Bildirim
Opel Astra ST - Auto Motor & Sport tan en yüksek notu almış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Boşuna almadık. -
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Boşuna almadık.
O değil de perşembe - cuma dosyayı burda paylaşmayı beceremezsem rezil olurum!
Bu bilgi bu aralar yeni motorları incelemeye giden diğer basın firmaları tarafından da paylaşılır umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Boşuna almadık.
O değil de perşembe - cuma dosyayı burda paylaşmayı beceremezsem rezil olurum!
Bu bilgi bu aralar yeni motorları incelemeye giden diğer basın firmaları tarafından da paylaşılır umarım
Paylaşın da çerçeveletip hanıma vereyim "Bak sana dünyanın en iyi arabasını aldım." diye.
-
Peki hb için durum ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
+1 çoğu kullanıcı için önemli olan sanırım HB modeli. -
Yerimizi alalım. Bende merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuradan bir kişi -
Hocam hangi motor seçeneği ile almış acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: cetiner19
Peki hb için durum ne?
Bu bilgiyi detay olarak verdiler; AMS ekibi Opel in yeni nesil motor / şanzımanlarını inceleyip gelecek sayılar için bilgi toplarken Opel mühendisleri bu konudan "gururla" söz etmişler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Hocam hangi motor seçeneği ile almış acaba?
Bilemiyorum ki, arkadaşım bu bilgiyi muhabbet esnasında dipnot düştü onu da ben sormadım, Opel kullandığımı bildiğinden demiştir detaya hiç girmedim sadece "forumlarda paylaşayım mı" diye sordum o kadar, perşembe ya da cuma günü Almanca dosya gönderecek bende burda yayınlayacağım bakalım.
Muhtemelen 2.0 dizeldir adamlarda vergi vb bizdeki gibi olmadığından kompakt sınıf da olsa 2.0 vb sıklıkla karşılaşılan seçenekler.
Daha önceki benzer incelemelerden hatırladığım 1.4T motorun neredeyse hiç arıza istatistiği olmayan bir blok olduğu özellikle turbolarının çok sağlam olduğu.. -
Konuya dair Opel den gelen açıklama:
http://media.opel.com/content/media/intl/en/opel/news.detail.html/content/Pages/news/intl/en/2013/opel/05-29-astra-sports-tourer-endurance-test.html
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- otomatik arabada akü zayıflarsa ne olur
- türkiye şartlarında en iyi lastik
- m+s lastik nedir
- park halinde fren pedalı neden sertleşir
- stage 1 yazılım kaç beygir
- plaka sorgulama ücretsiz
- honda elektrikli
- toyota c-hr hybrid fiyat
- togg sipariş
- toyota corolla"nın en çok tutulan modeli hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X