Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erk32 , anil2645 , akhoca , akhoca Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
2.795
Cevap
129
Favori
257.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracınıza gizli özellik actirdiniz mi tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akhoca A kullanıcısına yanıt

Piano black kaplama normalde çok hızlı deforme olup çizilen bir malzeme, en yumuşak bezle bile silseniz arada kalan tozla bir şekilde çiziliyor. Araç içi dışı gibi aşırı güneş almıyor, dışına bile kaliteli ppf 3 5 sene zarar vermiyorsa içindeki kaplamaya zarar vereceğini çok sanmıyorum. Ben tavana aracı aldığımda siyah diye ppf yaptırdım, yaptırdığım yerde ekranlara ve orta konsola da yaptırdım. Yapan arkadaş çok güzel bir şekilde yaptı o şekilde kullanıyorum, internette biraz bakmıştım , ekran yanındaki klima ızgarısını da içerecek şekilde hazır ppf satan görememiştim, arkadaş iki ekran , yanındaki piano black klima ızgarasına ve orta konsola düzgünce yapmış.

• ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    😁Bana yapışık geldi, aslında metalik renk olması güzel olmuş piano black çok toz ve parmak izi belli ediyor sürekli silmek gerekiyor keşke gri seçeneği olsaydı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • semiiih S kullanıcısına yanıt
    Hocam sanirim fotoğraf açısıyla ilgili piano black disariyi yansitmis parlak oldugu icin. Ben de baska bir sebeple fotoğraf cekmistim orda da siyah cikmamisti mavi gibi cikmisti ön canin ustunden gokyuzunu yansittigi icin

• rogersin R kullanıcısına yanıt
    Ben elegance icin actirdim tavsiye ederim

• Elektrikli bagaj takılınca garanti ile ilgili bir sorun oluyor mu var mı bilginiz?

• CukAdam C kullanıcısına yanıt

Dışarıda taktıracaksanız elektronik ile ilgili garantiniz kapsam dışı kalır

• Bayiler garantili takıyor o halde

• brkygrkn B kullanıcısına yanıt

Ankarada mısınız? Gs paket aracım. Uzaktan kumanda ile cam açma, spor motor sesi ve 1 ekran teması açıyorlarmış 2bin lira para istediler ya.

• Arkadaşlar belki daha önce soran olmuştur. Başlığı baştan sona okuyamadım... Araç içi özellikle geceleri çok karanlık geliyor bana... Bir de tavan ve koltuklar siyah olunca... sürücü ve yolcu koltuğu önünde, ayak kısmında bulunan ışıkları yolculuk esnasında açık kalmasını sağlayan bir ayar var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azzygt -- 19 Eylül 2024; 16:45:57 >
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    İstanbuldayim ben, benim aracim da elegance 3bin lira verdim ben de ama memnunum bende de cam acma motor sesi bi de drive assist acildi. Bakima soktum araci serviste, ozellikler ucmamis ve sorun da cikmadi

• anil2645 A kullanıcısına yanıt

vol.22 den sonra olan bozulma hoparlör değişiminden sonra düzeldi mi? En çok merak ettiğim konulardan biri.

• MrRush kullanıcısına yanıt

24'e kadar herhangi bir sorun yok 24'ten sonra sistemin gücü hoparlörlere yetmiyor ve kısıyor. Ama 24. seviyedeki yükseklik eski hoparlörlere göre yüksek, kalitesi çok çok daha yüksek. Çok aşırı ses yüksekliği takıntım yok ben kalitesi için değiştirdim hoparlörleri. ama yine de artış oldu mu diye soruyorsanız evet ses düzeyinde artış var ama hâla 24 sonrasına açtığımda sanki artacağına kısılıyor. Bozulma olarak soruyorsanız bir bozulma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 20 Eylül 2024; 16:23:54 >
  • Trim sesleriyle alakalı yazanlar olmuş ben de yaşadıklarımı anlatayım. 2023 Elegance paket aracım ve 11.250 km oldu, sol kapı içinden cızırtı geliyordu hoparlör değiştirince o düzeldi. Ön konsolun orta üst tarafından ses bazen geliyor bazen gelmiyor, ama kış aylarında kesin gelecektir eminim. Oradaki sorun ortadaki center hoparlörün kasnağıyla alakalı sanırım bazı insanlar bunlarla alakalı youtube'a video atmıştı, ben açıkçası çok ellemek istemedim oraları. Son olarak sürücü koltuğunun altından bazen özellikle virajlarda sağa sola milim milim hareket ediyor gibi gelip tık tık ses ettiği oluyor ama aşırı dikkat etmezseniz duymazsınız.

Mevcut kilometresini düşününce beni center hoparlörün orası hariç rahatsız eden bir ses yok, ama dediğim gibi orjinal hoparlörler varken kapı içinden çok ses geliyordu, değiştirince düzeldi.

• Otomatik hız sabitleyici kullanım dışı hatası

Merhaba,

2023 model elegance paket aracımda hız sabitleyici ara sıra hata veriyor ve tekrar etkinleştirilemiyor. Aracı kapatıp açtığımda düzeliyor. Yıllık bakım için servise gittiğimde test sürüşünde bu hatayı vermediği için sorunu çözemediler. Böyle bir sorun yaşayan var mıdır?
    OPEL ASTRA L 2022

• halilkara97 H kullanıcısına yanıt
    Forumda böyle bir hatadan bahsedildiğini hatırlamıyorum ama kullanma kılavuzunda küçük hasarlarda tampon sağlam görünebilir ama arkasındaki sensör etkilenmiş olabilir diyordu. Birde plaka nizami şekilde takılmazsa radar ünitesinin düzgün çalışmasına engel olabilir diyordu.
    Başka bir arkadaşın başka marka aracında gece sürüşü sırasında aracın ön tarafına çok fazla sinek çarptığı için sistem devre dışı kalmıştı. Bu gibi nedenlerden birisi olabilir bunlara bir dikkat ederseniz belki çözüm yolu bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizblaze -- 20 Eylül 2024; 20:38:4 >
    Koltuk milim milim hareket ediyor gibi hissettiriyor mu peki?

Orta konsol sesinin baya artmasıyla beraber YouTube da boş hoparlör vida yerine vidalama öneren arkadaşın dediği şekilde bir uygulama yaptım, hiçbir değişim olmadı ses aynı devam, sonra olduğu gibi vidayı çıkardım. Biraz üstten açınca inceledim, dediğiniz gibi hoparlör kasnağında yumuşak köpüğümsü bir malzeme var, bu malzemeyi esnetince duyduğum sese benzer ses geliyor, bende ses zaten araba esnedikçe geliyor. İlk aldığımda çok nadirdi artık trafikte dur kalkta sürekli geliyor ve rahatsız etmeye başladı. Kapı trim seslerine aklım takılmıştı ama bu daha berbat bir sorun oluşturdu,onları unutturdu. Servise götürmeyi düşünsem, tüm konsolu sökmek gerekir diyecekler ve o daha tehlikeli duruyor, müdahale etmesem de tık tık sürekli ses, karar veremedim açıkçası.

• Merhaba arkadaşlar 2024 gs aracım var sizlere iki soru sormak istiyorum

1. Aracı ilk aldığımda ADAS sistemindeki sürücü ekranında opel araç görülüyor ya her frene bastığımda ekrandaki aracın da fren lambaları yanıyordu şimdi yanmıyor bunu nasıl düzeltirim?

2. Araçta 255 55 r17 lastikler var bunlara hava basarken kaç basmalıyım ?

• cemrehan C kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba obd cihazı çalıştırabildiniz mi ben de almak istiyorum 3 özellik için 4000 lira para istiyorlar ya

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.