izmirde oturan opel severlerle motor temizliği yapabiliriz .ben bir pazar sabahı uykumu sizler için bölerim
Keşke İzmirde otursamda Vectramın motoruna bir el atsan arkadaşım Her türlü malzemem var ancak olmuyor bir türlü.Detaya girince sıkılıyorum.Daha hiç adam gbi motor temizliği yapmadım
Mükemmel olmuş ellerinize sağlık
Hocam geçenlerde karşıyaka arkasa gittim orda ücretsiz yıkadılar motoru:) Ama elimdeki cila cila koruyucusunu bi türlü istediğim gibi yapamadım.Eğer pasta işinden anlarım diyorsanız bir iki pazar uykunuzu rica edicem (buca kozağaç)
quote:
Orijinalden alıntı: ucanhoroz
Hocam geçenlerde karşıyaka arkasa gittim orda ücretsiz yıkadılar motoru:) Ama elimdeki cila cila koruyucusunu bi türlü istediğim gibi yapamadım.Eğer pasta işinden anlarım diyorsanız bir iki pazar uykunuzu rica edicem (buca kozağaç)
elimde polisaj makinam yok .ama el ile manuel olarak yardımcı olabilirim . ayrıca motoruda gözden geçirebiliriz . ..05372497063 ten arayabilirsin .yada imzamda sitemin adresi var oradanda ulaşabilirsiniz
Öncelikle süper olmuş elinize sağlık Kangoo'm var şu anda ve Manisa dayım Bir ara görüşelim ...
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Öncelikle süper olmuş elinize sağlık Kangoo'm var şu anda ve Manisa dayım Bir ara görüşelim ...
manisadan aramıza katılan ali diye twingosu olan arkadaşımız var .bizimle beraber buluşmalara geliyor .istersen sende gel .
Abi sen bi polisaj makinesi ayarlasan ben bucadan servis çıkarırım
quote:
Orijinalden alıntı: ucanhoroz
Abi sen bi polisaj makinesi ayarlasan ben bucadan servis çıkarırım
yakında oda olur inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme