Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: anil2645 , goygoy06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.800
Cevap
129
Favori
257.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yetkili servislerle ilgili çok fazla olumsuz yorum görüyorum. İstanbul anadolu yakası için servis öneriniz olur mu ?

Birde aracım 2023 elegance 5000 km de alırken eksper aksda boşluk var bir ara baktırın demişti. Herhangi bir şikayetim olmadı henüz ama ciddi bir durum mudur ? Acil baktırmam gerekir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pleasurefenerbahce P kullanıcısına yanıt

Devamlı yanmıyor. Bir süre sonra kapanıyor.

• MATHE_ M kullanıcısına yanıt

2023-2024, benzer kilometrelerde sarı sitede 1.5tsi ile arasında 400-500 fark var 1/3 bir araba daha. Akıl tutulması yaşamak lazım bu fiyatlarla Golf almak için, yolda bir Golf gördüğümde hayretle izliyorum. Avrupada asla ve asla böyle bir fiyat farkı yok.

• Arkadaşlar elegance 2023 de uzun far asistanı yok mu ben göremedim ayarlarda

• i.akbas2 İ kullanıcısına yanıt

Var. eğer ki selektör falan yaptıysanız kapanıyor. Normalde farın işaretimde uzun kısa simgesi ve auto yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salma kullanıcısına yanıt
    kullanma kılavuzunda multimedya ekrandan ayarlayabilrsiniz yazıyor. Araç ayarlarıda uzun far asistanı göremedim. Kontrol edeyim teşekkürler

• Elegance 2023 aracımda sürücü kolçak bölümünden trim sesi geliyor. Rahatsız edici seviyede. Araç 10bin km'de. Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim, önerileri olan var mı?

• man in the box kullanıcısına yanıt

Sürücü kolçak bölümü dediğiniz sol kapıdaki kol dayanılan yer mi? Orta konsoldaki kol dayama mı?

• Salma kullanıcısına yanıt

orta konsol hocam. dirsek koyduğumuz kısım.

• CengizhanK024 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de anlamadim acikcasi netten bakmistim parca satan yerlerde bile daha pahali. Hatta takildiginda arqba serviste liftteyken görmesem takmadilar mi diycem. sanirim denetleyen yok tutturabildiklerine pahali yapiyolar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben de geçen ay tatilde 1 hafta icerisinde 2700km yol yapip arabayi dinlemis bulundum, benim aracimda (2023 elegance) kötü asfaltta kapilardan cizirdama geliyor, bir de ilk calistirdigimda ve araba hareketw gecerken cok yavas kavrama yaptiginda ortadaki klima izgarasinin arkasindan takirdama sesi geliyor ama normal giderken bozuk yolda da o sesi duymadim. Youtubedeki bir videodaki gibi konsolun uzerindeki parcayi kaldirip vida atacaktim ama araci calistirip kontrol ettigimde sesin orayla hic alakasinin olmadigini gordum bu arada. Araç burulurken de kapilardan gicirti seklinde ses geliyordu, yikama sonrasi ses gitti. Bu arada serit konumlama ozelligini actirmayi dusunen varsa tavsiye ederim guzel calisiyor, memnun kaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkygrkn -- 12 Eylül 2024; 18:45:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bende de aynı yerden ses geliyor. Orta kolçağa kol dayandığı zaman her 2 kapağın mekanizmalarından geliyor çıtır çıtır sesler.

Mekanizmasının yayına vs. WD-40 sıkmayı planlıyorum ama pek işe yarayacağını sanmıyorum.

Elegance 2023 benim de.

• Bugün karter muhafazası geldi. Bayağı ağır yani umduğumdan kalın çıktı. Konfor setini de az önce tamamladım. Kapılar görünen yerler uyumlu görünmeyen yerler değil.Orta kolçak bölümü uyumsuz. İdare edecek şekilde tamamladım. Orası zaten kapalı duruyor. Yarın akşam da karter muhafazasını montaj yaptıracağım.

O kısımdan hiç ses almadım. Ama pürüzlü yolda alttaki arkadaşın da dediği gibi kapıdaki gri trim parçalar ses yapıyor. Her arabada vardır bu üretim hatası var.

• MrRush kullanıcısına yanıt
    OPEL ASTRA L 2022

OPEL ASTRA L 2022

Bende bu şekilde tam olmuştu hocam, sizde hangi parçalarda sorun oldu.

• MATHE_ M kullanıcısına yanıt

Benim araç Edition. Orta konsol farkından kaynaklı olabilir.

• arutharen kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde. Sanki 90bin km'de arabaymış gibi çıtır çıtır ses geliyor. Çok rahatsız edici. Garantiden vs. acaba parça değişimi yaparlar mı? Var mı bir çözümünüz hocam

Aracın en sessiz bulduğum noktası orası, umarım ileride değişmez, kol dayama olsun önündeki piano black kaplamalı konsol olsun hiç ses almıyorum.

• ismpkr İ kullanıcısına yanıt

Benim de ses gelen tek nokta orası. Araçtan araca göre değişiyor heralde. Kimisinde ön konsoldan, kapılardan, sunroof'tan vs. geliyor. Çok can sıkıcı bir durum gerçekten.

Aracınız hangi paket?

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.