Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.779
Cevap
129
Favori
257.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

home tuşu ile ana ekrana geçtiğinizde solda media/radyo ikonu var. ona bastığınızda direkt radyoya geçiyor carplay/android autodan.

şöyle bi logo:

OPEL ASTRA L 2022
  • Merhaba direksiyondan gelen ses için servise gidip çözüm alan oldu mu ?

• maniax kullanıcısına yanıt
    kendiniz nasıl yapıyorsunuz ? yani hangi boya vs bilgi verir misiniz ? teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • i.akbas2 İ kullanıcısına yanıt

ankara başkent sanayi sitesinde renk boya vardı ben oradan küçük şişeye almıştım. beyaz için renk kodu EWP(bu psa grubu arktik beyaz diye geçen renk. opelde g20 de olabiliyor)'ydi. bi tane de boya ustasından sertleştirici almıştım. belli oranda karıştırıp minik fırçayla sürüyorum. uzaktan çok belli olmuyo zaten. sertleştirici katmazsanız çabuk atıyor. color'n drive diye bi site var oradan da renk kodunuzu bulabilirsiniz. hazır rütuş setleri de var satın alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniax -- 18 Ekim 2024; 15:28:41 >
  • Ben aracın start stop sisteminden hiç memnun değilim sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmiyorum özellikle Trafik ışıklarına yaklaştığımda böyle hızım çok azaldığında sanki stop edip etmemek arasında kararsızlık yaşıyor Hatta duruyor tökezliyor geri çalışıyor falan bir de duruştan kalkarken çok gürültülü çalışıyor sanki hasta bir keçi öksürür gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Aynen ahhaha ben de hep düşünüyorum bunu çok memnun değilim

• rogersin R kullanıcısına yanıt

Bunu sanırım yavaş yavaş durmak için ayağınızı biraz frenden çekince yaşıyorsunuz değil mi?

Yani ayak frende iken basıncı değiştirmeden durduğumuzda biraz sert bir duruş oluyor. Sert duruş olmasın diye biraz freni azalttığımda şanzuman kavramaya başlıyor sanki aracı tekrar yürütmek istercesine. Eğer start stop devreye girip motoru kapatmışsa hemen geri açıyor bu durumda.

Ben biraz alıştığım için sanırım rahatsız etmiyor.

Farklı bir durum da ben aktarayım

Start stop devredeyken

Aracı terkederken

Vitesi n konumuna alıyorum

El frenini çekiyorum

Ayağımı frenden çekip

Emniyet kemerimi sökünce

Motor çalışmaya başlıyor tam o esnada da kontağın düğmesine basmış oluyorum motor kapanıyor saçma oluyor.

O yüzden aracın kontağını emniyet kemerini sökmeden kapatıyorum artık.

Kapı açınca nasıl olsa P ye alıyor diye, önce N sonra El freni ikilisi yeterli diye düşünüyorum.

• Araca ilk bindiğimde start stop ve otomatik frenlemeyi devre dışı bırakıyorum her zaman. Benim için gereksiz.

• MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    Bu durum benim de dikkatimi cekmisti. Aslinda aracin motorunu tekrar calistiran durum emniyet kemerinin acilmasi. Stop start devredeyken vitesi pye alabilirsinizz veya ayaginizi frenden cekebilirsiniz. Kemeri acmadiginiz muddetce (uzun sureli beklemeler haric) arac yeniden calismiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ses sistemi yaptıran veya aktif subwoofer taktıran oldu mu? Pioneer TS-WX140DA aldım ama nasıl takacağımı bilmiyorum. Aracın multimedya ünitesinin nerede olduğunu veya RCA kabloyu nereden çekebileceğimi bilen var mı?

• #Opel #Astra Elektrikli | Dış-İç Tasarım ve Şehir İçi Tüketim Verileriyle Detaylı İnceleme!

Opel astra elektrikli güzel inceleme...

OPEL ASTRA L 2022ElektrikliRotayoutube
    Kanalıma Katıl Üyesi Olabilirsiniz: 👇👇👇 https://www.youtube.com/channel/UCdHcMN2MiQzqTSv2B_Y2Cmg/join @OpelTurkiye 'ye kanalımda Opel Astra modelini deneyimleme imkanı verdikleri için teşekkür ederim. #reklam #işbirliği #tanıtım #deneyim Araç ile ilgili tüm bilgilerini benimle paylaştığı için @kubilaykırelli 'ye teşekkür ederim. Bu videoda Opel Astra Elektrikli modelini detaylı şekilde inceleyerek hem dış tasarımını hem de iç tasarımını değerlendiriyorum. Ayrıca şehir içinde 80 km’lik sürüş gerçekleştirerek gerçek tüketim verilerini elde ettim ve bu deneyimi sizlerle paylaşıyorum. Opel Astra Elektrikli'nin şehir içi performansı, enerji tüketimi, tasarımı ve konforu hakkında tüm merak ettiklerinizi bu videoda bulabilirsiniz! Elektrikli araç dünyasına ilgi duyanlar için harika bir rehber! #OpelAstraElektrikli #ElektrikliOtomobil #DışTasarım #İçTasarım #ŞehirİçiTüketim #SürüşDeneyimi #OpelAstra #ElektrikliRota #ElektrikliAraç #EVTest
    https://www.youtube.com/watch?v=zNB8RrVWL34

• Leon79 kullanıcısına yanıt

Head Up display in aşağı yukarı ayarı olduğunu ilk defa öğrendim, güzel detaylar vermiş.

• Daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama kışlık lastik zamanı yaklaşıyor marka model tavsiyesi varsa alırım

• mhmt_akky M kullanıcısına yanıt
    Michelin bridstone continental birini al arkana yaslan

• Orta konsolu karbon kaplama ile kapladım. Hoş duruyor. Seviyorum bu görünümü. İlki acemilik oldu, bir ara elden geçireceğim yine.
    OPEL ASTRA L 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRush -- 27 Ekim 2024; 22:5:30 >
  • pleasurefenerbahce P kullanıcısına yanıt

Model tavsiyesi varmı markadan ziyade

Michelin alpin 7
    Bridstone blizzak lm005

Ben 10 senedir 2 aracımda da Continental kullanıyorum yazlıkta da kışlıkta da çok memnunum. Model olarak kışlıkta şu anda en yeni deseni Continental WinterContact TS 870 modeli var. Onu kullanıyorum tavsiye ederim.

• Denizblaze D kullanıcısına yanıt
    3 Ürün de güzel artık maliyetine bakıp tercihi yapabilir

• pleasurefenerbahce P kullanıcısına yanıt
    Aynen bu üçünden bir tanesini alabilir ama maliyette şunuda düşünmek lazım bu ürünü 50.000-60.000 kilometre yada 5 sene civarında kullanılacağını düşünüp ona göre yapmak lazım. Sırf lastik ucuz diye ne olduğu belli olmayan lastikleri almamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.