Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: anil2645 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.876
Cevap
136
Favori
265.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım hocam. Bunları da ekleyince aradaki 210.000 farka değer gibi.

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Hocam bence değer eşimde kullanacak gs direkt olarak 360 kamera ile geliyor bu güvenlik için önemli birşey editionda geri görüş dahi koymamaışlar ve eklenmiyor sonradan. 1500 gs 1340 asaldan edt bulmuştum sonra edition paket düşünmediğimden üstüne düşmedim hatta dibimden aydın surtaştan 1360 a kadar indirttim ama vazgeçtiğim için almadım. Beyaz renk. Gs renkleri genelde sarı ve mavi ağırlıklı geliyor ondada sarı 1500 den buldum ama beklemeye karar verdim ocak ortasına kadar. Bakalım şimdi yeni zincir motorlular geliyor kafam karıştı sıfır risk ile o motorlu araçlara kayabilirim.
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    Bende de golf 7 vardı comfortline park sensörü bile yoktu ama şimdiki araçlara göre alt yapı malzeme güzeldi golf 8,5 donanım olarak iyileşti baya edition seviyesinde impretion manuel , 2020 golf 7,5 1.5 tsi 150 higline olsada 10 sene binsek 😂
  • Eğer sıfır takıntısı yoksa garanti uzatmalı olan 2023 gs veya en kötü elegance olsa çok daha iyi olur , koltuk , katlanır ayna , arka havalandırma , jant , farlar , anahtarsız giriş , koltuk ısıtma , ön cam ısıtma , çift bölme klima yani say say bitmiyor
  • erk32 E kullanıcısına yanıt
    Aaa :) benimkinde ön ve arka vardı valla demekki opsiyonluymuş 😁😁😁 7.5 1.5 tsi 150 beygir adamı gömer valla
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    Sizde sürüş konfor paket varmış , ön arka park sensörü , otomatik far , cruze falan
    Evet vardı onlar opsiyonmuş demekki. Cruze yoktu sanırım. Ön arka park sensörü vardı kesin. Yalıtım çok iyiydi o zamanlar. Edit yan ayna geriye takınca aşağı iniyordu güvenlik paketi sanırım adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan_48 -- 21 Aralık 2024; 0:12:8 >
  • Az önce yağ çubuğunu kontrol ettim, partiküle rastlamadım. 10000 bakım faturasını kontrol ettim, C2 tip yağ koymuşlar. Araç şu an 14000de
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniax

Az önce yağ çubuğunu kontrol ettim, partiküle rastlamadım. 10000 bakım faturasını kontrol ettim, C2 tip yağ koymuşlar. Araç şu an 14000de

Tam ne yazıyor hocam daha fazla detayı var mı.

Benimkinde "acea c2" yazıyor, burada yanlış yağ yorumu yapıldığı için genel merkeze ulaştım, inceleyip dönüş yapacaklar. Sonucu buraya da yazarım.

• MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    Sizin araca konuşan yağı öğrenmek için neden batıyı direkt aramadınız?Merkez de bayiyi arayıp,onlara soracak.

1.2 puretech araç sahipleri maalesef hergün bu tedirginliği yaşayacak. Avrupada bir kaç Manuel baz donanım haricinde bu motor satışları bitti, her model markada artık hybrid zincirli motor var.Elde kalanları bize dayadılar çatır çatır c4,c4x leri felan satıyorlar ucuz rakamlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 21 Aralık 2024; 20:43:40 >

1614290980 MOTOR YAĞI

5W30 ACEA C2

Tam olarak bu yazıyor. 3,5lt

• quote:

Orijinalden alıntı: THEVENİNTEORİ

Sizin araca konuşan yağı öğrenmek için neden batıyı direkt aramadınız?Merkez de bayiyi arayıp,onlara soracak.

1.2 puretech araç sahipleri maalesef hergün bu tedirginliği yaşayacak. Avrupada bir kaç Manuel baz donanım haricinde bu motor satışları bitti, her model markada artık hybrid zincirli motor var.Elde kalanları bize dayadılar çatır çatır c4,c4x leri felan satıyorlar ucuz rakamlardan

Herhangi bir olumsuzluk varsa herşey yazılı olsun istiyorum hocam. Bayi sözlü olarak bu yağ doğru deyip geçecek. Söz uçar yazı kalır hesabı.

Merkez size mail mi atacak o zaman? Güzel düşünce hocam ama yağ sadece aşınma süresini uzun tutuyor,maâlesef aşınma olayı 50 bin km den sonra her türlü olacak.
    Dediginiz olay bu yaz ve yaza dogru tüm modellerde yasandi maalesef. Agabeyimin 1 yil once 965 bine aldığı Egea Cross ful modeli bu yaza dogru ,950 TL fiyata verdiler. Ayrica bende edition aracimi 1260 a bu yaz temmuzda aldim sifir olarak. Ama dediginize de katılıyorum coo fiyat kiriyorlar. Belki de piyasada yer yapmak icin bunu yapıyorlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhoca -- 22 Aralık 2024; 20:12:29 >
    Bakimi yetkili serviste mi euroreparda mi yaprirmistiniz?
  • akhoca A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun güzel fiyata almışsınız bu paraya c sınıfı otomatik araç yok , yetkili serviste yaptırdım , gösterdim kendilerine üretici 10 yıl arkasında merak etme birşey olmaz dediler , araç hata vermeden müdahale edemezlermiş yani motoru elimize almadan bakmıcaklar
  • Arkadaşlar bu 2024 Astra Edition pakete kamera takılabiliyor mu? Bir çok yere sordum yapılamadığını söylediler

• marsara kullanıcısına yanıt
    Simdilik yok ama arastiran ve arge yapanlar var.
  • marsara kullanıcısına yanıt
    Olmuyor hiç bi şekilde.
  • maniax kullanıcısına yanıt
    Günler sonra motor yağı arıza lambası tekrar yandı yarın aracı babam servise götürecek. Akıl alır gibi değil.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.