Kesinlikle evet, sağa sola doğru :) En alt konumda kullanınca özellikle böyle, bir tık yukarı alınca daha az oluyor |
OPEL ASTRA L 2022 (127. sayfa)
-
-
Bence o kadar komple konsolu sökmezler hocam ya oralara muhtemelen hafif yalıtım malzemesi falan uygularlar en fazla. Benzer durum yaşıyoruz, araç esneyince ya da soğuklarda daha çok alıyorum ben o sesi.
-
Merhaba Arkadaşlar Koltuk ısıtmayi acıyorum ama sırt ve kalça kısmında bir sıcaklık hissetmiyorum.Deneyeniniz oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin lastik 225 45 17 olmasın . Ben daha 225 55 17 görmedim ? Kapaı içinde lastik basıncı vardır .benim 18 jant 34 bastım hepsine .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hava sıcaklığı belli bir ısı altına düşmeden öalışmaz zaten .direksiyonda aynı .gecen sene ben açtım gayet güzel ısıtıyor her ikiside .
Kapııda yazandan bir şey anlamadım hocam 17 janta kaç basmalıyım
Benim aracım da 2023 Elegance ve 17" jantlı. 17" için Astra L araçta 2 kişi ve normal bagaj ile şehir içi süratlerinde önler 33 arkalar 36 öneriyor fabrika. Bu her 17" jantlı araç için geçerli değildir, spesifik olarak Astra L için önerilen basınçlar bunlar. Hatta daha yüksek süratle ve ağırlıkla kullanacaksanız daha da yüksek psi basmanız gerekiyor, tamamı etikette yazıyor, o kısım ezberimde değil ama 4 kişi + bagajlı şehir dışı süratlerinin basınç değerleri daha yüksek. Bu değerler lastiklerin soğuk basınçlarıdır, yani çok ısıtmadan yol yapmadan hava basarsanız iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 22 Eylül 2024; 14:12:28 > -
Etikette yazılanları bir türlü anlayamadım foruma sorayım dedim hocam sağ olun
İyi yaptınız, forum bunun için var. Kazasız sürüşler
-
Merhaba Arkadaşlar, Cam filmi yaptiraniniz oldu mu ön camlar için.Filmci tam uyum olmayabilir hepsine yapalım dedi lakin arkalar kendinden kabartmalı o yüzden kafam karıştı.Yaptiran varsa görsel paylaşabilir mi ? Kac numara film ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizhanK024 -- 22 Eylül 2024; 18:22:52 >
Servisi ikna edemedim bir turlu o minik oynamaya. Goruntu ya da sesli delil ariyorlar ama yapisi geregi mumkun degil :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrea -- 23 Eylül 2024; 9:39:55 >
Arkadaşlar ocak çıkışlı aracım astra disklerde paslanma görünüyor dışardan gözle görünğr bu durumun bir engeli var mıdır ? Ne yapabilirim genel olarak zararlı bir durummu bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diskler ıslandığında diskin dış yüzeyi paslanabilir bu gayet normaldir. Biraz arabayı kullandığınızda (frene bastığınızda) o paslar geçer. Diğer araçlarda jantların aralıkları küçük olduğu için içindeki diskin paslandığını görememişsinizdir.
-
Maşallah çok iyi duruyor. Ön ve arka camlara yaptırdın sanirim.Yoksa sadece ön camlar mi?
Sağolun hocam. Arka fabrika çıkışı haliyle duruyor sadece öne yaptırdım
Arkadaşlar arabamı yeni aldım. Her çalıştırınca şerit takip otomatik devrede mi oluyor? Bunu kapalı tutmanın yolu yok mudur? Obd aracılı yazılımlarla mümkün mü?
-
Ben özel servise baktırdım ama kapatamadılar. Yazılımsal olarak engelli. Start stop da aynı dert var. Belki ileri zamanda olur dediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X