Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.927
Cevap
138
Favori
270.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bayi ve fiyat bilgisi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nescar Bursa 8 bin TL.Fiyat biraz fazla geldi ama işte garanti vs. düşününce ödedim.

• CengizhanK024 C kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat sadece karter mihafaza fiyati mi? Ben besiktas opel gerçekte haziran ayinda taktirmistim 1600 tlydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkygrkn -- 10 Ağustos 2024; 10:44:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brkygrkn B kullanıcısına yanıt

1600 e takılan orijinal muhafazası mıydı, aracı Gerçek oto dan aldım, ben de oraya taktırmayı düşünüyordum.

• brkygrkn B kullanıcısına yanıt

Evet sadece kartel muhafaza.Bence siz baya uyguna taktirmissiniz.Ben arabayla gelip orada taktirsam daha iyidi üstelik gezmiş olurdum :)) Şimdi kaç lira acaba? Şimdi kaç lira acaba ? 2 ayda 6000 tl zam gelmemiştir sanirim

• Herkese merhabalar, yaklaşık 1.5 ay önce 2024 Ultimate paket satın aldım. Bir kaç sorum olucaktı. Forumu ilk sayfasından beri okudum ama cevap bulamadım. İlk kez de sıfır araba aldım. Arabalardan pek anlamıyorum. Sorular saçma gelirse kusura bakmayın.

1.) Arabayı aldığımdan beri trafikte düşük hızda ilerlerken frene her bastığımda ya da ayağımı çektiğimde arabadan garc gurc diye ses geliyor. Bu normal midir?

2.)Arabadaki acil durum frenleme sistemi hangi şartlarda çalışıyor. Bu zamana kadar arabalara ne kadar yaklaşsam da hiç kendisi frenleme yapmadı. Servise sorduğumda astrada kendisi frenleme yapmıyor sadece uyarı verir dediler. Bir araca yaklaştığımda ekranda "Yakında bir araç algılandı" gibi bir uyarı veriyor sadece. Benim bildiğim acil frenleme sisteminin kendisinin frenleme yapması gerekiyor. Yanlış mı biliyorum?

3.) Bazı zamanlar ayağımı frenden çekince düz yol bile olsa araç önce kendisini geri atıyor. Özellikle start - stop çalışırken yapıyor. Sizde de oluyor mu?

4.) Son olarak antifiriz olarak çok çok açık bir yeşil renkte sıvı kullanılmış. Bana saf su gibi gelmişti. Rengi normal mi? Bir de gösterilen max seviyesinin biraz üstünde koymuşlar. Biraz boşaltmak gerekir mi?

Şimdiden sağolun.

• Frkntsy F kullanıcısına yanıt

Ben de yaklaşım 1 senedir kullanıyorum. Bildiğimce aktarayım.

1. Normal olması lazım bende de var o ses. Ama 5000km sonra bir nebze daha azalıyor. Arabanız belki daha düşük kilometrede ise fazla yapıyor olabilir.
    2. Acil frenleme sistemini 2 kere trafikte devreye soktum ben. çok düşük hızda da olsa saçma sapan kontrol bendeyken devreye girdi. Her arabada böyle midir bilmiyorum ama güzel çalıştığını söyleyemem.
    3. Bu da benim şikayetçi olduğum bir konu. Özellikle alman grubu bir markadan geçince hillholderın bu kadar sapıtmasına ben de alışık değilim. Dediğiniz gibi korkutucu derecede arkaya salıyor bazen.
    4. Antifriz normaldir diye düşünüyorum. Bence müdahale etmenize gerek yok.
  • Frkntsy F kullanıcısına yanıt
    Acil fren işe ilgili yanlış bilgilendirmişler sizi. Bende 3-4 kez acil freni kendisi yaptı. Hatta bir kaç kez de yaya karşıdan karşıya geçerken frene basmadım kurtarır diye o zaman da az da olsa frene dokunup ‘frene basın’ diye kırmızı renkte uyaru çıkıyor ekranda.

• ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    Orijinal metal muhafaza takildi. Fiyati biraz daha pahaliydi ilk 2500 dediler ama indirdiler bayagi. 1600 demisim ama iş emrine baktim simdi 1572 tl karter muhafaza, 91 tl de civatalari tutmus

OPEL ASTRA L 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkygrkn -- 11 Ağustos 2024; 0:17:55 >
  • Hillhold mevzusu geçince bir tespitimi aktarayım; malum bizim araçlarda vag grubu veya diğer markalardaki gibi frenden ayağımızı çekince bizim yerimize frene basan autohold yok. Geçenlerde sıkışık trafikte drive asist devredeyken önümdeki araçlar durunca biz de otomatik olarak durduk ve ekranda autoholdun yeşil “(A) simgesi çıktı ve trafik hareket edene kadar bu şekilde kaldı. Evet bu stop&go acc özelliği ama içimden bir his diyor ki yazılımsal olarak autohold aktive edilebilir. Ne dersiniz bilmem. Çünkü araç istediğinde kendisi frene basabiliyor ve siz komut verene kadar durabiliyor. Yani nasıl normalde olmaz insan hayret ediyor.

• merhaba

Cumartesi günü GS paket ile aranıza katıldım.

araç havuzlu paspas öneriniz var mı?

aşağıdaki 3 ü arasında kararsız kaldım. bunların dışında kullandığınız önerebileceğiniz üründe olabilir.

sahler de gaz pedalı kısmındaki çıkıntı sıkıntı yaratıyor diye şikayetler var. Kullananız var mı?

OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022www.hepsiburada.com
    Sahler Opel Astra L 2022+ Uyumlu Sahler 4.5d Oto Paspas Fiyatı
    https://app.hb.biz/keE1KSMQuObz

OPEL ASTRA L 2022
    Wöller Opel Astra L Paspas 2022 Sonrası 3D Havuzlu Wöller Fiyatı
    https://app.hb.biz/L9GzLMHoj4o7

OPEL ASTRA L 2022
    Rizline Opel Astra L 2023 Araca Özel Üretim 3D Havuzlu Fiyatı
    https://app.hb.biz/3cBlHRrs4GlE

• gub G kullanıcısına yanıt

aracı alırken hediye istediniz mi hocam? veriyorları geçen sene. orjinali güzel bence. daha önceki araçlarımda sahler hep kullandım ama bu araç için çıkıntı yapıyor diyen arkadaşlar oldu.

• maniax kullanıcısına yanıt

İstedim ancak elimizde yok dedi.. Fazlada ısrar etmedim açıkçası

hocam sahler normalde iyidir, rizline "eh", wölleri pek bilmiyorum. biraz yorumlardan, belki bi yerde görme şansınız olursa ona göre karar verirsiniz. hiç biri çok üst kalite değil ama işlerini yapıyorlar genelde.

• maniax kullanıcısına yanıt

Aaah ahhh!

Eksikliğini en çok hissettiğim donanım AutoHold .

Golf 7 miz duruyor, Astrayı sürdükten sonra ona geçtiğimde çok rahat ediyorum.

Bir de ön cam dar ve küçük geliyor bana Astra L de.

Motor bölümünde ufak bir yağ terlemesi var servise gidemedim, bakımda ücretsiz hallederler umarım. 2022 model bizimki garantisi doldu demezler inşallah.

Çok şükür bunların dışında şikayetimiz yok. Nisandan bu yana 4 bin km kullandık.

Golf 8,5 çıkınca şöyle bir heyecan oldum ama Astra L ile aynı donanıma 2 milyon para çok geldi. Volkswagen iyice zengin aracı oldu...

Ankaradaysaniz elimde sahler var 4 ay kullanılmış. Cüzi fiyattan verebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara 1. Bakım geçen hafta 6900 verirken servisler bu hafta 7950 yapmış fiyatları

• sucasuruklenenadam S kullanıcısına yanıt
    Temmuz başı ise 5750 tl idi

• Arkadaşlar Merhaba , 2024 opel gs pakette yan aynada kör nokta işareti gibi bir işaret var ama kör nokta uyarı sistemi yok.Aktif edilebiliyor mu acaba ?

• MATHE_ M kullanıcısına yanıt

Bundan önce kısa bir süre Corsa da kullandım, şimdi 1 aydır yeni aldığım Astra yı kullanıyorum. Yokuşta park ederken vs kayma ile ilgili bir sorun yaşamdımhiç .Auto hold eksikliği sebebiyle tam olarak ne problem oluyor merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.