hocam lastik konusunda günümüz alım gücüne dayanarak genel önerim şöyle; cebiniz rahatsa michelin, conti hatta pirelli seviyesinin tartışması zaten olmaz, f/p koruyayım ama güzel de olsun derseniz bridgestone, hankook, goodyear (düz ultragripler hariç) çok mantıklı markalar. nexen, yokohama, kumho da neden olmasın. ama şahsen sava, laufenn, petlas falan tercih etmem. ilk 1-2 sene iyidir sonra hamur esnekliğini koruyamıyor alt segment lastiklerde. dişler mükemmel görünüyor ama tutunma çok düşüyor. ne harcadığıma bakmadığım günlerde conti wintercontact ve michelin alpinden başkası takılamazdı arabama. son 3 aracımda goodyear ultragrip performance, pirelli sottozero serie3, hankook winter icept2 ve bridgestone blizzak lm005i en az 2şer 3er kış tecrübe ettim. hepsini de iyi bilirim |
OPEL ASTRA L 2022 (132. sayfa)
-
-
F/P isterseniz Falken hs01
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 27 Ekim 2024; 21:6:50 > -
Eski vagcılar bilir replika vagcom kablo ve vcds yazılımla araç elektroniği üzerinde ufak değişiklikler yapabiliyor idik (Golf mk7 ve mk7.5 da çok yaygındır.)
Astra L için böyle bir kablo ve yazılım kullanan var mı? -
Lastik tavsiyesi veren arkadaşlara teşekkür ederim. Bridgestone Blizzak yada Continental Wintercontact TS 870 tercih edeceğim. Michelini gereksiz pahalı buldum.
-
-
Ben hiç düşünmeden uzattım.valla ben 17 ye 100 bin km uzatmistim uzatmistim baya zamlanmis bu yedek parça fiyatlarıyla hiç düşünmeden uzatin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasurefenerbahce -- 30 Ekim 2024; 16:2:2 > -
bir bakım parasına garanti uzatma bence bedava -
Merhabalar, OBD portu nerede acaba?
-
Selamlar. GSR olan ve güvenlik paketi ekli yeni astra edition larda otonom sürüş-adaptif cruz gizli özellik olarak açılabiliyormu?
Bir de edition lardaki koltuk agr onaysız gs donanımda agr onaylı. Rahatlık olarak arada ne kadar fark var deneyen oldumu?
Bu ay astra edition alma düşüncem var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 1 Kasım 2024; 22:10:0 > -
Hepsini geçtim çünkü bayideki sıfır edition parasına ilanlarda sıfır 2023 gs araba var. 2023 gs şuanki 2024 ultimate neredeyse denk Opelin 2023-24 donanım oyunlarına dikkat etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 2 Kasım 2024; 11:47:44 > -
Araştırmadan karşılaştırmadan alanı üzer gerçekten.
İkinci elde
2024 Ultimate paket yerine
2023 Gs alırım
100 bin tl cebimde kalır.
-
Zaten 2024 yili paket ozellikleri opelde birleşti ama şunu 100 tl cebime kalır demişsin ama 2024 model arac alan satarken de 100 bin üste satacak sen 100 bin alta satacaksin çok bir şey farketmiyor yani -
100 tl değil 300 tl fark var.
2024 edition alan kişi 2023 GS alsa arada 2 donanım farkı almış olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 2 Kasım 2024; 21:31:59 > -
300 tl fark var hocam 100 tl değil
ayrıca dediğim gibi 2024 edition alana kadar 2 donanım üstü 2023 gs alınıyor. Bu iki donanım arasında ise 400 tl tutarında donanım farkı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 2 Kasım 2024; 21:33:15 > -
Selam arkadaslar. Aractan inerken P modunda park ettiğimizde el frenini de otomatik cekmis oluyor. İc Anadolu bolgesinde malum kis yaklasiyor,kar-buz-don eksik olmaz. El frenini cekmeden nasil park ederiz bunlari? -
aracı kapattıktan sonra ayağınız frendeyken el frenini indirip öyle inebilirsiniz. otomatik çekmemesinin bir yolu yok sanırım.
-
-
Güzel bilgiymiş hocam valla. Böyle bir yöntemi olabileceğini düşünüp kılavuza bakmamıştım bile.
-
Kayseride 2017 den beri her kış Golf 7 de elektromekanik el frenimi kullanıyorum hiç sorun olmadı hocam.
Golf forumlarında da yıllarca takip ederim böyle sorun yaşayan hiç görmedim.
Astrada da olacağını sanmıyorum. Sonuçta 2 kıştır çok kişi kullandı buna dair bir sorun yazan olmadı...
Bahsi geçen donma problemi disk frenli araçlar için değil de kampana frenli araçlar için yaşanıyor olabilir mi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X