:9:4 >
Merhabalar, yeni opellerde genelde orta paketler de yeterlı dolulukta oluyor bu yüzden tavsiye ederim. Vulkan gri de zaten koyu bir renk bu yüzden çift renk olmaması dert değil. Süspansiyon olarak bir tık daha yumuşak olacaktır GS'e göre. Bir de PPP varsa iç kalite de yüksek olur, kesinlikle iyi bir kombinasyona denk gelmişsiniz, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Zayıf yön olarak pek fazla olmadığı için en detaylardan söyleyebilirim. Bagajda bir 12v çıkışı olabilirdi ve orta konsol korunmaz ise 2-3 ayda çiziiliyor, koruma kesinlikle gerekecektir. Bunlar da kimisine göre eksi nokta sayılmaz ama eksi bulmak için buldum diyeyim :) Onun dışında şanzıman motor uyumu, iç hacim, malzeme kalitesi, yol tutuş gibi konularda cliodan sonra 1 değil 2-3 tık seviye atlamış olacaksınız.
-
1.5 yıldır dolu dolu bir 7.5 kasa golf kullanıcısı olarak 1 haftaya kadar astrayı teslim alacağım. Leon ve octaviayı hiç düşünmedim zaten, sıfır kmde 308 veya golf diyordum fakat kullandıktan sonra astrada karar kıldım.
Doğuş grubunun sıfır km golflerde yaptığı belirsizlik, gelmemesi, gelse bile önümde kim bilir kaç kişinin olması gibi konular beni yeni golften soğuttu. 1.5 R line istediğimi duyan tüm satış temsilcileri "wow" diyordu ve "biz bile en son ne zaman geldi hatırlamıyoruz" gibi ifadeler kullanıyorlardı :) Golfün tek avantajının 1.5 motoru olması ve onu da kolay kolay getirmemelerinden dolayı ve ikinci eline de 200k fazla asla vermeyeceğimden dolayı astra iyi bir tercih oldu. 308 de iyi bir araç fakat bir süre baktıktan, kullandıktan sonra tasarım olarak o büyüsü geçince astra biraz daha ağır basıyor diyebilirim.
Bir de tabii ülkemizde hala süren alman fransız algısı var. Opel stellantise de geçse alman arabası algısı devam ediyor ki zaten almanyada üretiliyor. Satarken de avantaj olabilir bu durum.
Bu arada opel teslimatları hızlandırabilmek adına nakliye sorunlarını çözmekle uğraşıyor, zamanla daha fazla astra yollarda görülecektir. 308in daha önce lansman yapması ve lansmandan sonra hızlıca teslimat yapıp sonra duraksaması yollarda daha çok gözükmesinin asıl nedenidir.
-
Nakliye sıkıntısı var o kesin. Peder de GLX bekliyor ay başından beri. GLX de yeni ama sık görüyorum onu.
-
Çok teşekkür ederim ilginize ve cevabınıza istinaden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Opel astra, Opel'in yıllardır nasıl bel kemiği oldu ise halen o konumda.
Memleketim Ankara'ya hayırlı olsun astranız:) GS paket sanırım, koltuklar alacantre mi?
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.
Ses sitemi için herkes hemfikir gibi, ben henüz teslim almadım, Nisan'da nasip olursa teslim alıyorum.
Bu arada istanbul Opel bayileri gerçekten müşteri odaklı satış sürecinde diğer markalarda duyduğumuz olumsuzluklar yaşanmıyor. Liste fiyatı 900 tl ile Opel mokka yı 815 tl ye almıştım ocak ayında.
Ayrıca araç size ne kadara mal oldu? Şubat ödemesi yapılıp bu ay mı teslim aldınız? Yoksa ödemeyi de mi bu ay yaptınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 28 Mart 2023; 22:13:8 >
Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin. PPF için nereye karar verdiniz, ne kadar fiyatta anlaştınız acaba?
-
Evet hocam, alcantara, kablosuz sarj, pure panel pro ve metalik renk opsiyonuyla. Subat 15 kapora verdim, 26 Martta hazirdi arac. 1070 odedim. Liste fiyati da 1083.5 du
Amin hocma eksik olmayin. Alacaatli tarafinda ery car detailing diye bir firma var. Arkadas cok hevesli birine benziyor. Yarin ugrayip emin olursam teslim edecegim. 17 bin komple ppf kaplama, on iki cam filmi hediye. Tpu degildir illaki ama 170 micron ve 5 yil garantili oldugunu idda ediyor. Yarin bakacagim.
Hayırlı olsun tekrardan, o kadar araç aldım, mokka, c4, vs hiçbiri heyecan uyandırmadı bende beklerken bile. Astra o heyecanı verdi :)
1080 e anlaştım ben de, yarın komple ödeme yapacağım, donanımlarımız aynı, fiyat konusunda biraz daha güzellik istedim, bunun üzerine +2 yıl garanti verdiler.
Valla garanti uzatma olayini sormak benim hic aklima gelmedi. 3 sene 100k garanti var dendi ama sorayim bakalim. Sileceklere inanilmaz ayar oldum. Ankara Opal e gosterecegim bakalim ne diyecekler
Sileceklerde promlem olmuş olabilir hocam eliniz ile cam yüzeyine değen kısmını yoklayın bi, birazda muz misali eğim verin hafifçe oval olmalı iç kısmı. Olmadı mecbur servise, ama çok şaşırdım silecek olayına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X