< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OPEL ASTRA L 2022 (116. sayfa)
-
-
Edition anlattigin kadarda bos degil. Sahsen ben de edition güvenlik paket dahil,aldim (sifir 2024). Jant farki ve intelix mercek far gibi onemli bir ozellik harici cok bir farki yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koltuk?Jant?Geri kamera? Hocam daha yazarım da neyse fark değilse sizin için saymaya gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhabalar edition manuel astra aracıma yazılım attırmak istiyorum kac hp arti güç ve Tork sağlanır yaptıranlar oldumu aramızda..bir diğer sorum ön sol çamurluk işaretledim yerde hafif bir çıkıntı oluyor elimde ittirip yerine oturuyor fakat yol yapınca tekrar çıkıyor servise sorduğumda kronik dendi varmi aynı sorun sizdede.tesekkurler.
Eskiden edition larda guvenlik paketi yoktu. Şimdi gsr nedeniyle var. 0 edition icin 1380 fiyat aldim. Edition için 1300 e verilse bence ucuz değil ama makul fiyat. Benim aldığım 1380 fiyatı için 180.000 0 faizde kullanılamıyor.
Elektronik koltuk, jantlar, 360 kamera tabiki onemli. 0 larda bunlari ekleyince fiyat 1560 a çıkıyor. Bu fiyat aralığına çıkmak isteyen için değer.
Ama benim gibi 1200-1300 civarı butçe ile 0 almak isteyen için edition da değerlendirilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 27 Temmuz 2024; 13:34:11 >
Arac bos haliyle bile GSR standartlarina sahip. Ben ayrica guvenlik paketi dahil olarak almistim.
1300 bandında bu donanimlarda en makul sifir arac bence opel.
GSR artık zorunlu,astranın boş paketine özel birşey değil hocam.Koymazsa satamaz. Sanki cezbedici bir özellik gibi algılamak yanlış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 27 Temmuz 2024; 17:23:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar, astra l için ilave aksesuar alanınız oldu mu ? Netten çok cıkmıyor.
Selam Hocam, anca dönebildim. Güvenlik paketi içinde mavi renk 1350'ye geldi. Ama başka bi bayiye de öylesine gittim sordum aynısına 1500 istedi. Bayiler arası fark çok.
-
2023 gs ve 2024 edition arasında dünyalar kadar fark var. Az fark var diyen çarpılır :). içeride ki farkları gormesek bile dışarıdan bakınca bile çok fark olduğu gözüküyor.
-
katılıyorum. bu kişinin tercihidir saygı duyarım, bazı insan donanıma para vermek istemez. 2023 gs'te özellikle görsel ve konfor özellikleri konusunda editiona göre uçurum var. güvenlik paketiyle her şey hallolmuyor malesef. hadi cam tavanmış, intellilux led matrix farlar, 18 jant, ısıtmalı elektrikli hafızalı koltuklar, direksiyon simidi, anahtarsız giriş, 360 kamera vs gibi lüks özellikleri geçtik diyelim; 2024 yılı c segment aldığınız bir hatchback otomobilde otomatik kararan iç dikiz aynası, katlanır aynalar, arka kol dayama gibi temelin de temeli özellikler yok yahu. bunları da geçtim ön 2 koltuk arasındaki çift kapaklı açılır saklama bölgesini de sürgülü kapakla dandik bi plastikten yapmışlar. onu niye kıstınız yani. sonuç olarak edition oldukça boş bir paket. bunu böyle kabul etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniax -- 29 Temmuz 2024; 15:13:16 > -
Yaklaşık 3 hafta önce aldığım Ultimate Astra araçta, hız sabitleme veya adaptif hız sabitlemeyi tam olarak kullanamadım. Kullanma kılavuzunu inceledim bir şeyleri eksik mi biliyorum diye, öncelikle standart sabitlemeyi kesinlikle çalıştıramıyorum. Direksiyonun sol tarafındaki set, ok , azaltma artırma tuşlarına bir çok farklı kombinasyonla bassam da ekranda herhangi bir amblem vs çıkmıyor, sadece adaftifi aktif edebiliyorum, onda da hız konusunda herhangi bir artış veya azaltma yapamıyorum. Bununla ilgili video da bulamadım, bu konuda bilgilendirebilecek biri var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismpkr -- 29 Temmuz 2024; 18:38:50 >
Hocam hayırlı olsun aracınız. Normalde ben şu şekilde yapıyorum: hiç bir şey aktif değilken assist tuşuna 1 kez basınca acc, bir daha basınca acc+lane keeping asist devreye giriyor. Daha sonra ok ya da play/pause tuşuna basarsanız gitmekte olduğunuz hız aktive olacak ve sistem logoları yeşil olacaktır. Sonrasında +/- ile de hız ayarı yapabilirsiniz. Play/pause sistemi beklemeye alacak, assist de devreden çıkaracaktır.
Mesela ilk basışımda hız sabitleme açılıyor diyorsunuz ya, ekranda bir amblem çıkıyor mu. Ben de bir tepki olmuyor, sanırsam o konuda bir sorun var araçta.
Evet çıkıyor. Şeritler olmaksızın bir araba resmi. ADAS tuşuna basıp tüm sistemlerin tikleri yeşil ve açık mı kontrol ettiniz mi?
-
Arkadaşlar aracın üzerindeki hoparlörler 15w o yüzden sesi 25 yapınca patlamasın diye otomatik kısıyor bilginiz olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar, piano black konsolun ve piano black diğer bölgelerin temizligini nasil yapıyorsunuz? Allık fırçası ile tozunu alıp sonra gözlük silme mendili ile silenleri internette gördüm ama denemedim.Tecrübe edeniniz var mıdır?
Çalışması için tüm sistemlerin aktif olması gerekli mi, bazılarını kapatıyorum belki de onunla ilgilidir. Yarın her şeyi açıp deneyeceğim, teşekkürler.
Piano black malzemeyi çizmemek mümkün değil, en yumuşak malzeme ile bile temizlemede çiziliyor, orta konsol ver ekranlara ppf kaplama yaptırdım aldığımda, en temiz çözüm bu gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X