Yıllar önce Dacia dan Golf e geçtiğimi yazmıştım forumda. "4 yaşında Golfe o parayı verene kadar sıfır Dacia alır sorunsuz kullanırdın çok kötü bir seçim yapmışsın" dediler... 8 yıldır memnun şekilde kullanıyorum golfü yerine belki 308 alırım bu yaz. Bir yandan 308 grubunu da takip ediyorum, forumun bu durumundan rahatsızlık duydukları için kendi WhatsApp gruplarını kurmuşlar. Başlık yazışmaları ciddi şekilde azalmış durumda. Astra L yi alırken eşim otomatik bagajı çok istemişti, artık sonradan eklenebilir hale gelmiş. Serviste otomatik bagaj açma özelliği yaptıran oldu mu ? Sosyal medyada reklamları dönüyor. Webde baktım parçaların fiyatı 20 bin gibi ama montaj dahil olunca servisler ekstra işçilik ekliyor mu bilmiyorum. Böyle bir donanım yetkili servis tarafından takılabilmesi ve eğer garantiyi de bozmuyorsa bence değerlendirilebilir diye düşünüyorum. |
OPEL ASTRA L 2022 (144. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba
ben de 0 km GS paket Astra alarak aranıza katıldım.
Merak ettiğim bir konu bu araçta park ettikten sonra aracın şanzımana yük bindirilmemesi için nasıl stop ediyoruz ?
El freni biraz değişik geldi.
-
Aracınız hayirli olsun,kazasiz belasız sürüşler dilerim. Ben su sekilde yapiyorum,ayni soruyu cok kurcaladim. Genel tutum su sekilde; vitesi bosa aliyorum, el frenini cekiyorum son olarak P ye basip iniyorum. (Bazen de P ye hic basmiyorum el freni asamasindan sonra,kendi P ye aliyor) -
Boşa al frene bas el frenini çek,freni bırak,sonra P moduna al. -
Teşekkür ederim forumdaslar. Cümlemize kazasiz belasiz.
Ben de böyle düşünmüştüm. Eski aracimda el freni manuel olduğu için freni birakip hemen çekebiliyordum. Bunda ise biraz geri ya da ileri kacirma oluyor.
En iyisi dediginiz gibi freni hic birakmadan el frenini cekmek. -
Evet freni birakmadan cekiniz. Aksi halde her turlu kacirir. -
Siz de benim gibi eski bir üyesiniz,
Forum kullanıcı kalitesinin düştüğü aşikar.
Ben tabi burada yazanlardan ziyade instagram-facebook short videolarda sıklıkla karşıma çıktığı için fazlaca yaşandığını düşündüm.
-
insan neyi izlerse o çıkıyor karşısına. 408 aldım cumartesi günü. 408 grubundayım whatsappta. Bir Allah'ın kulu motordan şikayetçi değil. Burda 1.2 motor olduğunu yazsam 2-3 boş adam çıkıp bana acımaya falan kalkar.
+ sorun yaşayan araçlar videodakiler 2012 model falan. Kim bilir nasıl kullandı aracı. O aracın trigeri kopmasa zaten başka yeri kopar. Reddite bakabilirsiniz 100 yorumdan 2 kişi almayın diyor diğer 98 kişi kullanıyorum memnunum diyor. Aradaki farka dikkat edin bakın "kullanmayanlar" almayın diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vierna -- 31 Aralık 2024; 16:43:19 > -
-
O paraya bagajımı kendim açmaya devam ederim. Bilgi için ayrıca teşekkür ederim.
-
Selamlar ,
2024 GS pakette kör nokta uyarı sistemi mevcut mudur? İnternette donanım listesinde yok, fakat satış danışmanı var dedi. Güvenlik paketi temmuz 2024 den itibaren bu şekilde yenilenmiş vs vs dedi , bayide GS paket yoktu ultimate üzerinden konuştu aradaki farkları . -
Benim araçta yok hocam 2024 gs -
hayır yok. servis danışmanları detaylı bilgiye sahip olmuyor dediklerine pek aldırış etmeyin. donanımlı olanları elbette var ancak geneli satış üzerine yoğunlaşır.
-
2024 boş paket gs alanlar, daha uyguna neden 2.el sitesinde sıfır km tadında dolu paket 2023 gs almıyor anlamıyorum -
Sesli yardım tuşuna basınca hay aksi bir hata oluştu sizde de diyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X