< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OPEL ASTRA L 2022 (114. sayfa)
-
-
Evet o şekilde yapılıyor. Önce normal rengi, üstüne siyah boya. Tavanda da ppf varsa boya nasıl kalktı anlamadım ben. Seramik bayide mi yapılmıştı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavanda ppf olduğuna emin misiniz ? Ppf varken boya atmaması lazım, sadece seramik vardır diye düşünüyorum. O da korumaz zaten
Geçmiş olsun. Bu konuda riskten bahsederken bazı arkadaşlar bana saldırmıştı. Utanmazlar belki ama ders alırlar umarım. Çift renkli tüm psa araçlarının tavan boyaları sorunludur. Citroen bir dönem değer kaybı + boyama teklifi sunuyordu. Sonradan vazgeçtiler
Öncelikle geçmiş olsun. Diğer grupların araçlarında oluyor mu bu olay bilmiyoruz ama PSA grubunda çift renk araçlarda bu sıkıntı yaşanıyor. Önce araç rengine boyanıp ardından siyaha boyanıyor. Bagajda bazı yerlerde bunu görmek mümkün oluyordu kız kardeşimin Corsa aracında.
Satış temsilcisinin vaktinde ısrarla “abi paran varsa GS al şöyle donanım böyle donanım” demesine rağmen daha önce Corsa’da gördüğüm bu sıkıntı yüzünden Edition paket almış ve satış temsilcisine bu sorunun olduğunu söylediğimde cevaben “öyle bir şey olmaz Opel boya için şu kadar sene garanti veriyor” minvalinde cümleler kurmuştu.
Naçizane tavsiyem tavanı boyatmayı düşünmeyin. Piyasada zaten PSA çift renklerdeki bu problem biliniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence ufak rütuş pasta cila olayını ciddi düşünün, dediğim gibi işinin ehli bir detailingçide ama. takla mı attı nedir ya. ne diyecek eksper; "abi burada rütuş var pasta yapılmış yani takla atmış bu araç"
-
teşekkürler hocam corsadan geçtim onda bile yoktu:)
Boyatmadan önce plaka gözükecek şekilde video ve fotoğraflarını çekersin. Boyatırsın olur biter.. Satarkende kimsenin aklına takılmaz..
Ben hem ekranlari hem de piano black yerleri ppf kaplama yaptigim yerde yaptirmistim uste cok az bir sey istiyorlar yapiyorlar.
Merhaba arkadaslar. Aracta cikan flash bellegin iceriginde ne var acaba? Bir türlü calistiramadim.
Kullanım klavuzu oluyor.
-
Servise başvurun. Geçen birisi Grandland için başvurdu. 100 bin tl değer kaybı artı tavanı yeniden boyamayı teklif ettiler. En azından 100 bin tl alırsınız.
-
arkadaşlar merhabalar. bugün ilk bakım için servisteydim. ekran için güncelleme hala yok, trim seslerine sprey sıktılar. başka ufak tefek şeyler vardı hallettiler. neyse sonra mevzu ödemeye geldi. telefonda 6500TL demişlerdi; 5400TL ödedim. hatta dedim iyi oldu 1000TL az ödedim. sonra kafama dank etti, faturaya baktım. kalemler arasında hava filtresi yoktu. servisi geri aradım. bana verdikleri bilgi "ilk bakımda hava filtresinin değişmediği, havayla temizlenip geri takıldığı" oldu. açıkçası çok şaşırdım ama müşteri ilişkileri uzmanı ısrarla bu şekilde olduğunu söyledi. ilk kez böyle bişey duyuyorum. sizin faturalarınız nasıl acaba?
-
Hocam daha iyi, orjinali alıp kendiniz değiştirin, maliyet düşük olur.
-
aklımdan geçti. 6lı yıldız 2 vida ve 2 klips var. 500-550 bandında fiyatlar. takıldığım konu neden değişmiyor. yani 2010 yılından beri arabam var, ilk kez bakımda hava filtresinin atlandığını duyuyorum.
-
Tüm puretechlerde bu şekilde, iki bakımda bir değişiyor. Değiştirmek istiyorsanız servise söylemek gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk yil bakimda sormadan degistirmislerdi. Degismedigini okuyunca sasirdim acikcasi
Herkese merhaba.
2023 yılı Ekim ayında Opel Asta GS ile opel maceram başlamış oldu.
Ocak ayı gibi şoför tarafı paspası topuk kısmında yırtıldı. Deniz otomotiv İstanbul'dan aldığım cevap "paspas bu yırtılır" oldu. İnternet paspas siparişi verip konuyu kendi adıma kapattım. Genel merkez dahil her yerden aynı cevabı verdiler.
Yaklaşık 1 ay önce ise tavanda boya atması oldu. İlgili fotoğrafı paylaşıyorum.Bununla ilgili tecrübe sahibi arkadaşların tavsiyesi ne olur?
Arka tampon plak üst kısmında ise küçük bir çizik var boyayı söktü. İş makinesinin ucu çarptı. Bunu da fotoğrafta ekliyorum.
Bu araçta stepne konusunu nasıl hallettiniz bir de? Mini stepne var internette bunlar uyumlu mudur acaba?
Tamir kitinde kullanılan sıvıyı temin edebileceğimiz yer neresi vardır?
Servis zamanı olarak 1 yıl 15.000 km belirtilmişti. 19 Ekimde almış olduğum ve 8700 km de olan araç için servisi 3 hafta göstermeye başladı. Ekim ayında servise götürmeyi düşünüyorum bir problem yaşar mıyım sizce?
Teşekkür ediyorum.
-
Esk-3008 tavanda boya atması olmuyor rahat olun diyordu nereden çıktı bu boya atmaları ? Bi tanesi de kullanım kılavuzu falan paylaşıyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X