Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.780
Cevap
129
Favori
257.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle evet, sağa sola doğru :) En alt konumda kullanınca özellikle böyle, bir tık yukarı alınca daha az oluyor

• ismpkr İ kullanıcısına yanıt

Bence o kadar komple konsolu sökmezler hocam ya oralara muhtemelen hafif yalıtım malzemesi falan uygularlar en fazla. Benzer durum yaşıyoruz, araç esneyince ya da soğuklarda daha çok alıyorum ben o sesi.

• Merhaba Arkadaşlar Koltuk ısıtmayi acıyorum ama sırt ve kalça kısmında bir sıcaklık hissetmiyorum.Deneyeniniz oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin lastik 225 45 17 olmasın . Ben daha 225 55 17 görmedim ? Kapaı içinde lastik basıncı vardır .benim 18 jant 34 bastım hepsine .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CengizhanK024 C kullanıcısına yanıt
    Hava sıcaklığı belli bir ısı altına düşmeden öalışmaz zaten .direksiyonda aynı .gecen sene ben açtım gayet güzel ısıtıyor her ikiside .

• sanall44 S kullanıcısına yanıt
    Kapııda yazandan bir şey anlamadım hocam 17 janta kaç basmalıyım

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt

Benim aracım da 2023 Elegance ve 17" jantlı. 17" için Astra L araçta 2 kişi ve normal bagaj ile şehir içi süratlerinde önler 33 arkalar 36 öneriyor fabrika. Bu her 17" jantlı araç için geçerli değildir, spesifik olarak Astra L için önerilen basınçlar bunlar. Hatta daha yüksek süratle ve ağırlıkla kullanacaksanız daha da yüksek psi basmanız gerekiyor, tamamı etikette yazıyor, o kısım ezberimde değil ama 4 kişi + bagajlı şehir dışı süratlerinin basınç değerleri daha yüksek. Bu değerler lastiklerin soğuk basınçlarıdır, yani çok ısıtmadan yol yapmadan hava basarsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 22 Eylül 2024; 14:12:28 >
  • anil2645 A kullanıcısına yanıt
    Etikette yazılanları bir türlü anlayamadım foruma sorayım dedim hocam sağ olun

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt

İyi yaptınız, forum bunun için var. Kazasız sürüşler

• Merhaba Arkadaşlar, Cam filmi yaptiraniniz oldu mu ön camlar için.Filmci tam uyum olmayabilir hepsine yapalım dedi lakin arkalar kendinden kabartmalı o yüzden kafam karıştı.Yaptiran varsa görsel paylaşabilir mi ? Kac numara film ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizhanK024 -- 22 Eylül 2024; 18:22:52 >
  • anil2645 A kullanıcısına yanıt
    Servisi ikna edemedim bir turlu o minik oynamaya. Goruntu ya da sesli delil ariyorlar ama yapisi geregi mumkun degil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrea -- 23 Eylül 2024; 9:39:55 >
  • Arkadaşlar ocak çıkışlı aracım astra disklerde paslanma görünüyor dışardan gözle görünğr bu durumun bir engeli var mıdır ? Ne yapabilirim genel olarak zararlı bir durummu bilemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • i.akbas2 İ kullanıcısına yanıt
    Diskler ıslandığında diskin dış yüzeyi paslanabilir bu gayet normaldir. Biraz arabayı kullandığınızda (frene bastığınızda) o paslar geçer. Diğer araçlarda jantların aralıkları küçük olduğu için içindeki diskin paslandığını görememişsinizdir.

Ben yaptırdım hocam ama numarasını bilmiyorum
    Memnunum ama bundan önceki aracım corsa ya da yaptırmıştım.
    OPEL ASTRA L 2022

• metin10oktay M kullanıcısına yanıt

Maşallah çok iyi duruyor. Ön ve arka camlara yaptırdın sanirim.Yoksa sadece ön camlar mi?

Sağolun hocam. Arka fabrika çıkışı haliyle duruyor sadece öne yaptırdım

• Arkadaşlar arabamı yeni aldım. Her çalıştırınca şerit takip otomatik devrede mi oluyor? Bunu kapalı tutmanın yolu yok mudur? Obd aracılı yazılımlarla mümkün mü?

Arka kendinden karartmali olduğu için 1 numara, önler de 2 numara yaptırdım. Arabada siyah olduğu için orijinal gibi durdu. ben beğendim
    OPEL ASTRA L 2022

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rogersin R kullanıcısına yanıt

Ben özel servise baktırdım ama kapatamadılar. Yazılımsal olarak engelli. Start stop da aynı dert var. Belki ileri zamanda olur dediler.

• OPEL ASTRA L 2022

Arkadaslar bugun 2023 gs paket araç aldım ruhsatta da böyle geçiyor. Babam gidip teslim aldı, şuan akrabada. Aracımda kör nokta olmadığını söyledi. Bu panelin resmini çektirdim kılavuza baktığımda da ordaki butonlara göre eksik görünüyor. Adas ekranında kör nokta yazmıyor. Ben gs lerde standard biliyordum. Dış aynada da astra K gibi bir çizikli sembol yok. Kör nokta olmayabilir mi? Bir de bu pure mu pure pro mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 25 Eylül 2024; 0:34:12 >

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.