Bildirim
opel astra uyarı işaretleri ve göstergeler
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullanma klavuzun yok mu??? -
malesef yok. özellikle sorum şu: devir saatinin altında vanaya benzer bir sembol ara sıra yanıp kendiliğinden sönüyor -
o vanaya benzeyen şey opellerde genelde yanar motor arıza lambası ya egr valfi bozuk yada ateşleme bobini opelin olmazsa olmazıdır servise gidersen yanarsın egr kolay iş ateşleme bobinide 210ytl falan sağlık olsun -
merhaba sayın garaca bey, o lambanın motor arıza lambası olduğu doğrudur. ama tesbitiniz yanlış. 36 farklı yerden yanar o lamba. dediklerinizde olabilir ama kontrol edilmeden tesbit yapmak yanlış olur bence. hem yetkili servise giden kimsenin yanıp geldiğini duymadım. bende yetkili servise gidiyorum ama beni yakmıyorlar. yaptıkları işlerin 2 sene garantisi var. hem parça hem işçilik olarak. aracınızın uzun ömürlü ve düzgün çalışmasını isteyen servise gider. ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim. iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: gacara_53
o vanaya benzeyen şey opellerde genelde yanar motor arıza lambası ya egr valfi bozuk yada ateşleme bobini opelin olmazsa olmazıdır servise gidersen yanarsın egr kolay iş ateşleme bobinide 210ytl falan sağlık olsun
-
quote:
Orjinalden alıntı: bytorun
malesef yok. özellikle sorum şu: devir saatinin altında vanaya benzer bir sembol ara sıra yanıp kendiliğinden sönüyor
yardımcı olabilirim klavuz lazımsa astra g nin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- opel mokka 1.2 yakıt tüketimi yorumları
- opel corsa paket sıralaması
- opel meriva neden tutulmuyor
- opel astra 1.6 enjoy 111. yıl yorumları
- opel corsa 1.2 lastik basıncı kaç olmalı
- opel mokka 2024
- opel corsa 2019
- opel rocks e
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel mokka 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X