Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.876
Cevap
136
Favori
265.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün dikkatimi çekti aracımla manevra yaparken çapraz şekilde yükseltiye çıktığımda araç buruluyormuş gibi kapılardan çok az kasılmaya benzer gıcırtı duydum. Birkaç sefer de özellikle aynı şekilde tekrar ettim aynı sesler tekrarladı. Dikkat eden oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brkygrkn B kullanıcısına yanıt

Önceki araçlarımda kapı fitillerinden kaynaklı bu tarz ses çıkıyordu. Arabayı yıkatıp hepsini tertemiz silince geçiyordu. Tozlaninca tekrar olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bugün aracın iç temizliğini yaparken sağ arka kapı eşiğindeki plastik trimin ön taraftan bireşim yerinden yukarı doğru kalkık olduğunu gördüm, hafif çekip baktım tırnakta kırık da yok gibiydi, geri bastırdım ama tırnak tutmuyor yine yavaşça yukarı kalkıyor. Buna benzer trim problemi yaşayan oldu mu,yeni araçta bu tip bir şey çok garip geldi, sanki sökülmüş de geri oturmamış gibi duruyor.

• ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef bu aracta kapi trimleri biraz ozensiz yapilmis. Mesela ön kapilardaki sert plastik kisim bozuk yollarda ses yapiyor. Elimle bastirinca susuyor ama kapilardaki birlesimler aceleye gelmis gibi

• Ulti kaça alındı en son ?

• brkygrkn B kullanıcısına yanıt

O durumun bende farkındayım, acaba çıkabilen bir trim mi , çıkartıp köşe kısımlarına bez bant çekilse problem kalmayacak gibi ama bana direkt oraya yapışık gibi geldi.

• kontrol ettim az önce. herhangi bir kalkma yok. üzerine geçerek duruyor, bi de kapı fitili tutuyor biraz. hafif hareketli gibi zaten. acaba koltuğa doğru olan tarafta bi oynama var da ön tarafta ucu mu kalkıyor. aklıma o geldi. parçanın tamamı geriye doğru bi kontrol edilebilir

• maniax kullanıcısına yanıt

Benim öne doğru fitilin tuttuğu yer kalkıyor ,biraz inceledim tırnak tutmuyor, oturtuyorum oturmuyor. Servise götüreceğim boş zamanda. Bir de tıngırtı sesi geliyordu, sunroof mu kapı tarafı mı anlayamıyordum. Sanırsam bu hareketli trim parçasının tıngırtı sesi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismpkr -- 26 Ağustos 2024; 13:38:15 >
  • Astra L 2023 boş pakette hoparlör değiştirip iyileşme yaşayan arkadaşlar oldu mu? Ben sadece hoparlör değişikliği yapmak istiyorum da. Anfi filan düşünmüyorum. Ses aynı kalitede olabilir ama yükseltince kesme olmasın benim için yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRush -- 27 Ağustos 2024; 11:34:21 >
  • Herkese merhaba,

Kapı ceplerinde eşyaların oluşturduğu tıkırtı seslerini engellemek için keçe,halı v.b. uygulama yaptıranınız ya da yapanınız var mı arkadaşlar?

• arezar kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım konfor seti asra L diye goole arat grafity bi site satıyor kapılar kolcak içi . Baya güzel tam oturuyor kesim iyi kendinden yapışkanlı basit uygulanıyor .ben baya memnum kaldım .

• Aracin ilk bakimi icin canakkale basaran.opele geldim 7500 tl hava filtresi dahil bakimda hicbir yerde 8 9 bin tlden asagi bakim yok ve hava filtresi yine haric şimdilik memnunum bakım sonrasi yine degerlendirme yapacagim

• Teşekkür ederim.Uygulanmış hline dair resim paylaşma şansınız var mı?

• MrRush kullanıcısına yanıt

Ses çok fazla yükselmiyor, sesin kalitesi artıyor. Anfi takmadan sesi çok fazla yükseltme imkanı yok büyük ihtimal. Ben audison marka hoparlörlerle değiştirdim durum anlattığım şekilde.

• spidynelly S kullanıcısına yanıt

Çok ses lazım değil, bozmasın yeter. Hangi seriyi taktırdın link atarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRush -- 29 Ağustos 2024; 18:41:28 >
  • Arkadaşlar karter koruması kesinlikle şart mı ve ne kadar maliyeti ? Birde paspas tavsiyeniz var mı teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • i.akbas2 İ kullanıcısına yanıt
    Ben taktırdım servis 7/8 istiyordu 8 ay önce ben bin tele int aldım dışarda taktırdım gayet memnunum . Paspas sehler marka kullanıyom gayet başarılı

• arezar kullanıcısına yanıt

Ben uygulayıp fotoğraflarını paylaşmıştım daha önceki mesajımda

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158550690

• Herkese selamlar aşırı trafikte kimi yerlerde görüyorum vitesi nye alın gibi kimisi de d de kalabilir diyor. Hangi şekilde kullanım şanzıman için daha iyi olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 31 Ağustos 2024; 8:40:47 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.