Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.927
Cevap
138
Favori
270.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani açıkçası böyle bir dayatma yapar mı bilmiyorum ama, hani şerit uyarısı ve start stopu kapattığın için acc açamazsın gibi OPEL ASTRA L 2022 

Ama bir de her şey açıkken bi deneyin bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli kullanan varmı grupta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • legend1923 kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra arabanın piyasası mı arttı,sizi mi bekledi opel?
    1330 tl teklif alındı bugün.

teklif almaya gerek dahi yok bayi kendi video çekip söylüyor, ne hikmetse bizim insanımız aldığı aracı över tamam da bir de aldığı aracın donanımını fiyatını da övmeye başlamış

OPEL ASTRA L 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 30 Temmuz 2024; 8:39:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maniax kullanıcısına yanıt

Bu sabah tekrar dikkatli şekilde kontrol ettim, ben asist e bastığımda kadranda işaretin çıkmasını beklediğim için yapamıyormuşum. Araçta head up display var , işaretler orada çıkıyor,işaretlerin orada çıktığını bugün fark edebildim hep kadrana odaklandığım için açılamdı sanıp tekrar tekrar basınca kapanıyormuş. Normal sabitleme de ,drive asist de çalışıyor.

• Merhaba arkadaslar. Cam fitillerine krom aksesuar taktiran oldu mu acaba?

• Aracın ilk bakımı geldi 2023 30 agustos çıkışlı 1.2 astra l elagance 3 yetkili servisten fiyat aldim 1.bursa neskar 8800 tl hava filtresi hariç dedi.... pesin fiyat indirim yok 2.si canakkale başaran hava filtresi dahil yag yag filtresi polen filtresi hepsi ve ic dis yikama temizlik 7500 tl dedi arada full olsa hava filtresi dahil en az 2500 3000 tl vark var 3.odak istanbul 7000 tl dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacivat116 -- 1 Ağustos 2024; 16:27:33 >
  • Hacivat116 H kullanıcısına yanıt

hocam valla ankara abc'de 5400TL ödedim hava filtresi değişmiyor zaten ilk bakımda. neymiş o fiyatlar öyle zam mı gelmiş.

Marmara bolgesi genelinde boyledir

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Anlamadım neden boş yaptığınızı? İstediğiniz zaman teklif alabilirsiniz. OPAL den 1500 olarak teklif verdiler. ABC den 1350 ye kadar indiler daha fazla inmediler. Ankara'da iki bayide fiyat böyleydi. Neyi övüyorum ben burada? Soru soran kişiye cevap verdim sadece.

iatanbul global veya gerçek bayisini aramanızı tavsiye ederim

ayrıca Bursa'da ikamet ediyorsanız hiç değmez İstanbul'a gitmek

• Arac astra l sifir arkafaslar ilk bakim o yuzden yuksek fiyatlar

alakası yok

• Arkadaşlar Merhaba , direksiyon ve koltuk isitmayi deneyen oldu mu ? Ben calistiradim.Direksiyon ısıtma zaten secilmiyor

• CengizhanK024 C kullanıcısına yanıt

yaz aylarında astra alanların en büyük korkusu OPEL ASTRA L 2022 

içiniz rahat olsun, aynı şeyi yaşadım. belli sıcaklığın üzerinde aktive olmuyo, tuşun ışığı da hiç yanmıyor. mecbur havaların soğumasını bekleyeceksiniz. problem olduğunu düşünmüyorum

Koltuk ısıtmayı yaz günü denemedim ama. Arkadaşında dediği gibi kışın 15 derecelerin üstünde direksiyon ısıtmanın ışığı dahi yanmıyor ama o sıcaklıklarda koltuk ısıtma çalışıyor. Direksiyon ısıtmanın çalışması için dış sıcaklığın biraz daha düşmesi gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

2024 astra l gs aracimda bugün park asistani sistem arızası uyarısı aldim.Bu tarz bi uyarı alan oldu mu ?

süregelen bir hata durumu, simgesi vs var mı?

Fotoğraf çekemedim :( ama aşağıdaki isaret vardı yanında doğru hatırlıyorsam sonrasinda da su anahtari simgesi yandı ekran cerçevesinde

OPEL ASTRA L 2022

devam eden bir durum yoksa anlık olmuş geçmiştir toz kir vs olabilir. devam ederse servise bi uğrarsınız olmazsa.

• Merhaba,

Kartel muhafazayi taktırdım
    bugün serviste.Arac alti putur uygulamasını araştıracagim.Yaptiran var mi ?

OPEL ASTRA L 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizhanK024 -- 9 Ağustos 2024; 14:54:47 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.